Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?
Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
@jankaa53 nemusí mať žiadnu diagnózu. Posilňuje imunitu, zlepšuje chuť do jedla a upravuje krvný obraz a samozrejme aj železo. V kľude aj preventívne ale určite treba vybrať celé balenie bez prestávky. Ak prerušite kúru tak to nemá zmysel. Môžte brat aj viac balení po sebe. Ja to beriem už od júna bez prestávky. Držať fľašku v chladničke a pred použitím treba pretrepat. 😉
..poznám. Používame ten kamilkový krém, synovi pomohol na ekzém na dlaniach, taktiež je výborný jalovcový na masáže, olej z 31 bylín skvelý na naparovanie, uvoľnenie prínos. dutín a na intímnu hygienu je skvelý ten gel zo pšenice a harmančeka.
@jankaa53 nemusíte mať obavy, môže sa aj preventívne dávať.. môj syn bol hrozný prplák.. nechcel nič jesť a ako som mu začala davať narosan, tak konečne dostal chuť do jedla a jedol mi prakticky všetky príkrmy.. dokonca aj pstruha so zeleninou mixované.. Ja ked som to skusila, veru by som to nedala 😀
U koho si mozem objednat prosim vyrobky just? Dakujem
@elisa24042017 ahoj pisem spravu, kludne u nas 😉 my vieme osobne dodat i do BA mamina i krstna s krstnym su poradcovia uz dlhe roky 😉
@elisa24042017 viem objednat a poslat postou ak je zaujem aj doma mam nieco skladom
Dakujem uz som si objednala uz mi nemusite pisat postu dakujem
Ahojte, prosim vas, nie je tu niekto z TT + blizke okolie, kto by mi vedel predat eucasol, najlepšie este dnes?? Pridem po neho...
Uz mám 🙂 ďakujem veľmi pekne
@bibiana_01 objednam vam daky do buducna? Ci ste poradkyna?
@bibiana_01 pekny den, my sme priamo z TT tak do buducna ak by bol zaujem radi dodaem i osobne 😉 mame vela veci ihned k odberu 😉 poradcov robi uz dlhe roky moja mamina, krstn ai krstny - tak radi poradime 😉
@zebrickaa existuje pre poradcov. V tvojom pripade odporucam zmenit poradcu a vybrat si takeho/taku, ktory seriozne poradi a nejde mu len o predaj 😉
@zebrickaa ahoj kati, presne tak naj je u svojho poradcu, my mame inak doma take rozne brozurky co su vlastne pospisovane tipy a skusensoti na co vsetko sa da este pouzit co...ale vela veci - vyrobkov ako pises kvazi multifunkcnych, my napr. tymianovy kremik mame ako 1.pomoc na neskutocne vela veci + kombinaci a31tky od prevencie a pomoci pri 1. priznakoch choroby az po zapal svalu ....
inak kati neviem od koho si objednavas, ale kludne mozes cez nas 😉 vela veci mame i hned k odberu a mozem ti pribalit i prefotene veci z tej brozurky..ved viac v sprave
Justacky zlaté 😊 čím môžem 5- ročnému vytriet nos, stále má sople? Ďakujem
@katarina1008 upchaty nos, alebo zelene huste skolkarske? Napis mi do posty 😉 poradim
@katarina1008 rozried tee tree olej s prevarenou vodou a vatovu tycinkou vytierajtre.. Vždy večer skúste kúpeľ nôh s olejom z 31 liečivých rastlín 20 min.. Nozicky osusit natrieť Tymianovym krémom natiahnuť hrubé ponožky a sup do teplej postele.. Ponatierajte aj hrudník a chrbatik uľaví sa a sopliky sa zriedia.. Skoré uzdravenie želám 🙂
Odkedy sa môže just používať u detičiek?
@lub89 Tymianovy naozaj malinke množstvo zmiešajte s telovym mliečko a tak naneste na hrudník budete vidieť ako Vám reaguje.. Ak bude kľudná nezostanú fľaky tak je všetko ok môžete malilinko pridať a natrite aj chrbatik medzi lopatkami a chodidlá... Nikdy nedávajte bábätku čistý krém vždy ho treba s niečim rozriedit nakoľko sú vysokokoncentrovane.. Do priestoru môžete streknut trošičku na lepšie dýchanie a prečistenie vzduchu... Ostatne zatiaľ by som nepoužívala u bábätká až keď bude troškou väčšia.. Skoré uzdravenie želám
baby ak mate nejaky problem, kludne piste, Just ma vela fantastickych veci o ktorych sa vo forach nedocitate. Do spavy poradim, zabezpecim
Ahojte dievcence, Ga a okolie ale aj BA , rada poradim, dodam budete spokojne ,) piste sukromnu spravu, papaaa
kocky je nejaka stranka tu na MK alebo Fb kde su produkty a je mozne ich objednat?
Ahojte. Chcem sa opýtať, som v 22. Tyzdni tehotenstva. Trochu ma pobolieva hrdlo a citim sa byt prechladnuta. Tak som si krk potrela tymianovym kremom a v izbe striekla sprej eukasol. Nemôže to uškodiť však? Dakujem za každé info.
@andy175 urcite nie, kludne natieraj a striekaj dalej a ak mas 31-ku vykloktaj s 1-2 kvapkami v pohari vlaznej vody

@borka82 moze sa davat preventivne vsak? Nechcem malu stresovat odberom.krvi, ale uz dva tyzdne odmieta jest prikrmy len.mlieko materske, tak preto chcem skusit ten narosan, ze ak.ma menej.zeleza