icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

jankaa53
15. nov 2017

@borka82 moze sa davat preventivne vsak? Nechcem malu stresovat odberom.krvi, ale uz dva tyzdne odmieta jest prikrmy len.mlieko materske, tak preto chcem skusit ten narosan, ze ak.ma menej.zeleza

borka82
15. nov 2017

@jankaa53 nemusí mať žiadnu diagnózu. Posilňuje imunitu, zlepšuje chuť do jedla a upravuje krvný obraz a samozrejme aj železo. V kľude aj preventívne ale určite treba vybrať celé balenie bez prestávky. Ak prerušite kúru tak to nemá zmysel. Môžte brat aj viac balení po sebe. Ja to beriem už od júna bez prestávky. Držať fľašku v chladničke a pred použitím treba pretrepat. 😉

libawet
15. nov 2017

..poznám. Používame ten kamilkový krém, synovi pomohol na ekzém na dlaniach, taktiež je výborný jalovcový na masáže, olej z 31 bylín skvelý na naparovanie, uvoľnenie prínos. dutín a na intímnu hygienu je skvelý ten gel zo pšenice a harmančeka.

adazdca
15. nov 2017

@jankaa53 nemusíte mať obavy, môže sa aj preventívne dávať.. môj syn bol hrozný prplák.. nechcel nič jesť a ako som mu začala davať narosan, tak konečne dostal chuť do jedla a jedol mi prakticky všetky príkrmy.. dokonca aj pstruha so zeleninou mixované.. Ja ked som to skusila, veru by som to nedala 😀

elisa24042017
22. nov 2017

U koho si mozem objednat prosim vyrobky just? Dakujem

veronic8
22. nov 2017

@elisa24042017 ahoj pisem spravu, kludne u nas 😉 my vieme osobne dodat i do BA mamina i krstna s krstnym su poradcovia uz dlhe roky 😉

krenzelak
22. nov 2017

@elisa24042017 viem objednat a poslat postou ak je zaujem aj doma mam nieco skladom

elisa24042017
22. nov 2017

Dakujem uz som si objednala uz mi nemusite pisat postu dakujem

bibiana_01
25. nov 2017

Ahojte, prosim vas, nie je tu niekto z TT + blizke okolie, kto by mi vedel predat eucasol, najlepšie este dnes?? Pridem po neho...

bibiana_01
25. nov 2017

Uz mám 🙂 ďakujem veľmi pekne

stradivariuska
25. nov 2017

@bibiana_01 objednam vam daky do buducna? Ci ste poradkyna?

veronic8
25. nov 2017

@bibiana_01 pekny den, my sme priamo z TT tak do buducna ak by bol zaujem radi dodaem i osobne 😉 mame vela veci ihned k odberu 😉 poradcov robi uz dlhe roky moja mamina, krstn ai krstny - tak radi poradime 😉

zebrickaa
11. dec 2017

Baby existuje nejaká brožúrka, kľudne aj na zakúpenie si o výrobkoch just? Hlavne na čo je výrobok a od kedy vhodne používať? Mám pár výrobkov od nich a často zistím, že je na xy veci a ja používam len na tie zaužívané čo mame hlave. Ďakujem. @veronic8

zuzkamargit
11. dec 2017

@zebrickaa existuje pre poradcov. V tvojom pripade odporucam zmenit poradcu a vybrat si takeho/taku, ktory seriozne poradi a nejde mu len o predaj 😉

veronic8
12. dec 2017

@zebrickaa ahoj kati, presne tak naj je u svojho poradcu, my mame inak doma take rozne brozurky co su vlastne pospisovane tipy a skusensoti na co vsetko sa da este pouzit co...ale vela veci - vyrobkov ako pises kvazi multifunkcnych, my napr. tymianovy kremik mame ako 1.pomoc na neskutocne vela veci + kombinaci a31tky od prevencie a pomoci pri 1. priznakoch choroby az po zapal svalu ....
inak kati neviem od koho si objednavas, ale kludne mozes cez nas 😉 vela veci mame i hned k odberu a mozem ti pribalit i prefotene veci z tej brozurky..ved viac v sprave

katarina1008
13. dec 2017

Justacky zlaté 😊 čím môžem 5- ročnému vytriet nos, stále má sople? Ďakujem

zuzkamargit
13. dec 2017

@katarina1008 upchaty nos, alebo zelene huste skolkarske? Napis mi do posty 😉 poradim

bazoskaa
13. dec 2017

@katarina1008 rozried tee tree olej s prevarenou vodou a vatovu tycinkou vytierajtre.. Vždy večer skúste kúpeľ nôh s olejom z 31 liečivých rastlín 20 min.. Nozicky osusit natrieť Tymianovym krémom natiahnuť hrubé ponožky a sup do teplej postele.. Ponatierajte aj hrudník a chrbatik uľaví sa a sopliky sa zriedia.. Skoré uzdravenie želám 🙂

lub89
13. dec 2017

Odkedy sa môže just používať u detičiek?

bazoskaa
13. dec 2017

@lub89 záleží od toho čo chcete používať.. Čo konkrétne potrebujete riešiť?

lub89
13. dec 2017

@bazoskaa malinka 7t dostala sopliky a mam doma z Justu thymian, tea tree krem, olej a eucasol sprej. Ci niečo nemôžem použiť. Lebo seba väčšinou justom liečim

bazoskaa
13. dec 2017

@lub89 Tymianovy naozaj malinke množstvo zmiešajte s telovym mliečko a tak naneste na hrudník budete vidieť ako Vám reaguje.. Ak bude kľudná nezostanú fľaky tak je všetko ok môžete malilinko pridať a natrite aj chrbatik medzi lopatkami a chodidlá... Nikdy nedávajte bábätku čistý krém vždy ho treba s niečim rozriedit nakoľko sú vysokokoncentrovane.. Do priestoru môžete streknut trošičku na lepšie dýchanie a prečistenie vzduchu... Ostatne zatiaľ by som nepoužívala u bábätká až keď bude troškou väčšia.. Skoré uzdravenie želám

lub89
13. dec 2017

@bazoskaa ďakujem veľmi pekne!

justice2008
19. dec 2017

baby ak mate nejaky problem, kludne piste, Just ma vela fantastickych veci o ktorych sa vo forach nedocitate. Do spavy poradim, zabezpecim

elmunda81
19. dec 2017

Ahojte dievcence, Ga a okolie ale aj BA , rada poradim, dodam budete spokojne ,) piste sukromnu spravu, papaaa

tinka39
25. dec 2017

kocky je nejaka stranka tu na MK alebo Fb kde su produkty a je mozne ich objednat?

krenzelak
25. dec 2017

@tinka39 objednať sa dá cez poradcov pisnite ip s čím vám poradím?

chulieta
26. dec 2017

@tinka39 ja som z tt, ak sa hodi, napiste poradíme, zozenieme 🙂

andy175
26. dec 2017

Ahojte. Chcem sa opýtať, som v 22. Tyzdni tehotenstva. Trochu ma pobolieva hrdlo a citim sa byt prechladnuta. Tak som si krk potrela tymianovym kremom a v izbe striekla sprej eukasol. Nemôže to uškodiť však? Dakujem za každé info.

zuzkamargit
26. dec 2017

@andy175 urcite nie, kludne natieraj a striekaj dalej a ak mas 31-ku vykloktaj s 1-2 kvapkami v pohari vlaznej vody