Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?
Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
Vie mi niekto povedať cenu Čučoriedkový NAROSAN čo stojí a či ho niekto v BA má?
@aduska_ba Dobrý deň, cena je uvedená https://www.justnahrin.sk/produktove-rady/nahri.... Narosan čučoriedový mám k dispozícii, môžem Vám ho poslať. Pekný deň.
Dobry den kde by sa dal zohnat krem Just vie mi niekto poradit?11.1 sme v Ba .Dakujem
Just thymian...drobci su zahlieneny.A nieco na ekzem na kozi pre seba lebo kortikoidy nechcem stale brat.Mam cervenu kozu po umyvani riadu a cisteni zeleniny a ovocia ako by bola aj popreaskana a objavuju sa aj vyrazky s tekutinkou
@merci221 tymian ok na zahlienenie, ale na tie ruky by som isla skor po harmancekovom kreme na ruky.
@adazdca
@zuzkamargit dobrý, píšem z vlastnej skúsenosti po vyskúšaní všetkých krémov (krém na ruky, Tea Tree krém, Levanduľový a aj Nechtikovy ktorý ma tiež štípal plus San Aktív a Lamelloderm) Jedine po čom mi miznú tie vyrážky naplnené tekutinou a tie červene fľaky je San aktív. Keď sa mi ukľudnia tie fľaky a pľuzgiere zmiznú po San aktíve tak používam Krém na ruky ale ten mi nepomohol keď bol problém akútny. Dávam si ten San aktív aj keď mám rany ale to je len take stipkanie ktoré za pár sekúnd prejde 🙂
kocky viete nieco odporucit na tvar pre mna? mam taku plet docervena. zacalo to ked slm zacala robit v priestoroch kde bola klima a odvtedy to tak mam.
@tinka39 ahojky, určite odporúčam aj ja ako poradkyňa sanaktiv, je perfektný a aj pre deti vhodný. Má elektrolyticke a regeneračné účinky. Hneď po natreti cítiš ako sa ti upokojuje pleť a po pár dňoch bude krásne hladká. Ja tiež používam v zime ako krém na pleť, aj deturence , natieram aj nôžky,ručičky. Rieši napríklad aj rastové bolesti u detí, naša malá dcérka sa sťažovala vždy večer,že ju bolia nožičky, ja som vydedukovala, že to budú rastové bolesti a od kedy pravidelne vmasirujem do nožičiek nesťažuje sa 😊😊 síce som odbocila od témy ale mnoho mamin má takéto ",boľavé detičky" tak aby vedeli 😉😉 a tá vôňa.... Na to sa vytvára závislosť 😊😊
baby viacere mi pisete, tak davam info plosne. Nemam uz NIC, totalne vsetko mam vypredane. Objednavku budem robit 8.1. ak niekto nieco, piste rovno do posty 😉
Ja mám ešte dáke zásoby ak niekto niečo potrebuje nech sa páči...
Ja mám tak isto, kľudne môžete aj mne 😉😉 tanen sirup, narosan, slezove krémy, sanaktiv atď atď.😉😉
Super toto fórum...Asi každá máme nejaké tie zásoby ...len tu by sa to takto verejne písať nemalo..
@honkitonki ale prečo nie, veď si pomáhame navzájom... Zatiaľ ešte nikto nenamietal okrem teba. Už si mi písala aj súkromnú spravu... Sirime dobré meno Justu, propagujeme produkty len v dobrom, ty sama to robíš tak už nevypisuj stále o "etickom" kódexe. Keď sem niekto píše že má niektora niečo ihned na poslanie alebo objednáva robí to s dobrým úmyslom k spokojnosti zákazníčky/miminy. Môj názor. Nechcem tu rozdrazdit obecenstvo, ale ty sama ponúkas just na forumoch a potom píšeš aby sa neponúkali...
Milé mamičky justacky aj nejustacky...v podstate mi je to jedno...je tu na koniku veľa mamin, čo sú registrované v juste, ale nie každá tu píše, hoci by mohla...viem, že to vedeniu vadí, ale tak robí sa to v dobrom úmysle, tak snáď....najdôležitejšie je, aby produkty pomohli k lepšiemu zdraviu nás všetkých a hlavne deti...
@honkitonki no veď ano, presne ako píšeš, ktoré chcú ponúknu, ktoré neponúkajú asi vedia prečo. Preto je zbytočne, keď upozorňujeme na to, aby neponúkali.... Tie čo ponúkajú to robia s dobrým úmyslom... Ako píše aj krenzelak napríklad, že sa k produktom nevedeli predtým dostať a sú rady, keď vidia aj na modrom koníkov, že si vedia takto objednať poprípade vedia mať produkty doma za deň dva. Veď fórum sú na to. Aby sa radili o produktoch čo je na čo dobré aké majú maminy skúsenosti a poprípade objednajú. Nie je to primárne biznis a na obchodovanie, ale je to pridaná hodnota. Môj názor.
Naco vsetko je dobry, ten san aktiv krem prosim.?

@andy175 Ano, urcite mozes, Zuzka ma pravdu, neuskodi ti to. A 31 je paradna na bolest hrdla. Jedine okolo bruska by som s nou opatrne, ale inak len pomoze 🙂