icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

helen112
27. dec 2017

@andy175 Ano, urcite mozes, Zuzka ma pravdu, neuskodi ti to. A 31 je paradna na bolest hrdla. Jedine okolo bruska by som s nou opatrne, ale inak len pomoze 🙂

aduska_ba
28. dec 2017

Vie mi niekto povedať cenu Čučoriedkový NAROSAN čo stojí a či ho niekto v BA má?

starshiny1989
28. dec 2017

@aduska_ba Dobrý deň, cena je uvedená https://www.justnahrin.sk/produktove-rady/nahri.... Narosan čučoriedový mám k dispozícii, môžem Vám ho poslať. Pekný deň.

spirit16
28. dec 2017

@aduska_ba
Ahoj ja mam, mozem Ti ho priniest zajtra, vidim ze si v Petrzalke, to nie je problem.

veronic8
29. dec 2017

@aduska_ba ak by ste nezohnali my vieme dodat do BA ci v TT osobne 😉

merci221
1. jan 2018

Dobry den kde by sa dal zohnat krem Just vie mi niekto poradit?11.1 sme v Ba .Dakujem

krenzelak
1. jan 2018

@merci221 aký krém zhanate?

merci221
1. jan 2018

Just thymian...drobci su zahlieneny.A nieco na ekzem na kozi pre seba lebo kortikoidy nechcem stale brat.Mam cervenu kozu po umyvani riadu a cisteni zeleniny a ovocia ako by bola aj popreaskana a objavuju sa aj vyrazky s tekutinkou

borka82
1. jan 2018

@merci221 mne veľmi na ruky pomáha San aktív krém. Mám presne to iste ako opisujete. V prípade záujmu vam viem ponúknuť aj Tymianovy krém a aj San aktiv. Som od Bratislavy.

merci221
1. jan 2018

@borka82
@borka82
@borka82
Mozem.vam.napisat?Poslete mi mail?Dakujen

zuzkamargit
1. jan 2018

@merci221 tymian ok na zahlienenie, ale na tie ruky by som isla skor po harmancekovom kreme na ruky.

adazdca
1. jan 2018

@merci221 SAN aktív by som tiež nedávala ...keďže obsahuje soľ z mŕtveho mora, mohol by pri prasklinach na ruke stipať...nechtikovy alebo krém na ruky by bol lepsi😉

borka82
2. jan 2018

@adazdca
@zuzkamargit dobrý, píšem z vlastnej skúsenosti po vyskúšaní všetkých krémov (krém na ruky, Tea Tree krém, Levanduľový a aj Nechtikovy ktorý ma tiež štípal plus San Aktív a Lamelloderm) Jedine po čom mi miznú tie vyrážky naplnené tekutinou a tie červene fľaky je San aktív. Keď sa mi ukľudnia tie fľaky a pľuzgiere zmiznú po San aktíve tak používam Krém na ruky ale ten mi nepomohol keď bol problém akútny. Dávam si ten San aktív aj keď mám rany ale to je len take stipkanie ktoré za pár sekúnd prejde 🙂

tinka39
2. jan 2018

kocky viete nieco odporucit na tvar pre mna? mam taku plet docervena. zacalo to ked slm zacala robit v priestoroch kde bola klima a odvtedy to tak mam.

adazdca
2. jan 2018

@tinka39 pri chladovej alergii je výborný práve spomínaný SAN aktív😉

elmunda81
5. jan 2018

@tinka39 ahojky, určite odporúčam aj ja ako poradkyňa sanaktiv, je perfektný a aj pre deti vhodný. Má elektrolyticke a regeneračné účinky. Hneď po natreti cítiš ako sa ti upokojuje pleť a po pár dňoch bude krásne hladká. Ja tiež používam v zime ako krém na pleť, aj deturence , natieram aj nôžky,ručičky. Rieši napríklad aj rastové bolesti u detí, naša malá dcérka sa sťažovala vždy večer,že ju bolia nožičky, ja som vydedukovala, že to budú rastové bolesti a od kedy pravidelne vmasirujem do nožičiek nesťažuje sa 😊😊 síce som odbocila od témy ale mnoho mamin má takéto ",boľavé detičky" tak aby vedeli 😉😉 a tá vôňa.... Na to sa vytvára závislosť 😊😊

zuzkamargit
5. jan 2018

baby viacere mi pisete, tak davam info plosne. Nemam uz NIC, totalne vsetko mam vypredane. Objednavku budem robit 8.1. ak niekto nieco, piste rovno do posty 😉

bazoskaa
5. jan 2018

Ja mám ešte dáke zásoby ak niekto niečo potrebuje nech sa páči...

elmunda81
5. jan 2018

Ja mám tak isto, kľudne môžete aj mne 😉😉 tanen sirup, narosan, slezove krémy, sanaktiv atď atď.😉😉

honkitonki
5. jan 2018

Super toto fórum...Asi každá máme nejaké tie zásoby ...len tu by sa to takto verejne písať nemalo..

elmunda81
6. jan 2018

@honkitonki ale prečo nie, veď si pomáhame navzájom... Zatiaľ ešte nikto nenamietal okrem teba. Už si mi písala aj súkromnú spravu... Sirime dobré meno Justu, propagujeme produkty len v dobrom, ty sama to robíš tak už nevypisuj stále o "etickom" kódexe. Keď sem niekto píše že má niektora niečo ihned na poslanie alebo objednáva robí to s dobrým úmyslom k spokojnosti zákazníčky/miminy. Môj názor. Nechcem tu rozdrazdit obecenstvo, ale ty sama ponúkas just na forumoch a potom píšeš aby sa neponúkali...

krenzelak
6. jan 2018

@elmunda81 presne tak súhlasím s tebou komu sa nepáči nech nereaguje je kopec ľudí ktorý sa k justu nevedia dostať ja som sa kôli tomu zaregistrovala a kopec ľudí šťastných že konečne sa má na koho obrátiť

honkitonki
6. jan 2018

Milé mamičky justacky aj nejustacky...v podstate mi je to jedno...je tu na koniku veľa mamin, čo sú registrované v juste, ale nie každá tu píše, hoci by mohla...viem, že to vedeniu vadí, ale tak robí sa to v dobrom úmysle, tak snáď....najdôležitejšie je, aby produkty pomohli k lepšiemu zdraviu nás všetkých a hlavne deti...

elmunda81
6. jan 2018

@honkitonki no veď ano, presne ako píšeš, ktoré chcú ponúknu, ktoré neponúkajú asi vedia prečo. Preto je zbytočne, keď upozorňujeme na to, aby neponúkali.... Tie čo ponúkajú to robia s dobrým úmyslom... Ako píše aj krenzelak napríklad, že sa k produktom nevedeli predtým dostať a sú rady, keď vidia aj na modrom koníkov, že si vedia takto objednať poprípade vedia mať produkty doma za deň dva. Veď fórum sú na to. Aby sa radili o produktoch čo je na čo dobré aké majú maminy skúsenosti a poprípade objednajú. Nie je to primárne biznis a na obchodovanie, ale je to pridaná hodnota. Môj názor.

bibiana0
Odpoveď bola odstránená
krenzelak
12. jan 2018

@bibiana0 ja mám doma skladom ak chcete viem poslať postou

elmunda81
12. jan 2018

@bibiana0 máš správu osobný odber ba ihneď.paa

spirit16
13. jan 2018

@bibiana0
Tiez by ma zaujimala cena

helen112
15. jan 2018

@spirit16 cena Cucoriedkoveho narosanu je 46,40€.

jankaa53
16. jan 2018

Naco vsetko je dobry, ten san aktiv krem prosim.?