Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?
Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
San Aktiv he super, ja ho mam na akne s vybornymi vysledkami a synovi potieram atopicky ekzem. Mam v zasobe ak niekto potrebuje, aj slez a ine.
Justacky prosim mate skusenost z nahrin vyrobkov na stitnu zlazu?
Ahojte, rada by som si zakúpila Tymiánový krém pre synčeka, práve sme sa zotavili z prechladnutia, nádchy a hrozných hlienov. Ale nejaké hlieny este pretrvávajú a nie a nie sa ich zbaviť. Dočítala som sa tu, že tento krém by nám s tým mohol pomôcť. Čiže na koho sa mám prosím obrátiť? Chcela by som ho mať čo najskôr ako je to možné.
@32mirka Pekn deň, píšem Vám správu
V pripade potreby just vyrobkov v okoli popradu viem poradit, pomoct aj dodat ihned vyrobky
Baby čo je dobre na horúčku 39,5 ak som v 7-8 týždni?
@bohjelaska tymianovy krem, cucoriedkovy narosan, cerstve banany
@bohjelaska tymián.krem mastit na zápästia a členky...pripadne aj body fresh vie dobre zraziť teplotu...a vnútorne c vit. , Pol paralelnu môžeš dať... Aj ten čučo narosan ak máš...pripadne balzam z alpskych bylín potierať
@bohjelaska skús kúpeľ nôh, morská soľ, olej 31 liečivých rastlín.. Cca 20 min... Nohy osusit a ponatierať chodidlá a lýtka Tymianovy m krémom...natiahnuť ponožky a zabaliť sa do tepla... Tymian môžeš aj na hrudník, chrbát, ramena... Pi veľa tekutín aby si sa vypotila... Ovocný Čaj s medom a citrónom... Ja som v tehu opatrná s bylink. cajmi... Želám skoré uzdravenie...
@chulieta skúsili sme a banány sú na teplotu? To som nevedela 🙂
@adazdca body fresh nemám ale ostatne som skúsila tak uvidíme 🙂
@bazoskaa teraz mi manžel urobil kúpeľ tak uvidíme či zaberie 🙂
@bohjelaska inak i pepermint. olej od nich je super na znizenie teploty, staci par kvapiek na zabal 😉 mne super pomohol i ked pri nastupe mlieka na prsia, ked som dostala az horucku + nasledne som kremovala tymian 😉
Baby pepermintovy olej teraz v mimoriadnej ponuke do vypredania zásob. Inak v bežnej ponuke nie je. Je výborný na prsníky zabalmi, do vody 1kvapja ,
Pri kŕčoch, na žalúdočné ťažkosti, trávenie apod. Obkladmi a natieranie sa rieši. Je výborný a rýchlo pôsobia jeho účinky.
Dajte vedieť v prípade záujmu.
@elmunda81 mala by som záujem
@bohjelaska píšem ti 😉
@bohjelaska banan ochladzuje organizmus
@bohjelaska Aj my mame k dispozicii 😉 ten peperemint. olej a i ine veci, mamina s krstnou su dlhorocne poradkyne 😉 radi poradime i viac. i osobne v TT
@veronic8 Ďakujem za ochotu, ja som z MI, čo je o dosť ďalej
@bohjelaska jasne v pohodicek radi samozrejme i zasleme 😉 ak by bolo treba
Dobrý deň,je tu prosím nejaká poradkyňa z Ba?

@jankaa53 ahojky,máš správu, presne využitie ako aj zloženie 😉