icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

elmunda81
16. jan 2018

@jankaa53 ahojky,máš správu, presne využitie ako aj zloženie 😉

helen112
17. jan 2018

@jankaa53 Objasuhe sol z mrtveho mora takze aj na problematicku plet, na suchu pokozku - teraz v zime na ruky, tvar, na jazvy, aby sa vyhladili, obsahuje aj nechtik, takze je hojivy... Janka, mas nejaky specificky problem?

justice2008
17. jan 2018

San Aktiv he super, ja ho mam na akne s vybornymi vysledkami a synovi potieram atopicky ekzem. Mam v zasobe ak niekto potrebuje, aj slez a ine.

chulieta
31. jan 2018

Justacky prosim mate skusenost z nahrin vyrobkov na stitnu zlazu?

elmunda81
1. feb 2018

@chulieta píšem správu 😉

zuzume
autor
Autor odpoveď zmazal
32mirka
9. feb 2018

Ahojte, rada by som si zakúpila Tymiánový krém pre synčeka, práve sme sa zotavili z prechladnutia, nádchy a hrozných hlienov. Ale nejaké hlieny este pretrvávajú a nie a nie sa ich zbaviť. Dočítala som sa tu, že tento krém by nám s tým mohol pomôcť. Čiže na koho sa mám prosím obrátiť? Chcela by som ho mať čo najskôr ako je to možné.

starshiny1989
9. feb 2018

@32mirka Pekn deň, píšem Vám správu

kiki5
13. feb 2018

@jankaa53 ja ho pouzivam kdekolvek mam suchsiu pokozku aj na tvar a malemu na ekzem

32mirka
13. feb 2018

@kiki5 urcite vyskusam 🙂

luciamalecka
15. feb 2018

V pripade potreby just vyrobkov v okoli popradu viem poradit, pomoct aj dodat ihned vyrobky

kiki5
21. feb 2018

@chulieta mne na stitnu odporucili tabletky z rozchodnice. beriem ich uvidim

chulieta
22. feb 2018

@kiki5 hej uz som to vycitala z toho. Dakujem 🙂

bohjelaska
22. feb 2018

Baby čo je dobre na horúčku 39,5 ak som v 7-8 týždni?

chulieta
22. feb 2018

@bohjelaska tymianovy krem, cucoriedkovy narosan, cerstve banany

adazdca
22. feb 2018

@bohjelaska tymián.krem mastit na zápästia a členky...pripadne aj body fresh vie dobre zraziť teplotu...a vnútorne c vit. , Pol paralelnu môžeš dať... Aj ten čučo narosan ak máš...pripadne balzam z alpskych bylín potierať

bazoskaa
22. feb 2018

@bohjelaska skús kúpeľ nôh, morská soľ, olej 31 liečivých rastlín.. Cca 20 min... Nohy osusit a ponatierať chodidlá a lýtka Tymianovy m krémom...natiahnuť ponožky a zabaliť sa do tepla... Tymian môžeš aj na hrudník, chrbát, ramena... Pi veľa tekutín aby si sa vypotila... Ovocný Čaj s medom a citrónom... Ja som v tehu opatrná s bylink. cajmi... Želám skoré uzdravenie...

bohjelaska
23. feb 2018

@chulieta skúsili sme a banány sú na teplotu? To som nevedela 🙂

bohjelaska
23. feb 2018

@adazdca body fresh nemám ale ostatne som skúsila tak uvidíme 🙂

bohjelaska
23. feb 2018

@bazoskaa teraz mi manžel urobil kúpeľ tak uvidíme či zaberie 🙂

veronic8
23. feb 2018

@bohjelaska inak i pepermint. olej od nich je super na znizenie teploty, staci par kvapiek na zabal 😉 mne super pomohol i ked pri nastupe mlieka na prsia, ked som dostala az horucku + nasledne som kremovala tymian 😉

elmunda81
23. feb 2018

Baby pepermintovy olej teraz v mimoriadnej ponuke do vypredania zásob. Inak v bežnej ponuke nie je. Je výborný na prsníky zabalmi, do vody 1kvapja ,
Pri kŕčoch, na žalúdočné ťažkosti, trávenie apod. Obkladmi a natieranie sa rieši. Je výborný a rýchlo pôsobia jeho účinky.
Dajte vedieť v prípade záujmu.

bohjelaska
23. feb 2018

@elmunda81 mala by som záujem

elmunda81
23. feb 2018

@bohjelaska píšem ti 😉

jahodka87
23. feb 2018

@32mirka tymianový krém máme a je fajný a na soplíky mu kúp Sinupred v lekárni je na čisto prírodnej báze veľmi nám pomáha keď sa nemôžme zbaviť soplíkov

chulieta
23. feb 2018

@bohjelaska banan ochladzuje organizmus

veronic8
24. feb 2018

@bohjelaska Aj my mame k dispozicii 😉 ten peperemint. olej a i ine veci, mamina s krstnou su dlhorocne poradkyne 😉 radi poradime i viac. i osobne v TT

bohjelaska
24. feb 2018

@veronic8 Ďakujem za ochotu, ja som z MI, čo je o dosť ďalej

veronic8
25. feb 2018

@bohjelaska jasne v pohodicek radi samozrejme i zasleme 😉 ak by bolo treba

lenia1984
8. máj 2018

Dobrý deň,je tu prosím nejaká poradkyňa z Ba?