Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?
Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
@ninka1609 ak chcete vnútorne výživové doplnky, tak to co som spomenula vyššie. No a ak zvonku, tak tymiánový krém je za mňa pri zahlieneni najlepší pomocník. Môžem odporučiť. Natieram ho deťom na priedušky (aj pri laryngitide), potieram aj nosove dutiny. Deťom sa po ňom lepšie dýcha a hlieny ustupujú oveľa rýchlejšie. Tiež používam eukasol, ale aplikujem ho len do ovzdušia a veľmi opatrne lebo je silno koncentrovany. No a pri zahlieneni zvlhčujeme vzduch v izbe, kde spia. Keď sa prechladnutie podchyti hneď na začiatku, tak liečba je rýchlejšia a priebeh choroby je miernejší.
@ninka1609 ja tiež dávam tieto 2 veci minimálne choroba je oveľa miernejšia nemáva horúčky nezatekaju tak soplíky a dobre sa jej dýcha v noci sa vždy vyspí nemôžme čakať že nikdy nebudú chorý ale ten priebeh ich aj nás tak nevyčerpá a ja dávam ešte tannen sirup iné sirupy mi nechce
@stradivariuska olej z 31 bylín sme ešte neskúšali. Aké má účinky, tiež pri chorobe?
@jannali olej z 31bylin ma všestranné využitie. V našej rodine ho používajú najmä dospelí na masáže bolavych klbov, chrbata, stuhnutej sije. Ja ho pouzivam na kupel noh pri soploch u starsieho 5rocneho syna. Ako som vyssie spominala do vody na odparovanie. Do aromalampy
U ziadneho z mojich deti som ho neaplikovala priamo na pokozku, je velmi silny. Pri zapchatych dutinach je dobre i plienky namocit do vody v ktorej su kvapky oleja 31 spolu so solou na kupel noh a dat na radiator, rozvesat po izbe
@stradivariuska ja ho používam aj pri deťoch. Napríklad 5-ročnému pred cestou v aute (bývalo mu zle) natriem na zápästia. Bez problémov zvládame aj dlhé cesty. No a pri bolestiach to aplikujem na pokožku s použitím podkladového krému (aj u detí).
@stradivariuska dakujem
@danusska dakujem za podelenie sa so skusenostou
Rada poradim a poskytnem produkty v Kezmarku a okoli (PP, SNV). 😊😊😊 samozrejme aj ine lokality cez mail ci telefon. Rada poslem aj postou na moje naklady.
Dobrý deň,predáva niekto produkty Just v Hc?
Ahojte prosím viete mi poradiť použitie levanduloveho krému?

@ninka1609 tymianovy krem natierat hrudnik, chrbatik a dutiny. Mam dvojrocnu, nebyva casto chora ale ak sa stane ze hlieny su huste a nechcu vytekat, tak do miestosti kde spi dam hrniec s horuco vodou do ktorej som pridala za lyzicu soli na kupel noh a 3kvapky oleja z 31bylin. A necham odparovat. Na ulavu pri soploch taktiez eukasol alebo aj olej z jedle sibirskej do aromalampy. Robim s justom rok a pol s stale skusam nove veci.