Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
@saxana000 bodyfresh zachladi krasne
@saxana000 ja som tiez potierala malej pupaky pri kiahniach bodyfreshom a potom ak ostali 2 jazvy vzadu na krku pouzivala som san aktiv aj kamoska co si davala robit prsia ai brala san aktiv z mrtveho mora. Jazvy krasne vybledli 👍
@angie1830 pokojne ráno a večer
Dobry den, chcela by som si od niekoho kto Just predava v BA kupit tymianovu mast a Eucasol. Zaroven by som chcela poprosiť ci by mi ta pani nemohla poskytnut vzorku san aktiv kremu,syncek ma jeden ekzemovy flak na prste a vraj na to je ten kremik dobry - najprv by som ho chcela vyskusat,ak zaberie, doplnim ho do objednavky.Dakujem.
@monka1109 poslem vzorku...a mozem aj veci v poste...piste ss, pripadne sa da na mojej mikrostranke objednat a pride vam rovno domov....no mam aj sklafom..viem poslat obratom
@stulrajterova dobry den prosim vas moze eucasol od justu pouzivat aj rocne dieta pri nadche?
@stulrajterova dakujem pekne
@ceruzka16 dobry vecer. U rocneho dietatka s eukasol opatrne. Dietatko by som na vonu zvykala opatrne. Na vankus by som hned nedavala ani na oblecenie. Predsa len je to velmi intenzivna vona a pozor, nesadne kazdemu... mali sme pripad,kde sa chlapcovi okamzite spustila krv z nosa...
@evitakovacova dalujem pekne budem opatrna alebo mozno este pockam par mesiacov
@ceruzka16 ked tak este olejcek jedla sibirska do aroma je jemnejsi
Dievcata poradite.?chytila som kiahne od malej vysyp priserny hlavne tvar natierala som teatree olejom.suche chrasty uz su dolu ostali mi pod nimi cervene flaky neviem posudit ci je to este zapalene podrazdene alebo jazvove..aplikujem este tea tree kremik na nocsi davam nechtikovy krem.mate v ponuke este nieco co by mozno vybielilo tie flaky?