icon

Kam sa ukryť počas 3. svetovej vojny?

27. nov 2024

...Keby vypukla 3svetova? Vážne sa zamýšľam a veru neviem ktorým smerom ...letecký to už nepôjde si myslím, tak kde v Európe by nepadali jadrové hlavice?

A nie nestresujem, neplacem, nie som psychicky na dne😄
Len sa tak zamýšľam...

titi22
Odpoveď bola odstránená
iv007
27. nov 2024

Niekde som citala ze keby je jadrova vojna, jedinu ale minimalnu sancu by mali na N.Zelande a v Australii.

hederamonstera
27. nov 2024

Nikde, to by bol taky chaos, ze radsej ostat doma

zic
27. nov 2024

1, zrovna sem by asi nepadla ziadna... cielili by na vacsie mesta
2, to nie je ako vo filmoch, ze sudny den. Su roznej velkosti hlavice. Ak by buchla vo vzduchu, tak za par dni / tyzdnov je po zamoreni (takom najhorsom). Uz v takych Tatrach by boli ludia vpoho ak by to zrovna nepadlo na Strbske Pleso 🙂. Skor chaos a panika by boli nebezpecne... ale teda ak chceme seriozny pristup, tak sadnut do auta, ist k pristavu / letisku a prec z kontinentu...

ahhola
27. nov 2024
euka210
27. nov 2024

Nikde, ostaneme tu kde sme.

moonlight1210
27. nov 2024

@valikasikulova v tom pripade dole pod touto diskusiou.

momoftwo
27. nov 2024

Odkedy napadlo Rusko Ukrajinu vravim, ze ak by nieco nastalo, najbezpecnejsi bude Novy Zeland prihliadajuc aj na kvalitu zivota, ak by sa mi nepodarilo odletiet, sla by som lodou..asi urcite nie az na Novy Zeland, ale niekam dole na juh a potom sa uvidi, dufajuc, ze by som mala kde natankovat. Snad tato moja uvaha nebude musiet nabrat realny scenar😬 Ale ako som si akurat googlila, dost vela ludi sa touto otazkou zaobera, co nieje velmi prijemny pocit😬

marsmykkok
27. nov 2024

Do Ruska, však s Ruskom sme kamaráti, teda aspoň naša vláda 😀 Ale vážne, nemienim odchádzať, počkám si na svoj osud a uvidím či prežijem alebo nie. Okolité krajiny bezpečnejšie nebudú a ďalej nemienim sa trepať niekde daleko keď aj tak nebude reálne sa dostať napríklad do tej Austrálie.

viestta
27. nov 2024

@titi22 po dialnici by si musela ist len cez Budapest, lebo po tych nasich ostanes v zapche pod Strecnom

titi22
Odpoveď bola odstránená
ahhola
27. nov 2024

To je zo senilnej hlavy geronta a dozivajucej administrativy.
Vsak nech poslu svoje decka.
Hunter Biden to tam uz pozna, hlavne nocny zivot... no 1.💥
Moze zobrat aj blaznivu viktorku 0ndovu.

viestta
27. nov 2024

@titi22 IC-ka v novom cestovnom poriadku zrusili, takze tiez nic. Pojdes pekne rychlikom

janka54321
27. nov 2024

Ak sa tu píše, že treba včas ...tak sa začni baliť a smer Novy Zéland 😄

doriiis
27. nov 2024

Do Číny alebo Japonska

marzii35
27. nov 2024

Veď náš Ficko je kamarát s Vladikom. My sme v bezpečí 😂 a hlavne čoho by sme sa báli, veď máme 3 tanky a jednu stíhačku 😂

lindahhh
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
27. nov 2024

@marzii35 my sme tak strateni, ze nas ani hlavice nenajdu😁

candii
27. nov 2024

@ahhola ja by som neverila ničomu na internete. Ako v bulvári. My obyčajný ľudia sa nedozvieme ako to reálne je , ja som videla video kde vraveli , že nechcú Nemci posielať zbrane na Ukrajinu a chcú to zastaviť. Tak čo je pravda. Realita je taká že Rusko prvé určite na krajinu Nato nezaútočí. Jedine že by to zinscenovali. Tazko polemizovať.

titi22
Odpoveď bola odstránená
bu_bu_bubak
27. nov 2024

"letecký to už nepôjde si myslím, tak kde v Európe by nepadali jadrové hlavice?"

Nuz, zrejme ta velmi nepotesim, ale utekat mozes v pripade ak by sa jednalo o vojnu konvecnymi zbranami t.j. forma konfliktu ako v sucasnosti prebieha na Ukrajine. Vo vseobecnosti je jedno kde by tie ICBM nesuce jadrove hlavice dopadli, nasledky by si pocitovala vsade na svete.

V pripade jadroveho konfliktu, najlepsie pripraveni su zrejme Svajciari a Skandinavske krajiny, ale ak ti mam povedat pravdu, neviem ci by ta bavil zivot v bunkri po tom co by nastalo.

Explozie okolo velkych miest a industrialnych parkov by vytvorili velke ohnive burky + zapalili okolite lesy. Do atmosfery by bolo vymrstene quantum prachu + dym z poziarov ktory by branil slnecnemu ziareniu v prieniku a dalej pokracujes k ochladeniu planety a nuklearnej zime.

ahhola
27. nov 2024

@candii
no neviem, ci by si to "internety" dovolili vymysliet na usa...
Skor to bude pravda.... povolavacky 18.r.do ua masomlynkov.

candii
28. nov 2024

@ahhola že dovolily, Ježiš Mária že by dovolili 🤣 teraz sa dajú spraviť videá umelou inteligenciou, už fakt nevieš čo je pravda a bulváru by som už vôbec neverila 😁 ako netvrdím, že to nemôže byť pravda ale 95% informácií z internetu sa nezakladajú na pravde alebo je pravda prekrútená.

candii
28. nov 2024

@titi22 no ja mám úplne iný názor čo sa týka Ukrajiny. Humanitárna pomoc jednoznačne ale som proti posielaniu zbraní tam. Pre mňa je Zelensky blázon.

hederamonstera
28. nov 2024

@bu_bu_bubak presne toto, najmiernejsiu jadrovu zimu by mali na juhu (sposobenu usa a ruskom)- australia, novy zeland, afrika. Ale aj tam by bola tiez no.

Pri jadrovej vojne sa len modlit, ze clovek hned umrie a nebude musiet zit v tom pekle co bude nasledovat

saxana000
28. nov 2024

Neisla by som nikam Novy zeland a australia by mali byt najbezpecnejsie.udajne su tam lokality na ktore sa bezny smrtelnik nedostane obrovske plochy ohradene ostnatym dratom velmi starostlivo vybrane miesta kde su prudy vetra a oceanu take ze ak by europa zmizla z povrchu zeme tak tam sa bude stale dobre byvat.. mozno len konspiracia mozno pravda.boh vie

eva8
28. nov 2024

@bu_bu_bubak zjavenie Jana....
Vnukol si mi myslienku, ze ktora v poradi je nasa civilizacia?

eva8
28. nov 2024

@saxana000 prave dnes rano som citala, ze teplota prudov sa vsade vyrovnava kvoli globalnemu oteplovaniu, cize vykyvy teplot (napr. krute zimy v Europe) nastanu vsade

eva8
28. nov 2024

@candii vsak to, nastava totalna anarchia. O chvilu stretneme samych seba na ulici 😉 Alebo sa uvidime niekde v mediach, ako rozpravame o tom, o com ani netusime 🙃

candii
28. nov 2024

@eva8 no presne 🫣🤣