Kam sa ukryť počas 3. svetovej vojny?
...Keby vypukla 3svetova? Vážne sa zamýšľam a veru neviem ktorým smerom ...letecký to už nepôjde si myslím, tak kde v Európe by nepadali jadrové hlavice?
A nie nestresujem, neplacem, nie som psychicky na dne😄
Len sa tak zamýšľam...
Do bunkra k dedovi 😅
Ked nestihnes vcas Afriku alebo juznu Ameriku mas to uplne jedno kde budes. Mozno este Cina, India
Kam by som mala ísť? Ostala by som doma. Ak by bola svetová, tak svetová. Pred ňou veľmi neunikneš. Nechystám sa opustiť rodinu, ani stanovať s malými deťmi na hraniciach a čakať, kto nás zabije, okradne, alebo znásilní, kým sa dostaneme do Južnej Ameriky, na Nový Zéland, alebo Australie.
Sice od veci, ale prislo mi vtipne, ze v zozname podobnych diskusii je Moj manzel je gay. 🙂
Keby vypukla 3. svetová tak už asi len do neba 😇
alebo dole... záleží 🔥
No keď už spadne raketa, najlepšie nikde pár dní a potom už to je jedno, hocikde kde niečo bude stáť 😅 len aby som mala vzduch a vodu a deti pri mne.
Radsej sa zamysli co bude na veceru
Zas? Ved predsa do zeme zaslubenej - do Ruska (aj s plavacim kolesom) 🙄
Však keď svetová tak nikde veď všade bude vojna
Bezpečne vraj bude len niekde v okolí Patagónie... Nech sa páči.
Svetová nie ale Európa proti Rusku, čiže logicky mimo Európy.
Veď keď bude Trump prezidentom, vojna skončí, načo stres.
Minule tu jedna napisala ze sa schova do kupelne
Bezala by som oproti nech to mam cim.skor za sebou.
keď už začnú jadrové hlavice "búchať" tak už jedine ako tak bezpečne bude v Austrálii alebo na Novom Zelande....
@viestta a víza aké? Myslíš ze ešte bude fungovať letecká linka?
@moonlight1210 nechápem...nevadí...
@tykat fuuu...aj s detmi??
Deti su davno dospele
@tykat moje nie...
@tykat ako bez deti by to bolo u prdeli...ale mame malé deti...
Nepomozes si, ked to pride tak je lepsie mat to za sebou ako niekde pomaly trpiet a bit sa s prezivsimi o zivot kazdy den.
Nikam, ostali by sme doma a je takmer nereálne, aby ľudia niekam utiekli, odleteli... bez šance. To by bol taký chaos, šialenstvo. To sa podarí len zopár vyvoleným, odísť zavčasu.
Ak netusis, o com hovorim, ta vpravo je take okienko. Vola sa Podobne diskusie. Sluzi naprikad tym, co prezeraju diskusie na nejaku temu, aby skusili hladat aj inde, ak nenajdu uspokojivu odpoved v tej, co maju otvorenu.
Mne prislo vtipne, ze MK soft vyhodnotil, ze tema o Moj manzel je gay je podobna tej tvojej. Netusim, sice na zaklade coho nasiel paralely, ale dake asi nasiel (mozno to zaradil pod temu odchodu).
Samozrejme nebude fungovat letecka doprava, preto pisem VCAS
A už vieme trasy jadrových hlavíc? Tak keď Európa je k.o. a letecky to nepôjde, hmm, tak ťažká voľba takto zo stredu Európy 🤔. Dolu Dunajom na plti? 🤔
@mikadooo asi tak...nakúpiť nafukovacky a užívať si poslednú jazdu 🥴
@moonlight1210 väčšina je asi cez mobil takže vpravo vľavo nič nie je 😃
@valikasikulova pozri dole

Na Ukrajinu tam už to majú viac menej za sebou