Kam schovávajú deti kľúče?
Baby ahoj☺️určite aj vám už deti schovali kluce a určite ste ich nakoniec našli. Kde boli? PS mne ich schovala ešte večer a ešte stále neviem kde sú😤takže celý deň sme neboli nikde a muž príde domov až za chvíľku
Nechcem maľovať čerta,ale deti radi splachuju veci.Skus dieťaťu dať do ruky iné kľúče a nech ukáže,kam by ich dalo
Do gauca, do odrazadla (ak ma ulozny priestor), box s hrackami, kocik, postielka
Rozmýšľam,kde všade som ja ponachádzala a skrývala veci.V topánkach,v oblieckach aktuálne natiahnutých,za radiátormi...
Medzi hračkami som pozrela už asi 3x, v gauči detto. Pozrela som pod všetkými posteľlmi, vo všetkých skriniach, v topánkach, v suflikoch, mám pocit že som už prehľadala komplet cely byt a kľúče nikde😤
Medzi hračkami som pozrela už asi 3x, v gauči detto. Pozrela som pod všetkými posteľlmi, vo všetkých skriniach, v topánkach, v suflikoch, mám pocit že som už prehľadala komplet cely byt a kľúče nikde😤
@dettilv nase boli ukryte v uloznom priestore detskeho plastoveho odrazadla (lebo ved auticko sa startuje klucmi) 😂
Odrážadlo,kolobežku aj bicykel má staršia dole v pivnici. Takže tam nebudú. Už som prestala ešte aj vo vazach🤭
Este botnik a kabelky by som presnorila. Aj to su dobre skryse. A rozne krabicky.
@dettilv moja 7 mes dcéra vyhodila kľúče pri kočíkovaní, nálezca ich odovzdal na obecnom úrade. Keď mala 16 mes a tam má zamkla do spálne, ona zostala sama v obývačke s 3 tyždňovým súrodencom
Moj syn schoval kluce do hrnca v skrinke. Hladali sme ich pol dna. Az ked som isla varit a zdvihla pokrievku vtedy som ich nasla.
dcéra raz zahrabala kľúčik od bráničky medzi kvety - nikdy sme ho už nenašli. bránička zamknutá - a my sme začas chodili veľkou bránou cez ktorú sa chodí autom.
Ja som raz mala kľúče v nádobke kde sa sype prací prášok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ a ešte to aj zavrel
Predpokladám ,že myčku , sušičku a vnútro pračky si pozrela
Ja som raz mala kľúče v nádobke kde sa sype prací prášok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ a ešte to aj zavrel
Predpokladám ,že myčku , sušičku a vnútro pračky si pozrela
@spolumatka áno, toto všetko som prezrela
Ahoj, nestrčila ich do zámku nejakých dverí? Spálňa, kúpeľňa, nejaká skrinka, balkón.... Možno sa tam neudržali sa spadli, tak pozeraj pod všetkými dverami na zemi. My sme väčšinou našli v nádobe s kockami.

Vek dieťaťa?