Kam schovávajú deti kľúče?
Baby ahoj☺️určite aj vám už deti schovali kluce a určite ste ich nakoniec našli. Kde boli? PS mne ich schovala ešte večer a ešte stále neviem kde sú😤takže celý deň sme neboli nikde a muž príde domov až za chvíľku
Môj syn tak mal vyradené kľúče s ktorými sa hral lebo stále chcel naše a už sú to možno aj 2 mesiace a stále neviem kde sú 🤣a to sme už aj gauč odsúvali lebo sme menili za druhý a nikde nie sú 🤣doslova sa prepadli pod zem 🤣pokiaľ sme mali rozloženú cestovnú postieľku tak všetko som našla tam, ale tú nemáme už asi 4-5 mesiacov
Skus zahrešiť. U mňa to zvykne fungovať. Zahrešim, a podarí sa mi co potrebujem 😄
V kazdej medzere, skare, diere treba pozriet. Ja som vcera nasla 1 papucu v cestovnej chladnicke, ktora bola vo vonjkajsej komore, ked sme sa stahovali vlani, ju tam museli deti strcit. Vravim muzovi, ze som nasla nosorozca v chladnicke, vyplestil na mna oci, ci mi sibe. To bola taka zvieratkova papuca z Pepca 😅.
A este smetny kos! A my sme mali este vzadu na polickovej skrinke, uvolnenu tu zadnu dosku z preglejky a tam som toho nasla teda. Aj jednu cast z vkladacky, co som sa snazila najst roky, este prve dieta ju tam suplo a dostala sa pod skrinku, tam je takh priestor. Hladala som, ked sme cakali tretie, starsi mal 7 rokov vtedy. Naslo sa pri stahovani 🤣, ked starsi mal 11 🤣.
Ale kluce, pomoooooc!
Moja mala si schovava veci pod hraciu deku ale to uz si isto kukla ak mate
Popozerat v topankach na chodbe..
Môj syn v topánkach. Tesne pred uložením zimných vyčistených topánok do boxov. Keď meníme botník podľa ročného obdobia. Našli sme ich až o rok pred zimou, keď sme vyberali zimné topánky.
Prezri jej hráčky,ale nie box s hračkami,hlavne také hračky,do ktorých sa dá niečo zatvoriť.
My sme vecer hladali baterku-svetlo a nasli sme ju rano na studni 🙈. Deti si nepamataju kam co polozia. Este mame par nenajdenych veci. Mozno raz pri stahovani sa objavia 😁
Aj ja pravidelne hladam kluce 🤣 syn ich vacsinou dava do svojej detske kuchyni. Pravidelne prehladavam smetny kos, kos na pradlo, botnik a bubon pracky. A deckami nikdy nie je nuda 😁
Este rad dava veci do menej kabelky ked ju mam na stolicke a dociahne tam, alebo do nakupneho kosa pod kocikom👌🏼
U nás bola najlepšia vec na schovávanie spodný šuplík na sporáku 👌 a ešte topánky na chodbe 🫣

V hrnci som mala, svojho času stále vyťahovali všetko z kuchynskej linky aj kľúče tam dali