Kam smeruje Slovensko po posledných voľbách?
Ospravedlnujem sa za politicky ladenu temu, no zaujimal by ma vas pohlad. Poprosim bez nejakych urazok ci nadavok.
To ako dopadli volby ma velmi sklamalo, no bohuzial, mame co sme chceli. Tak som si tak nejak povedala ze dobre, najblizsich par rokov slovensko necaka nejaky vyrazny pokrok, ale nie je az tolko veci co by mohli pokazit. No preslo mozno pol roka a ja sa nestacim cudovat akym smerom nas nova vlada vedie. Miestami je to az bizarne, nasa prezentacia slovenska v zahranici, ci celkova politicka situacia na slovensku. Cez toto sa nedokazem tak lahko preniest, kedze sa ma to osobne dotyka. Mam tu podnikanie v oblasti cestovneho ruchu, ked budeme mat v zahranici zle meno, staci ze aj v okolitych krajinach, odrazi sa to na turizme. V buducnosti chcem mat deti a idealne ostat v mojom rodnom meste, ale coraz viac ma zacina desit ze v akom stave bude slovensko o tych par rokov. Je realne ze by sme ako krajina doplatili s dlhodobejsimi dosledkami na to, aku vladu sme si zvolili? Lebo casto to bolo pred volbami mojim okolim zlahcovane, ze maximalne si zas len nahrabu pre seba. Ale cim viac to sledujem, tym horsie to vyzera.
@miriam11 Horných 10 tisíc privatizerov a zlodejov nacucnutych na eurofondy sa má dobre, zvyšok Slovákov zivori ale sú sprostí inak sa to nedá povedať že politikov si volia neoliberalnych cocotov čo by najradšej zakázali autá a zaviedli daň aj z dýchania. Jediný rozdiel je že jedny sa hrdo chvália ako budú škodiť ľuďom a fikova cvarga to robí potichučky, pekne si schválili zvýšenie správnych poplatkov, teraz zdrazili vodu. Neviem načo vôbec existuje regulačný úrad ktorý namiesto pre občanov pracuje pre nenazrane monopoly.
@miriam11 mas sa na Slovensku zle? Preco? Co je dovod, ze ty mas pocit, ze sa tu nemas dobre. Pretoze ja mam pracu, mam kde byvat, moje dieta chodi do skoly (uznam, ze to nase skolstvo nie je nic moc, ale to je dosledok toho kto nam tu riadil skolstvo poslednych 30 rokov), keby ochoriem tak ma (zatial) bude mat kto liecit (uznam, ze nase zdravotnicstvo je ake je, ale to v akom stave je je dosledok neobmedzeneho bacovania Smeru pocas jeho troch vlad, ktore presafarili peniaze na zdravotnicstvo a napchali ich do vrecak tych spravnych ludi), mame elektrinu, dopravu, mozme cestovat kdekolvek po svete a co je najhlavnejsie este stale mame mier a sme zvrchovana krajina (a dufam, ze to tak ostane napriek tomu, co sudruh Zlatousty aj s tymi svojimi B-kami robia a hovoria)
@bu1bu zaujimave ze diplomacia desatrocia fungovala a zrazu je problem rokovat. Si myslis, ze nejake ukrajina ked jej tam posle eu par svojich vojakov vyhra nad ruskom? v momente tam hodi putin par atomoviek ak by mal pocit ohrozenia a mozes si branit hranice alebo sa tesit z mieru. A samozrejme vojna celosvetova proti rusku je hned na spadnutie ak tam pridu ine armady a mame tu raketky raz dva. Ked uz sa toho tolko bojite, to mi pride ak onajkratsia cesta k tomu. Tento mier si proste podla moznosti musia tie strany dohodnut. Ale samozrejme to je len moja uvaha. AKo to bude, uvidime.
V kazdom pripade, kazdy clovek moze mat nazor svoj na vec. NIkto by bojoval do posledneho chlapa, ja sa pytam, co ostane z ukrajiny po dalsich napr. rokoch, kolko muzov zdravych im ostane, ako budu vyzerat mesta, ako bude vyzerat krajina.
ROvnako si myslim, ze keby sa fico zmenil na duhoveho jednorozca, urobil ako opozicia piska, obetavo a sucitne s UA by vyhlasil mobilizaciu a poslal nasich chlapov bojovat = aj tak by prisli protesty a hejty
@simca06022011 kde opozicia deklarovala, ze chce posielat nasich vojakov na Ukrajinu? Ak mas konkretny link, budem rada ak ho prilozis.
@viestta Myslala som to inak. nie opozicia to neziada.
.... ako opozicia piska (to som myslala na tie ostatne otazky, ohladne TrestZ, SIS... ) a obetavo a sucitne s UA by vyhlasil mobilizaciu a poslal nasich chlapov bojovat = aj tak by prisli protesty a hejty (tu som reagovala na dianie v Parizi, a na to, ze malo pomahame ukrajine)
Ja sa niekedy snazim strucne pisat, len mne to vobec nejde :D
@greta90 myslus rym ficospol?

@chodec15 ucta sa nefasuje nikdy. A inteligentny clovek (kedze je spominas) sa nesprava k druhym ako ty. Iba ak psychopat, alebo inak "postihnuty.