Kam umiestniť nepotrebné hračky?
Prijali by ste, keby vám niekto pomohol hračky pretriediť a odniesť ich, aby ste mali razom upratané?
Aj keď by vám za hračky nezaplatil?
Poraďte ako končia u vás hračky.
Ďakujem
@miramia hračky skončili na povale, v takých nádobách s vrchnákom .. ale nedávno som darovala všetko jednému dievčatku, ktoré vychováva stará mama..
@miramia Ja som darovala sem...pekny projekt
https://www.rehracky.sk/cms/28033-o-nas-a-ako-t...
Niektoré hračky sú v pivnici , niektoré som darovala, knižky posunula za symbolickú cenu alebo štýlom bartru
Ja vsetko posuvam, bud kamoskam,alebo do charity shopu alebo v frebee skupiny. Starsie knihu nosime do komunitneho centra pre deti alebo do book station - kde si ich mozu ludia zobrat zadarmo.
Vsetky sme darovali, znamym, neznamym alebo dali von na nase ihrisko.
a chcete darovať za poštovne
@alickapusinka nie, skôr chcem vedieť, či by niekto v Bratislave chcel pomôcť pretriediť. Rada veci triedim a chcela by som si časom tým privyrobiť, no možno je to blbosť. Tak preto sa pýtam.
@miramia Ja som darovala sem...pekny projekt
https://www.rehracky.sk/cms/28033-o-nas-a-ako-t...
@liliana8 pekný projekt
Však ked rada triediš tak chod na vypratavanie bytov, domov, poval tam sa natriediš na mraky aj ja tak chodim tiež.A vždy dakto a skvosty mi daruju čo dalej predám a dostanem za vypratavnie s mužom dalšie peniaze. Ale niektore domy byty sa nevieš dotriediť.
Však ked rada triediš tak chod na vypratavanie bytov, domov, poval tam sa natriediš na mraky aj ja tak chodim tiež.A vždy dakto a skvosty mi daruju čo dalej predám a dostanem za vypratavnie s mužom dalšie peniaze. Ale niektore domy byty sa nevieš dotriediť.
@alickapusinka ďakujem za tip 🙂
@alickapusinka nie, skôr chcem vedieť, či by niekto v Bratislave chcel pomôcť pretriediť. Rada veci triedim a chcela by som si časom tým privyrobiť, no možno je to blbosť. Tak preto sa pýtam.
@miramia nemam problem ti s tym pomoct radsej kupim od ruky pekne a pomozem s tym niekomu ako nove a po roku aj mne budu stat
priebežne sme nosili hračky do detského domova - prišlo s tým moje dieťa, že to chce tam nosiť…
@miramia poradím ti hračky čo sú v poriadku môžeš darovať do dss Rosa na patrónke , ak by si potrebovala pomôcť ich rám odniesť pomôžem chodí mi tam dcéra s potešia sa veľmi
Deti si ich triedia samé a predavajú na blšákoch a swapoch.
Na povalu. A potom odtiaľ za pár rokov do kontajnera🤣

a chcete darovať za poštovne