icon

Kamarátka si ma zablokovala na instagrame a netuším prečo

12. máj 2021

Ahojte kamoska si ma zablokovala na instagrame vôbec netuším prečo . Viem že takato “ kamaratka mi za to nestojí .. ale mna to aj tak trápi pretože nič som jej nespravila , krivé slovo som na ňu nepovedala a ja nemám rada spory bez dôvodu . Aj som jej pisala na mobil že nech mi teda povie čo som jej spravila nech teda aspoň viem a samozrejme odozva 🙂 prosím napíšte mi niečo povzbudivé nech viem že nad takýmto niečim sa naozaj netreba trápiť lebo mna to fakt celkom dostalo 🙄

Strana
z2
bloger
13. máj 2021

urobila si čo si mohla nič si nevyčítaj možno to necíti rovnako ako ty pre teba v srdiečku zostane kamarátkou aj nadalej

autor
13. máj 2021

@hederamonstera tak potom prepac .. chapem 🙂 dobre si urobila .. no áno sociálne siete majú žiaľ aj tu horšiu stránku . Ale nemala by som výčitky čo tam pridám . Kto nechce nemusí mat sledovať .

derdia
13. máj 2021

@stanulienkat no tak ano mam 33 a predstav si, ze ano taketo veci sa deju zo zavisti....a ano ludia zavidia a zavidia aj nos medzi ocami. A ja tie chobotiny nemam... Ziadne.

stanulienkat
13. máj 2021

@derdia to je detinske.😅😅 Tiez som sem raz dala nejakej babe poznamku,ktoru asi nechcela pocut. A jej odpoved bola,ze zavidim. Ty kks, ako v skolke.🤣🤣 A nie,nezavidela som,len holka bola asi jednoduchsia a mala som ju hlboko v ...

derdia
13. máj 2021

@stanulienkat ale pozor ja nehovorim o sebe... Ja len hovorim, ze velakrat to tak je.

micusa2222
1. sep 2023

no ja by som si ju zaradila medzi bývalé kamarátky...život je tak krásny a krátky,,nestrácaj čas s takými hlupákmi,,maj nové , dobré priateľstvá,kamarátky že fakt dobré....

Strana
z2