Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
no to teda nemam ani ja tolko oblecenia a hlavne nie take drahe a znackove 😅
http://prima.stream.cz/capi-s-makem/
zaujimavy preklad Kapor na torte 🙂
opat som si nenechala ujst noriku o 22hej. uz mam lepsiu naladu 😀
tak ja som si to tiez pozrela vcera vecer necenzurovane 😅 ale ze dneska to ide byt zase,teda zase nieco nezostrihane ze ako to bolo v skutocnosti,no to sa tesim 😀
aj dnes to ide po 22?
ja neviem ale hadam nebudu davat to iste zaradom 😕
ale Iveta je sama intriganka 😖 aj ja sa na vecer tesim 😵 😵 😵
hmmm pravda 😎 😎
Ja som si včera kuk na nete všetky časti a poviem vám musela som sa fakt smiať... 😀 všetci všetkych ohovárajú ale škoda že nora nebola aj v ostatných častiach 🙂 malo by to grády 😎
- no myslim, ze jedina Nora sa veru tvarila normalne a na nic sa nehrala a mal velky kus pravdy.Normalne jej fandim.
Lebo tie trapnosti co dokazu niektore "celebrity" rozpravat ,to sa az rozum zastavuje.
No a Mazikova, bohuzial iba predviedla akej nizkej urovne ma charakter a aj inteligenciu.Nora ju uplne pravdivo opisala. 😉
Mňa veľmi pobavila Doly keď na pár záberoch ukázali ako je s nechuťou a ksichtila sa jak ....
No namňa pôsobí Máziková jak najväčšia falošnica 🙂
u mna vedie jednoznačne nora pači sa mi že si nedáva servítku pred ústa otvorene si povie čo si o každom myslí a na nikoho to nehrá je proste taká aká je a inak si ju už ani neviem predstavit
@aniratak696 ja som si myslela,že Doly sa tak tvári normálne 😀 😝
@marianka79 Nora teda dvíhla sledovanosť relácie určite viac ako všetky hviezdy dokopy 😎
@ani3012 potom ma to napadlo že asi s tolkým botoxom v lícach sa tváriť inak ani nedá 😀 je jak škreček
A až mi pripadalo v tej prvej časti či nora nemala naschvál urobiť rozruh s tým štábom aby bola vyššia sledovanosť 🙂
@aniratak696 ani si nemyslím,ona je proste taká.
Aj keď natáčali reality šou,tak musela byť tou,čo to tam vedie,inak by to ani nemohlo byť.A tak isto aj teraz ukázala,že ona je tá,podľa ktorej sa to robí.
Babenky, neviete, či bolo to s Norou o 22.00 hod. iné ako to čo predtým?
@ani3012 hej ved preto ju tam šupli 😝
@ani3012 asi máš pravdu 🙂
Máziková ako som si všimla nevie zobrať kritiku...
😀 Norika je online 😀 http://www.topky.sk/cl/15/795873/Kontroverzna-N... idem precitat 😀

najviac ma dojalo to,keď ukazovala Mojsejová izbu pre psíkov a ten šatník,veď to ani ja nemám toľko oblečenia pre seba,nieto ešte pre psa 😝