icon

Kapor na torte. Pozerali ste?

helenkasabinka
31. aug 2010

ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀

zuzka1.
31. aug 2010

@helenkasabinka strasne, preboha, ved ona ma cudnu tu tvar, jak keby sa mala rozpadnut, telo pestovane, asi vela vela sexu 😀
ale teda ksicht katastrofa

zuzka1.
31. aug 2010

@ciatko to som zas ja nepocula

ani3012
31. aug 2010

@aero tak na nete žiadne píp nebolo 😕 😀 😀 😀

ani3012
31. aug 2010

@traktor hehe ! ty si to vystihla 😀

ani3012
31. aug 2010

@aero to mi pripomína ,že som sťahovala jeden obrázok :Snáď to bude dosť veľké na kuknutie 😝

aero
31. aug 2010

@ani3012 - no , presne tak - najprv hovienko v izbe ,asi 1000 krát oňuchané a potom na ruky
a pooblizovať svoju pani 😀

traktor
31. aug 2010

@ani3012 😀 😀 😀 .....no a k tej stvore spotvorenej len tolko...niekomu sex prospieva...krasna plet, krasna postava, krasne deti/ ja/ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a niekomu skodi / dolly/...tak asi by ju uz niekto mal upozornit, ze uz staci, ..lebo pri zuti potravy hrozi...ze sa jej ten ksichtik rozpadne 😀 😀 😀

ani3012
31. aug 2010

@ciatko Vlastík je sympaťák 😵 ...či nie ?
ale sa mi páčilo,že Zuzana zostala doma s malou,nie za každú cenu ísť do TV. Tuším patrí medzi málo zo známych,čo neuprednostnili prácu pred rodinou 🙂
Inak moc nesledujem takéto veci,len u nej som si všimla,že sa nehrabe za každú cenu pred kameru

ani3012
31. aug 2010

@traktor ale no no ! nebuď tak zlá 😉 😀

aero
31. aug 2010

@traktor - takže vlastne Dolly , by mala už len nasávať - alebo už len nasáva?????

traktor
31. aug 2010

@ani3012 ona by do tej zostavy ani nepasovala....a nepasuje mi tam ani bartosova...z nej mam pocit, ze to nezvladne..ze sa zosype...kebyze este jeden den bude taky stresovy ako bol ten prvy....

ciatko
31. aug 2010

@ani3012 celkom sa dal, ja som ho prvykrat pocula v prejave, vzdy len na obrazku, to sa mi zdal taky, ze mu nic dobre z oci nepozera, ale takto "nazivo" ok.
zuzana moderuje myslim rovnako casto, ako jej ine kolegyne s dietatom, dokonca Salma uz ma za sebou prehliadky a fotenie ako zarobkovu cinnost do reklamy

traktor
31. aug 2010

@aero podla jej pusy...no co myslis? 😀 😀 😀 😀 ...fuj ale som zla...ale to mam s tej relacie....ci co...

ani3012
31. aug 2010

@traktor ale veď Mojsejka teda dobre trapošila.Si o sebe myslela,aká je zaujímavá....všetci skáču podľa nej.Asi chcela ukázať celebritám,akú ma ona moc,že jej nesiahajú ani po členky.teda mne to tak pripadalo,že teraz budú všetci skákať ako ona pískne.

ani3012
31. aug 2010

@ciatko hej ? To ani neviem....nepostrehla som v TV.Ale ako som písala,tak ja to nejako nesledujem toto. nový čas si prečítam niekedy z nudy .Tam vedia všetko-aj to čo pravda není 😀

aero
31. aug 2010

áno z Bartošovej som mala taký istý pocit , že ešte trošku a je späť na liečení ... ☹
úplne vystresovaná , precitlivelá , psychicky veľmi labilná......
ináč , mám ju veľmi rada a držím palce , aby sa jej život už konečne obrátil k lepšiemu......

traktor
31. aug 2010

@ani3012 no..mala moznost sa ukazat...predviest svoje bohatstvo...len to vypalilo uplne inak....a najlepsia bola ako do kamery tvrdila....mna nezaujima ich nazor, mna nezaujima ci im bude chutit...ale pri stole sa ich vecne pytala...chutilo vam?..

ani3012
31. aug 2010

@ciatko a inak keby mal niekto záujem o moju malú na fotenie,tiež by som išla.Nie nejaké pravidelné-myslím často. som si teraz všimla,že som to ako reklamu písala.To som myslela,že na tom nevidím nič zlé 😉

ellise
31. aug 2010

nejlepší bylo když říkala :..ta som sa nadrela jak hovädo" ...či tak nějak, a přitom nic moc, a Vlastik věděl o tom jak má jídlo vypadat a chutnat víc než celá kuchařská asociace. Ten by o správném vyšlehání mascarpone mohl napsat knihu

ani3012
31. aug 2010

@aero presne tak vnímam aj ja Ivetu. Je mi jej ľúto,ten tlak médii a to všetko.No hold,keď chce predávať albumy,tak musí byť aj vidieť.

traktor
31. aug 2010

@aero suhlasim s tebou...ona je taka jemna..vobec mi tam nepasuje..teda v tom osadenstve v akom sa ocitla...a myslim, po tom vsetkom co ma teraz za sebou..toto nebola ta spravna volba pre nu...

aero
31. aug 2010

@ellise - tak vieš nemala tam Braňa - tak sa nadrela - chuderka 😀

zuzka1.
31. aug 2010

komedia veru komedia, tragikomicka.

traktor
31. aug 2010

@aero keby tam bol brano..tak by si skakali do reci...a to by bolo zas o inom... 😀 😀

ani3012
31. aug 2010

@aero no dobre,ona vravela,že sa idú rozvádzať a tam potom,že Braňa prevážajú do Prahy,že nemôže sa zúčastniť ďalšieho natáčania..... kto vie kde je pravda

ciatko
31. aug 2010

@ani3012 ved ja to fotenie neodsudzujem 🙂
iveta by si mala dat oddych od medialneho sveta, zdalo sa mi, ze jej bolo stale doplacu a snazila sa to maskovat 😢

nice202
31. aug 2010

@helenkasabinka bartosova vyzerala, ze si "jenom odskocila od plotny" 😉 cele to bolo take krcovite, rychlo rychlo sa najedzte a vypadnite....

stvura
Odpoveď bola odstránená
ellise
31. aug 2010

bylo tam ještě nekolik zajímavých momentů, třeba jak sázela ty těstoviny na talíř, jak jim tam švihla s talířema na stůl a vynadala Vlastíkovi že ona nebude dávat poloviční porce , tak prostě nedojí,....atd. no milá byla jak rezavej drát v oku 🙂

ani3012
31. aug 2010

@traktor by sa pohádali oni dvaja a Norka by sa žalovala celému štábu....inak sila,že ani bordel si po sebe neuprace.Na všetko ma slúžku 😝 a teraz aj závidím...tiež by sa mi niekedy zišla 😎

aero
31. aug 2010

@traktor - mohli by natočiť novú sériu filmov -SLUNCE, SENO A NORA
júúj , to by bolo sledovanosti 😀