Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
@ani3012 😀 😀 😀 .....no a k tej stvore spotvorenej len tolko...niekomu sex prospieva...krasna plet, krasna postava, krasne deti/ ja/ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a niekomu skodi / dolly/...tak asi by ju uz niekto mal upozornit, ze uz staci, ..lebo pri zuti potravy hrozi...ze sa jej ten ksichtik rozpadne 😀 😀 😀
@ciatko Vlastík je sympaťák 😵 ...či nie ?
ale sa mi páčilo,že Zuzana zostala doma s malou,nie za každú cenu ísť do TV. Tuším patrí medzi málo zo známych,čo neuprednostnili prácu pred rodinou 🙂
Inak moc nesledujem takéto veci,len u nej som si všimla,že sa nehrabe za každú cenu pred kameru
@ani3012 celkom sa dal, ja som ho prvykrat pocula v prejave, vzdy len na obrazku, to sa mi zdal taky, ze mu nic dobre z oci nepozera, ale takto "nazivo" ok.
zuzana moderuje myslim rovnako casto, ako jej ine kolegyne s dietatom, dokonca Salma uz ma za sebou prehliadky a fotenie ako zarobkovu cinnost do reklamy
áno z Bartošovej som mala taký istý pocit , že ešte trošku a je späť na liečení ... ☹
úplne vystresovaná , precitlivelá , psychicky veľmi labilná......
ináč , mám ju veľmi rada a držím palce , aby sa jej život už konečne obrátil k lepšiemu......
nejlepší bylo když říkala :..ta som sa nadrela jak hovädo" ...či tak nějak, a přitom nic moc, a Vlastik věděl o tom jak má jídlo vypadat a chutnat víc než celá kuchařská asociace. Ten by o správném vyšlehání mascarpone mohl napsat knihu
komedia veru komedia, tragikomicka.
@helenkasabinka bartosova vyzerala, ze si "jenom odskocila od plotny" 😉 cele to bolo take krcovite, rychlo rychlo sa najedzte a vypadnite....
bylo tam ještě nekolik zajímavých momentů, třeba jak sázela ty těstoviny na talíř, jak jim tam švihla s talířema na stůl a vynadala Vlastíkovi že ona nebude dávat poloviční porce , tak prostě nedojí,....atd. no milá byla jak rezavej drát v oku 🙂

@helenkasabinka strasne, preboha, ved ona ma cudnu tu tvar, jak keby sa mala rozpadnut, telo pestovane, asi vela vela sexu 😀
ale teda ksicht katastrofa