Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
dobr eto bolo dnes, len ma nasrala mazicka, akoze varenie ide skusenostami.
ja mam 24 a take jedla nejedla v zivote, krava 😀 😝
akoze mlade baby nevedia varit?to co je za blbost, kao ktore predsa.
vlastne ona variť tuším ani nebude,za ňu varila Mojsejka,že ? Teda ona je teraz za Noru
@helenkasabinka neviem ci opakuju vsetky casti, ci len tu vcerajsiu..ale dnes to davali tak poobede...a pritom to nepisu ani v programe...tak neviem... 😅 ...mi sme dnes len nahodne zapli telku a opakovali to...
no aspoň sa je na čo pozerať 😀
no a MOjsejla je bez chrbtovej kosti dospelá žena vraj brrr mrazí na z nej je strašne nesympatická a sprostá ved nie je sama na svete čo si vlastne myslí o sebe? že jej budú všetci zobať z ruky ked má peniaze? 3
a ten nábytok jeden veľký gýč a vraj aká poriadkumilovná psy kakajú v každom mieste fuj nechutné som zvedavá ako zajtra bude variť bartošová
tak ja som prave dopozerala obidve casti,no som sa celkom pobavila...ale ja neviem preco,ja uz tu Mazikovu nemozem pocuvat..ona chce byt za kazdu cenu vtipna,ale je viac trapna ako vtipna a je strasne hlucna...ona je taky clovek co mne berie energiu...vy to ako vnimate?
mne máziková lezie tiež na nervy ale zábava je s ňou jedna radosť mať tak jej energiu a elán v živote tak som rada síce mám o polovicu menej rokov ako ona ale cítim sa ako starena uťahaná unavená 😠
presne tak , maca 793, Máziková - energiu má za 100 ľudí
veľmi ju nemusím... a ked sa začne smiať ...... 😅 ústa jak kapura 😀
@ciatko tak s tým výrokom, že nás neznáša, potvrdila len to, že je Pražáčka, tí znášajú len sami seba... A mojsejová, no coment, jak robila tie palacinky, sama seba chválila, ake su dokonalé.... a tí hafani, no nechcela by som po nich upratovať, ved tam musí byť smrad, my sme mali v šope týždeň mačku a jak to tam od nej smrdelo.... a ked volala do televízie, za ten štáb, tak povedala, že Braňa prevážajú do Prahy, že musí za ním ísť... Ved na zaciatku povedala, že sa rozvádzajú a zrazu musí za ním utekať...
@zuzka1. - neviem, či to bude pokračovať, ale chcela by som - aspoň oživia naše staromodne recepty 😀
napr.včera sa mi páčilo , čo robila tie cherry peradajky s petržlenovou vňaťou a francúzským dresingom,
môžu byť dobré , lahké , osviežujúce ..... hmhm........ len neviem ,čo by mi na to povedal starký 😀 😀 😀
a neviem , čo toľko vychvaľovali lie "rýsky" - akože .neviem , čo sa dá pokaziť na kuracích rezňoch 😝
@aero ..by si sa cudovala...zle obalis...v com sa vlastne obaluju? 😀 ...zabudnes dat na panvicu olej...treba zapnut sporak, ci nie?...rezen...to je umenie...kto ho vie, ten uz je tiez celebrita.. 😉 ...a ja sa tesim, co budu zas varit...hlavne som zvedava na belohorcovu a bartosovu
@traktor o Belohorcovejs i myslim,ze to zvladne ale co tak labilna Bartoska? 😅 😀
@helenkasabinka ..no v uputavke si musela pri vareni zapalit....tak uvidime..ako to napokon zvladne..
@traktor ahaaaaa tak to som nevidela 😕 😉
tiež som zvedavá na Ivetu 😲
či sa tam nerozplače...... 😢 😢 😢
mne sa vcera pacila ta zemiakova kasa co robila Agata aj to predjedlo moze byt fajn urcite obidvoje vyskusam...
inak je to jednorazovka,takze to ide iba tento tyzden a vyhraje"Heja" Bartosova 😀
ja neviem ci Pomeje smrdi 😀 ,ale Ivetka Bartosova je podla mna chora osoba a na 100% som si ista,že u tej Mojsejovky jej nebolo zle,ale si isla riadne uhnut,ona bola ubytovana v hoteli v nasom meste neviem presne či tri mesiace ,akože bola na odtučnovacej kure,ale v tomto programe je riadne tlsta a nechutna...mne ona prijde ako rozdvojena osobnost
aj mne tá barošová pripadá fakt labilná, každého objíma každého božkáva, usmiava sa ako keby mala vystužené ústa a robí zo seba valmi milučkú, zlatučkú... taká divná je... no a máziková afektovaná z nej ma ide rozhodiť... keby nemala uši tak má hubu akolo celej hlavy... Zatial sa mi zdá Agáta, a teta Lýýýda...tá v tom lietadle, inak by ma zaujimalo či aj jej zaplatili tolko za účinkovanie, podla mna by si zaslužila aj viac ako tie pseudocelebrity....
ja neviem kazdy na tu Mojsejku nadava,mne ona nevadi na rozdiel od niekoho sa nepretvaruje a povie to co si mysli,ale chovanie ma hrozne 😀 a uz vobec nechapem preco stale kazdy rieši akým sposobom si zarobila peniaze a co ma za ne kupene,ved to je kazdeho vec....

@helenkasabinka ani ja som nepozerala,aj keď som to mala zapnuté...mala som návštevu 🙂 tak zajtra to kuknem cez ten net aj ja 😉