Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
no ja z nich nemozem 😅 😀
to snad ani neni pravda aky mozu byt ludia nafukany sebe do oci by to riti vliezli a v dokrutkach jedna na druhu tesim sa na noriku ako im to zajtra vybali dufam ze ich tam vsetkych vyposiela do pi okrem bartosovej a pani lidi celebritky mozte sa teda hambit
@trixi to ani neries pre boha im dat tak suchy rozok do papule a nech degustuju bola by som rada keby si totu vsetci precitali
@ciatko co od trakej cakas prosim ta ze slovena kto uz miluje čechunky trapne
@maca793 moja zlata isto pred tymi operaciami vyzerala na 100 toto jejj ubralo tych 40 a teraz ma urcite 60 pre boha ked si zobere ved celebrity vyzeraju dobre ked su stare ale tato neni sanca a akeho ma mladeho chlapca ze sa snou aj neboji lahnut do postele fuj
@zuzka1. no to som sa citila a toco rozpravala ze rezne ci šnicle pardon je velmi tazke urobit a na take mlade dievca ooo pane boze ja som ich robila na nedelny obed v 14 rokoch ked mama chodila do prace a tu somm boze nic dodat hamba fakt je mi ich lutoo
baby umrela som,tak ona ma fakt 40 tku 😕 ja som si myslela ze ma 60 😖 tak Dolly je prva zena ktorej plastika nepomohla,ale dokonca ju robi starsou ako v skutocnosti je....a presne ten Hajek co to trepal,ze lanyz je vodny snek?som bola vtom ze hluzovka 😉 no ale celkom sa bavim na tej relacii,konecne zmena po vsetkych tych kriminalkach
kto má 40tku ?
Tak moje dnesne zhodnotenie ..... zuza celkom ok...snazila sa,bola taka normalna,ani extra ani nula......ale ten jej hajek 😀 ide servirovat extra unikatny dezert a nevie co podava 😀 😀 😀 no traposina za 100 bodov 😀 😀 😀
Iveta ...no des a hruza,zasa o nieco nizsie u mna.....pride neskoro a uz ani na tom zavere nebola...a presne ako povedala mazikova ze je taka roztahana ako med...no uvidime co bude zajtra.
no mazicka s dolly ake kamosky, odpadla som z nich a mazicka jej povie "give me five"😀DDDstarenky 😀 😀
dezert by som nejedla s tou solou ani za milion ale domaca zmrzka zo zeleneho caju mohla byt ok.
kapustnica s kyslej vody a kapusty , no neviem. mne tam chyba vyvar z masa, kosti.
bartoska je chora osoba, zuza ok, ale ona ozaj, ze je taka slusna, kludna,??no neprirodzene k nej to posobi, neviem.
agata akoze najvacsi zivel, bude nakoneic obycajna normalna 25-tka
Inak Agata ako ju stale opisuju ze kontroverzna,divoka...a neviem co este tak dolly doniesli prsia a ona sa hanbila 😀 😀 😀 zasrana je to 😀
hanbila a povedala, ze ak ten cowboy zacne striptiz odchadza 😝
táto relácia je výkvet odpadu CS. Určite si to viac nepozriem.
najlepšia z tých celebrít je asi -- Lýda - žena z ľudu
síce ona nieje celebrita,ale správanie má niekedy omnoho lepšie ako ony
a tie jej nechty - okusané , nalakované na ružovo 😲 😀
Ja sa teším na dnes, keď Mázička "sprdne" Bartošku. Tá ma veľmi sklamala - skoro vôbec sama nevarila a od relácie ku relácii je labilnejšia, len všetkým vykrikuje ako ich má rada. Mne sa tam najviac pozdáva Zuzka. A ten ich nový barák - nádhera. Ani Agátku veľmi nemusím - včera ma dorazila, keď tomu chudákovi kowbojovi povedala, nech si vytiahne nohavice, aby niečo nevyskočilo, či tak nejako. A pritom keď ona hostila, tak mala také nejaké "pyžamko" či čo to bolo a dobre že jej prsia nevypadli do tých úžasných rezňov. No dúfam, že to dnes bude mať grády.
Mna totalne sklamala Mazikova, na vsetko ma uplne nemiestne ironicke buranske poznamky, prezentuje sa ako kulinarsky expert na vsetko. Je mi z nej normalne zle.
Fuj. Prijemne ma prekvapila Agata, je prirodzena, mila, nekonfliktna, robila jednoduche menu, ale v kuchyni sa zvrtala najlepsie z nich a robila vsetko sama.
Ak som spravne pochopila, tak Mazikova nebude vobec varit? 😕 😅 Ja som myslela, ze to nejak natiahnu o jeden den, aby navarila aj ona, ked prisla namiesto Nory. Ale kedze dnes koncia, tak asi nevari. Potom mala rovno drzat hubu, nie kazdeho kritizuje, a ona neuvari vobec nic. 😝
No kocky svata pravda co tu pisete,absolutny suhlas so vsetkym! Iveta- ta kazdeho miluje, Mazikova-vsetko je bohove a za chrbtom to si robila reklamu,to bolo mastne a bla bla, Dolly tak ta ma urcite 40! Ani vo sne! Agata v pohode aj Zuza len ta je dajaka bars kludna,tak tesim sa na Mojsejku co im dnes povie,
Apropo Hajekove lanyze NO COMMENT!
a dolly variť nebude?? načo tam potom boli také čo vôbec nevarili?
tiež si myslím že mojsejka im to teraz všetko vytre, i keď scénar je scénar 😀
dá sa to pozrieť aj na nete, neviete?
kocky a co dnes tam bude aj mojsejka?
Tak ja toto sledujem od začiatku, hoci celý program je o ničom a vystupuje tam pekná "sebranka" a "celebritný odpad" . Ale aspoň sa dobre pri sledovaní vyrehocem 😀 falošné tupane, čo nevedia variť ... Jediná normálna je tam tá teta Lýdia, asi preto že nie je celebrita, ale normálny civil 😀 Bartošová je čistá schizofrenička, to že trpí mániodepresiou, je jasné aj laikovi, momentálne sa po depkách nachádza vo fáze mánie, čo môžeme sledovať na jej správaní - všetci sú úžasní, všetko je skvelé, super, rozbieha nový život, kopa aktivít, práce a blá, blá... myslím, že do Vianoc po neúspechu novej prepadákovej platne, na ktorej pracuje sa znovu zloží a podovolenkuje si v nejakom cvokhause. Máziková - afektovaná ako vždy, Agáta je mladá kofa, v tejto relácii sa aspoň nepredvádzala a uvarila sama - hoci zemiaková kaša je jedlo na stupni náročnosti niekde na konci, Dolly Buster - slušný človek o existencii takej osoby ani len netuší, Belohorcová bola vždy za trúbu aj v Čechách a rolou vzornej matky a manželky si to asi už asi nedokáže vyžehliť, hoci to tak aj je. No a Mojsejová je prípad sám o sebe a jediné plus má len v tom, že vždy povie čo si myslí a to teda niekedy stojí za to počuť 😀 😀 😀
Praveže ta Lydia je taka cela cudna sa mi vobec nepaci......Máziková je najlepsia sice riadna papula ale v pohode...
@atinka22 😀 😀 😀 , presne Agatke ta halena skoro spadla ked sa predklonila 😀 Ako sa hra na cudnu, skoro svaticu. Asi si buduje novy image.
Ja to pozeram, je to sranda, ze celebrity 😀 😀 😀 . Myslim, ze potom mozeme byt vsetky celebrity. Chudatka, v hlavickach prazdno, pred sebou tutky-mutky a inak len sa ohovaraju. Taky slepicinec. A Hajek 😝 😝 😝 . Ten blbostou len prekvita.
Celkom sa tesim na Mojsejku, len si myslim, ze jej robia vacsiu reklamu ako to nakoniec bude. Mojsejka hned povedala, ze ona nevari, piect nevie. Ale aspon prejavila snahu. A este som zvedava na Mazikovu, pretoze ona je same srdiecko, cukricek, tak ako vybuchne na nervovo - labilnu Ivetu.
@weiya na konci ma mat "prejav" a kazdej vraj povie co si o nej mysli

Vlasta Hajek je ale v.l . Zapadne medzi tie slepice. U Mojsejky sa tvaril ako majster sveta, ked rozpraval ako musi byt jemne vymiesane mascarpone, lebo ked to nie je spravne vymiesane, tak je to zle. A teraz tresne taku kravinu, ze lanyze su morske sneky (slimaky), ma skoro vystrelo. Pan Hajek nevie, ze lanyze su hriby, ktore rastu pod zemou, vyhladavaju ich specialne vycvicene prasce alebo psy. Dufam, ze to bola len nestastne vystrihnuta uputavka. Ach, jo. 😅