Kariéra a potom deti alebo naopak?
Ako to bolo vo Vasom pripade a ste s tym spokojni?
Napiste najskor jednu z moznosti, potom mozete aj zdovodnenie.
najskor kariera, potom deti, som spokojna
najskor kariera, potom deti, zmenila by som to
najskor deti, potom kariera, som spokojna
najskor deti, potom kariera, zmenila by som to
U mna najskor kariera, potom deti, som spokojna
bola som na stretku so spolužiakmi po 35rokoch,sme 50tnici...jedna spolužiačka teraz v 50tke končí vš a má 4r. dcéru 😉 vraj dovtedy si užívala,no neviem,mne to pripadá dosť popletené,ale niekedy veci vyjdú inak ako plánujeme
"Kariéra" :DDD. Dobre som sa pobavila. U mňa VŠ, práca a potom rodina. Nenapíšem zmenila by som to, lebo nemáme všetko vo vlastných rukách. Život to zariadil takto. Nikdy by som neuprednostnila prácu pred rodinou. Inak veľmi by ma zaujímalo, koľko žien na Slovensku robí naozajstnú kariéru.

ja si myslím, že to závisí aj podla okolností a prostredia
ja som si spravila výšku, niečo som si odrobila, skúsila rôzne prace a nabrala aké také skúsenosti i keď ich nebolo veľa a zažila som aj sklamania
teraz som tehotná, tak som zvedavá aké to bude, čo ma čaká, aké budem mat zážitky s detičkami
chcela by som si popri materskej urobiť ešte jednu výšku a potom sa uvidí kde skončím bude to závisieť aj podla podmienok a možností
nič sa nedá plánovať iba môžeme mat predstavu, teraz mám 26 tak dúfam, že budem mať ešte veľa zážitkov rodinných aj pracovných