Katarína Dodiová - Kaciatko1909 - sťažnosti
Vytvorila som tuto skupinu preto, aby sa nemazali zbytocne komentare, tykajuce sa tejto tu..
@anuska74
@monikahan77
@lea6419811
@sisaha
PODVOD, okradla mamičky ktoré sa rozhodli pomôcť a nakoniec si toto všetko celé iba vymyslela. Po overeniu adminom vo "vybrali sme" sa založila zbierka na pomoc jej deťom, za tri mesiace si nahrabala takto dostatok peňazí minimálne za mesiac 800€, pokec hmotných drahých vecí a oblečenia pre deti. Všetkých oklamala peniaze nechce vrátiť, je v podmienke, muža má trestaného, podáva sa trestné oznámenie a bude to v najbližšej dobe aj v TV JOJ odvysielané.
Kopírujem z uzavretej skupiny na FB , ktorá sa založila pre pomoc
"
Ahojte vsetci. Zalozila som tuto skupinu, aby sme spolu mohli pomoct kamoske Katke a jej detickam Katke a Nicolaskovi. Obaja su chorucke deticky a mamicka zije sama. Jedine, co treba je vyzbierat 650 eur na liecenie v Tatrach pre oboch. Dame to??? Tymto Vas prosim vsetkych o pomoc.. cu2060830953/0200, kazde euro, co pride na ucet bude tu zapisane aj s menom darcu. Dakujem Vam velmi pekne!!!!!!!!!!
Miroslava Halabrinova
A tu Vam davam jej pribeh:
Na Katku sme sa velmi tešili. Bola vymodlené dieta. No už počas tehotenstva a po ňom som zostala sama. Ešte počas tehotenstva nasupil do väzenia a tam aj záujem o dcerku skončil, ale to nieje podstatne. Bola som na rizikovom tehotenstve kôli mojej silnej astme. Katulka sa narodila 19.11.2003. Uz po narodení nastali problemy. Museli jej menit krv. V malej hlavičke napichane ihly, strašný pohľad. A tu niekde sa to začalo. Ako Katka rástla byvala stále chorá, priedušky, záchvaty kašlu, vracanie. Nemocnice boli u nás velmi časté. Naša pani dr. mi odporučila byt s ňou doma. Ale to sa nedalo jej lieky boli neúnosné drahé a tak som musela poprosit chorych rodičov aby mi opatrovali dcerku, zatiaľ čo som ja pracovala aby sme mali na lieky a jedlo. Od roka som dcerku vydávala keď ráno o 6:00 som odchádzala do práce a ona spala a večer keď už spala. Niekoľko-krát do týždňa som utekala z práce domov a s dcerkou v náručí do nemocnice. A až po mojom naliehaní na dr. nas poslala do šrobarovho ústavu pľúcnych chorôb a TBC a tam zistili že katuška ma silnú astmu a reflux 3. stupňa. Začal sa kolotoč vyšetrení, ktoré pokračujú dodnes. Zmietame sa medzi nemocnicami kde chodíme každy rok a liečeniami, ktoré si uz nemôžme dovoliť. Kým som pracovala dali mi na pôžičku. Mám ďalšie dieťa, ktoré je taktiež bez otca s diagnozami ako ma Katka. Už nepracujem kedže s dvoma chorými deťmi to proste nejde. Nicolasko je astmatik, reflux 3. stupňa a má atopický ekzém. Som na rodičovskom a nemám nárok ani na hmotnu núdzu kedže mi podľa úradov prevyšuje uctihodných 22 centov. Katku mi v januári čaká operácia refluxu na kramároch. Keďže ani po 4 rokoch liečenia nezabrali lieky.
Som strašne rada, že svoje deti a zároveň smutná lebo im nemôžem dať to, čo potrebuju. Liečenia si nemôžme dovoliť a keďže Katka je na mňa veľmi upätá začala chodiť k psychológovi, ktorý ju pripravuje na operáciu a na to, že tam po prvykrát v nemocnici nebudem môct byť s ňou. Ja viem, že sú deti ktoré sú na tom ešte horšie ako my, ale potrebujeme nutne liecenie v Tatrach, ktore si nemozeme z mojho rodicovskeho dovolit. "
@gajdosovam k tomu, ze je to zena bez chrbtovej kosti sa vyjadrovat nebudem a verim, ze spravodlivost ju dostihne a zavru ju. Co mi ale nejde do hlavy je to liecenie pre deti. Ved predsa deti pokial maju diagnozu tak za liecenie neplatia, ci sa nieco zmenilo? Ja som bola so starsou v Smokovci a platila som iba za seba. Ostatne deti, co tam rodicov nemali neplatili nic..Islo to zo zdravotneho poistenia..
Ak chceme podať trestné oznámenie na Katarínu tak máme dve možnosti:
1- bud sa podá hromadne ale musí byť jedna splnomocnená ktorá Vás bude všetky zastupovať vo veci vybovania trestného oznámenia a bude to rýchlejšie!!!
2- alebo každá zvlásť ale kedže Ste všetky z rôznych kútov Slovenka a aj zahraničia bude to veľmi dlho trvať kým sa všetky spisy spoja.
Je to na Vás pre ktorú možnosť sa rozhodnete, som ochotná ich podať trestné oznámenia ale to bude potrebovať od každej jednej rukou podpísané slnomocnenie ktoré mi pošlete na moju adresu a ja to podám tu všetko v Nitre 🙂
PROSIM DAJTE VEDIET CIM SKOR!!! DAKUJEM NECH SA TO UZ RIESI 🙂
ty brdo, ja to az teraz citam :- 😎 ked som napisala pod jej clanok "pomoc v nudzi" pravdu, bola som bicovana, oznacena za zlu, doslova vystvata tak ze som sa mesiac ani sem neprihlasila! 😝 😝 😝 ze "viem o tom svoje" nikto nepocuval... 😔
a viete nakoniec ze pobyt v kupeloch dietatu preplaca poistovna? nedavno mi to nukala pediatricka synovi iba ja ako doprovot nieco hradim no taka suma to nieje urcite ako chcela Didiova
@gajdosovam jasne ze to preplaca poistovna, ved aj my chodime na liecenia a pod. Iba ja ako matka platim. Ani tie lieky ako pisala co potrebovala pre dieta /povodny clanok/ tak viacere boli bez doplatku. Mna najviac nastvalo ked spinila na doktorov ku ktorým chodime aj my a je to dvojica lekarov za ktorych by som dala ruku do ohna, lebo fakt su spicka. Potom toto bolol odstranene a clanok upraveny. Mna to osobne dost zobralo vtedy, tie IP co som dostala, ale co uz. Celkovo si myslim, ze "overenie" takychto "pomoci v nudzi" by malo byt osobne, aby sa predislo takymto problemom. Ono to inde chodi, bud sa overuje na dialku tak, ze sa poslu skopirovane lekarske spravy /pr. Dobry anjel, ci ine nadacie/, alebo niektore organizacie maju ludi, ktori si pridu ziadatelov o pomoc preklepnut. Ale co uz, toto neni moj problem 😝
A na tej jojke to bolo? By som to rada videla 😎
@pink_lady nie nebolo, sila, to neviem ako zbierka prebiehala od zaciatku, kedze som nemohla prispiet nejak som sa o to nezaujimala akurat az potom ked to cele prasklo. Podla mna ani trestne nanich nepodali, jojkar nato nemal cas a potom to cele padlo ziadna reportaz, ziadne spravy akurat viem ze vracali peniaze a ale ci vsetkym netusim.
@pink_lady a kolko za pobyt doplacas ty a to je na nejakych 22dni liecenie alebo byva moznostna tyzden? pomahaju? lebo syn je len casto chory, z imunity ma nejake predispozycie ale tie este mozu byt aj o 10r, zato dcera ma znizenu imunitu no este len sme objednany na vysetrenie, no ja som alergicka a imunitu na nic akurat som vyse tyzdna chora uz bola ako tak ok a teraz som daco chytila a som uplne na prd. Kolko rodic doplaca za cely pobyt?
@gajdosovam doplaca sa - ak je dieta do 3 rokov tak za pobyt sprevadzajucej osoby sa nic neplati, len strava, ta vychadza okolo 7€ - teda zalezi ci chces celodennu stravu, ale zalezi aj od zariadenia, niekde povedia ze stravu musis si platit, ze je povinna, ale da sa s nimi dohodnut. Ak je dieta nad 3roky, plati sa aj "pobyt" - 3e na den. Klimaticke pobyty su ucinne ked su tak 3-4 tyzdne, ale da sa myslim dohodnut aj menej. Ono to neni uplne lacna zalezitost pre rodica, ale beriem to tak, ze v podstate to mam ako dovolenku 😀 - nemusim varit, upratovat, atd. Najviac ale asi pomahapobyty pri mori, ale mal by byt, podla nasej alergologicky aspon dva tyzdne. skoda, ze to poistovna nepreplati 😀 😀 😀 😀 Ono su presne diagnozy, ked na to dieta ma narok, imunodeficit tam tusim je, ale musi byt laboratorne potvrdeny. Tak ked sa dostanete na alergo, pytaj sa na to, oni zas to niekedy nepovedia, sak to su statne peniaze 😀

kludne sup sem ak mate na tuto zlodejku nieco.....