Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@mirka2003 šialeny zlatoko, bezohľadný jazdec máte ich ešte
@zora53 záujem o vodnika
Ahojte, mám veľa magnetiek, začali sme to zbierať (respektíve ja) a syna to neoslovilo, preto posúvam niekomu komu spraví radosť. Je tam skoro celá mapa 36ks + 14 čo sa opakujú. Cena 0.40
@karinuska22 aké vám chýbajú?
darujem magnetky Modrá sopka a Bigfoot za poštovné 🙂
@klodyka76 Dobry den, ostali nam tikoloshe, mantikora, tasmansky diabol, cinsky drak, impundulu a chybaju nam este drakula, nessie, viking, baba jaga, vodnik, bunyip, yara ma yha who, bultungin, leviatan, qalupalik, mayska pyramida, la llorona, corpo seco a luz mala
@siska01 ahoj. Chyba nam vela, ale mame tieto: Adlet. Leviatan. Pirana. Kraken. Ladovy cerv. Viking. Ninki Nanka. Drakula. Asasim Muz Skorpion. Mokele Mbembe. Tikoloshe. Lesovik. Vodnik. Cinsky drak. Bunyip a Tasmansky diabol. Nasli by sa pre nas nejake? Vdaka
@scaramelka my máme Šamana.. ktoré máte na výmenu. Napíšte mi prosim IP
@adamikovalucia potrebovala by som piranu a zahhak, mám na výmenu Luz Mala, , roswellské ufo, Impundulu
@adamikovalucia Ja by som vzala Drakulu od Vás. Máme tiež veľa na výmenu.
@adamikovalucia mi už nezbierame preto predávam ďalej....
@nikinka1111
@budzi jaaaj. Som to asi zle napisala...🙈 nevedela som najst zoznam... tak som napisala tie ktore mame dona a zvysne nam chybaju. Neviem ako sa ostatne volaju. Mrzi ma to🙁 naviac mame iva 4kusy..ladovy cerv. Adlet a 2x lesovik
@siska01 ok. Posielam foto... kt nam chybaju
@klodyka76 Este aj tornado mame
@adamikovalucia ak sa dá zakruzkujte mi tie čo potrebujete na mojej foto =)
@siska01 asi tieto.... ale daju sa odfotit tieto blizsie aby som videla nazov? Vdaka

Chýba nám Šaman. Mám nejaké na výmenu. Dohodneme sa?