Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Máme na výmenu: Baba Jaga, Čínský drak, Kamčatské Údolie smrti, 2× Kraken , 2× Tasmámsky diabol , Tikoloshe, Corpo Seco, 2× Bermudský trojuholnik, Wendigo, Tunguzský meteorit, Viking , Mayská pyramida, 2× Asura, Adlet, Yeti, Olgoj Chorchoj, Korzár- Vlkolak .
Potrebujeme : Qalupalik, Mantikora, Drakula
POTREBUJEM: bultungin
NA VÝMENU: 2xogopogo, 2xcinsky drak, 2xpirana, kamajtaci, corpo seco, mayska pyramida, yeti, modra sopka, ľadovy červ,
@ondrusovalucia mala by som bultugina za piranu moze byt?
Zhanam poslednu Mantikoru nema niekto na vymenu prosim...
@kvietocka moze byt napiste ip
Ahojte
POTREBUJEME: Leviatan, Roswellské ufo, Bixi, Modrá sopka, Bunyip
NA VÝMENU: Yara Ma Yha Who, Corpo Seco, Impundulu, Čínsky drak, Vodník, Bigfoot, Bermudský trojuholník, Yeti, Ninki Nanka, Mokele Mbembe, La Llorona, Tornádo, Bultungin, Ľadový červ, Luz Mala, Tunguzský meteorit, Zahhak
Zostal mi ešte Adlet. nepotrebuje niekto? vymením za La Llorona, Zahhak alebo Nessie 🙂
Ahojte. Potrebujeme: Kraken, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Sialeny zlatokop
@renicka21 dobrý den, mozeme vymenit Drakulu za Krakena
@augustbabo Dobry den, predavate este? by sa mi od Vas zislo 6 magnetiek...aka je cena dakujem!
@slniecko2266 zdravím...ano mozme, a ine pre nás nemáte?
@slniecko2266 Dobrý deň, vymenili by sme vám Qalupalíka za Mayskú pyramídu. Je to ešte aktuálne?
@sandrita_weibl dobrý deň....vám aké ešte chýbajú?
@evadz už nám chyba len Drakula a Mantikora
@renicka21 a ake este potrebujete? Nam potom už chyba len Mantikora. Tu asi nemáte
@slniecko2266 my ešte potrebujeme...šialený zlatokop, luz mala, bixi, zahhak, mantikora, ľadový červ, nasnas..ale asi take nemáte...tak si píseme správu, vymeníme aspon tu jednu 🙂
Posuniem za postovne a balne
2xogopogo, 2xcinsky drak, 2xpirana, kamajtaci, corpo seco, mayska pyramida, yeti, ľadovy červ,
@ondrusovalucia zdravím...možeme sa dohodnut 🙂 dakujem písem vam správu

@siska25 napisem, bude to asi 25 ks
cinsky drak 1ks,kamcatske udolie smrti 2ks,vodnik 2ks,drakula 2ks,voodoo 1ks,adlet 1 ks,lad. cerv 1 ks,la llorona 2 ks,ogopogo 1 ks,bez. jazdec 2 ks,yara 1 ks,muz skor.1 ks,ninki 1 ksbunyip 1 ks, saman 1 ksmayska 1 ks, bigfoot 1 ksqalupalik 1 kus, luz mala 1 ks,berm. 1 ks. spolu 25 ks