Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@lmaca ahoj tu Yaka ma yha whoo je aktualna este? Dakujem
@mimibiga z tych co chcete mam uz len Tunguzsky meteorit a bermudsky trojuholnik. mate zaujem?
@zabkalucka ahoj mame pre vas berm.trojuholnik a potrebujeme dracula,viking,asura,jednorozec,,Yara,tornado,pyramida,luzmala. Poprosim spravu po kolko predavate,dakujem.
Ahojte. Je tu niekto z Trencina kto ma zaujem o vymenu magnetiek...mam na vymenu kraken.viking.tunguzsky meteorit.saman.zahnak.adlet.baba jaga.bixi.ogopogo.sibirsky jednorozec.sialeny zlatokop.bermudsky trojuholnik.kamajtaci.ladovy cerv.mantikora.vodnik a tikoloshe
Potrebujeme tornado.mayska pyramida.bigfoot.wendigo.ninki nanka.impundulu.yara ma yha who.bultungin.yeti.modra sopka a gog a magog
@lentilka135 dobrý deň, ja by som mala la llaronu a šialeného zlatokopa, a tunguzský meteorit by mohol byť a bermudský už mám a asuru nemáte náhodou to ešte by som potrebovala. Napíšte my prosím správu. Ďakujem
Ahojte, mame na vymenu kraken, viking,lesovik,tasmánsky diabol,vodník,olgoj chorchoj,vlkolak,tikoloshe a potrebujeme: leviatan, roswellske UFO, šaman, zahhak, Modra sopka
Vyber sa zužuje už mam iba:
Sibírsky jednorožec 1ks
Baba jaga 1ks
Šaman 1ks
Bultungin 1ks
Ninki nanka 1ks
Zahhak 2ks
Tasmansky diabol 1ks
Nasnas 1ks nessie 1ks
Tornádo 1ks
Wendigo 1ks
Piraňa 1ks
Mokele mbembe 2ks
Modra sopka 1ks
Tunguzský meteorit 2ks
Lesovik 1ks
Nevymieňam lebo ja už všetko mam tak bud za vlnu mením alebo za nálepky lidl .
potrebujem Zahhak a La Llorona. navyše nám Adlet a Qallupalik
@budzi nedarovali by ste nám za poštovné jenu La Lloronu?
@nikinka1111 napiste mi ip prosim
@petinka693 Dobrý deň, máme záujem o mayskú pyramídu. Mohli by sme vám ju vymeniť za čínskeho draka, ak je vaša ponuka ešte aktuálna.

@sperka áno Ďakujem, napíšte ma adresu do správy a, pre mňa máte len čínskeho?