icon

Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením

augustbabo
12. jan 2019
slavkapa80
3. mar 2019

Ahojte, potrebujeme Lesovik.
Na vymenu mame sibirsky jednorozec, bermudsky trojuholník, qalupalik, roswellske ufo.

alexanotbad
3. mar 2019

@mirka3539 dobry den, kupim Nasnas 🙂

mirka3539
3. mar 2019

@alexanotbad dobrý deň poprosím vás napísať do bazáriku mam ju tam ako mumia😉. Ďakujem

simoniceli
3. mar 2019

Ahojte vsetci. Je tu niekto z Trenčína kto by vymenil magnetky z Kauflandu?

dany85
3. mar 2019

@simoniceli ahoj ja Nemsova

katia24
3. mar 2019
05ada
3. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
Corpo Seco ,
Tornado
Korzar,
Adlet,
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po 0.80e
nemame - Mantikora, Bunyip, Zahhak
Dakujem

lenkahribik
3. mar 2019

@siebenpunkt Dobrý deň. Aktuálne? Mám pre Vás Bermudský trojuholník, Tunguzský meteorit, Yara ma Yha Who a Vlkolaka.
Od Vás by mi stačili: Luz mala, Modrá sopka a Piraňa.
Ďakujem Lenka

vams
3. mar 2019

@05ada kúpim od Vás adlet.

snipper
3. mar 2019

mame na výmenu alebo predaj(0,50eur) Strašidelný klaun, corpo seco, tunguzský meteorit, olgoj chorchoj, nesie, adlet, Yeti, kamajtači, mumia, bezhlavý jazdec, La llorona, Zahhak, Leviatan, Qulapik, asura, Mokelle mbembe.
Potrebujeme: Lesovik, Ogopogo, Mantikora, Bixi, Luz Mala,

slavkapa80
3. mar 2019

@simi2111 zdravim, ak by ste mali este lesovik na vymenu, tak mozeme vymenit. My mame na vymenu sibirsky jednorozec, bermudsky trojuholnik, qalupalik, ufo.

zara0201
3. mar 2019

Dobry den, v LM kaufland je vymena na informaciach predajne. Zohnali sme vsetky chybajuce.Odporucam.

annaanna
3. mar 2019

chýba nám: Yeti, Roswellské ufo, Adlet, Mantikora
a máme: Bezhlavý jazdec, Bixi, Bultungin, Gog a Magog, La Llorona, Leviatan, Nasnas, Ninka Nanka, Olgoj Chrochoj, Ogopogo, Piraňa,Šialený zlatokop,Tornádo,Tunguzský meteorit, Vlkolak,Viking, Wendigo, Yara Ma Yha Who, Zahhak
prosím IP, ďakujem

05ada
3. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
Corpo Seco ,
Tornado - mame
Korzar- vlkodlak
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po 0.80e
nemame - Mantikora, Bunyip, Zahhak
Dakujem

montemotherone
Autor odpoveď zmazal
vams
3. mar 2019

Predám 0,40 € za kus plus poštovné 2x modrá sopka, 2x ninki nanka, bigfoot, olgoj chorchoj

slavkapa80
3. mar 2019

Ahojte, potrebujeme Lesovik.
Na vymenu mame sibirsky jednorozec, bermudsky trojuholník, qalupalik, roswellske ufo, impundulu

salome123
3. mar 2019

Máme na výmenu.sme z Brezna,chýba nám ešte 15ks

sisska
3. mar 2019

Ahojte, na predaj za 0,40 e mame este tieto: Mayska pyramida, La Llorona, Strasidelny klaun, Viking, Mantikora, Corpo Seco, Bigfoot ;)

vranka83
3. mar 2019

Ahojte potrebujeme ešte Nasnas, Drakula a Yeti a na výmenu alebo predaj kus po 0,40€ máme tie na foto. Píšte mi cez IP. Ďakujem

dzali
3. mar 2019

Vymením za nálepky lidl ☺️

simoniceli
3. mar 2019

@dany85 ahoj tak mam na vymenu kraken.viking.tunguzsky meteorit.saman.zahnak.adlet.baba jaga.bixi.ogopogo.sibirsky jednorozec.sialeny zlatokop.bermudsky trojuholnik.kamajtaci.ladovy cerv.mantikora.vodnik.tikoloshe
Potrebujem tornado.mayska pyramida.bogfoot.wendigo.ninki nanka.impundulu.yara ma yha who.bultungin.yeti.modra sopka a gog a magog

dany85
3. mar 2019

@simoniceli mam tieto a z tych asi nepotrebujes nic...ja od teba 4 🙂

nadabula
Autor odpoveď zmazal
snipper
3. mar 2019

@mimibiga mame takže nepotrebujeme. iba tie čo som napísal.

montemotherone
3. mar 2019

@dany85 ja by som vzala všetky, mám tieto na výmenu 😊

snipper
3. mar 2019

@zara0201 ktorý kaufland?

maru33ka
3. mar 2019

Ahojte mam na vymenu: Bixi, sialeny zlatokop, ogopogo, olgoj chorchoj, qalupalik, asura, gog a magog, kamcatske udolie , tornado 2×.
Potrebujeme: vlkolak, zahhak, saman, kamajtaci, bunyip, yara yha who, impudulu, tikoloshe, adlet, kraken, ladovy cerv

milagros
3. mar 2019

@slavkapa80 mam lesovik na predaj

zara0201
3. mar 2019

@snipper Liptovsk Mikulas