Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Ďakujem všetkým za výmenu 🙂 a darujem magnetky ktoré nám zostali: ogopogo, olgoj chorchoj, tornádo, yeti
Vymeníme...mame na vymenu vodnik.beltungin.vlkolak.bixi.asura.ninki nanka. Mayska pyramída. Mantikora a nasnas...chybaju nám šialený zlatokop.ogopogo.bigfoot.la llorona.pirana.nessie.kamcatske údolie smrti.kamajtaci.lesovik.yeti.tunguzsky meteorit.olgoj chorchoj.bunyip.
Ahojte... Prosim vas. Zacali sme zbierat magnetky aj neterke...teda pomahame jej...kedze ma len 3 ks. Ak mate dozberane vezmem za postovne.... Dakujeme krasne
@simoniceli ja mám navyše Yara Ma Yha Who, Gog a Magog, Modra sopka. My už máme všetko nazbierané, tak už viac nepotrebujeme.
Vymením - máme navyše Ninky nanka, Yara ma yha who, Asura, Corpo seco, Modrá sopka, Šaman, Bermudský trojuholník. Chýba nám Tunguzský meteorit, Bunyip, Mokele mbembe, Bigfoot.
Je tu niekto zo SNV a okolia? Vymeníme osobne...
Mame na vymenu kraken, kamcatske udolie smrti, wendigo, wendigo, bermudsky trojuholnik, corpo seco, olgoj chorchoj, olgoj chorchoj. Najlepsie osobne Bratislava. Dakujeme
@matusiatko vymením asura za.rooswell ufo🙂
MAme na vymenu Lesovik, KAmcatske udolie smrti, Olgoj corchoj, Bigfoot, Mokele Mbembe, Nasnas,Yara Ma Yha Who, Mayska pyramida, Bultungin,
Potrebujeme La Llorona, Sialeny zlatokop, Luz Mala, Impudulu, Sibirsky jednorozec, Tunguzsky meteorit,

Mame na vymenu, my potrebujeme magnetky c.1,2,7,9,17,20,26 a 29