Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@gabrriela1 Píšem IP ;)
@gabrriela1 napíšte adresu do ip
@montemotherone mám čínskeho draka, wendigo a vlkolaka, ak by ste chceli..
Ahojte,
zháňam Mantikora, Tikoloshe, Adlet, Ogo pogo, Maya pyramída
a na výmenu mám Vlkolak, Nessie, Viking, Zahhak, Vodnik, Gog a Magog, Asura, Olgoj Chorchoj, Tunguz meteorit, Sibirsky jednorožec, Saman, Bixi, Kamajtači, činsky drak, Tasman diabol, Ninka Nanka, Bultugin, Mokule Mbembe, Wendigo, Bezhlavý jazdec, Bermudy, Šialený zlatokop, Tornádo, La llorana, Piraňa, Luzmala, Kraken, Lad cerv
Ďakujem
@goodfellow aj predávate?
@marfuska123456 mala by som zaujem, kedze sme len pred tyzdnom kupili mapu a zacali zbierat.
@katy31 vezmem. Napíšte mi do IP sumu+ číslo účtu 😉
@carla11 píšem spravu
@yeanne poslala som spravu
@vierocka1980 je tam aj bermudsky trojuholnik? Vymenim za UFO
@montemotherone este nieco z toho zhanate?
@goodfellow ahoj. Mám Adlet. Vymenim ju za Wendigo. Šlo by to? Ďakujem.
Potrebujeme: Adlet, leviatan, mayska pyramída, nasnas, saman, lesovik, baba jaga, bunyip, drakula
Zhanam YETI.
Na vymenu/predaj: Modra sopka, Bermudsky trojuholnik, Tornádo, Ľadový červ, Bezhlavý jazdec, Luz Mala, Mokele mbembe, Bigfoot, Gog a Magog, Kraken, Qualupalik, Nasnas, Cinsky mur/Bixi 2x, Bunyip 2x, Ninki Nanka 2x, Kamajtači 4x
@montemotherone mam Bigfoot, Qualupalik, nasnas
@nacrenyx ano
Chýbajú nám čísla 47,32,33,29,24,15,14...navyše máme dosť len mi nejde pridať foto...budem skúšať
@mojmacik nemáte náhodou Roswellske ufo, impundulu a nasnas? Podľa tých čísiel neviem presne, čo potrebujete
Predam spookies magnetky 0,30€/kus. Postou alebo osobny odber Bratislava - Ruzinov. Prosim IP.
Dakujem 🙂
* LESOVIK
* KRAKEN
* KAMCATSKE UDOLIE SMRTI
* TUNGUZSKY METEORIT
* MAYSKA PYRAMIDA
* NINKI NANKA
* LADOVY CERV
* YARA MA YHA WHO
* PIRANA
* GOG A MAGOG
* ZIKKURAT
* MOKELE MBEMBE
* DRAKULA
* BUNYIP
Zháňam NASNAS A VIKINGOVIA,vymením alebo aj kúpim....najlepšie spolu
@goodfellow chyba nám Tornádo, mayska pyramída, mokele mbembe, corpo seco, ľadový cerv, yara má yhawho, drakula a mame na výmenu Ninka banka, ogopogo, Yeti, kamcatske, nesie, kamajtaci, zlatokop, levistan, wendigo, šaman, čínsky drak, rosswelske UFO, bunyip, piraňu, nasnas
@vierocka1980 mame UFO, zišli by sa nám ľadový cerv a mbembe
Kupim baba jaga a ufo