Kauza Kramný: Diskusia a nové pohľady na prípad z Egypta
Otváram diskusiu na túto tému, pre mňa je tento prípad roky niečo čo ma zaujíma ako to v skutočnosti naozaj bolo. Prešla som si už viacero vecí, teraz je aj dokument o tomto celom. Kto nevie zahynuli na dovolenke v Egypte v 2013 dcéra s mamou, prežil manžel, otec.
Čo si o tom myslite vy? Ako niekto kto má napozeranych veľa truecrime v ňom vidím vinníka, ale som zvedavá na iné pohľady. 🙂
@puklica13 Sranda, že ešte aj v tomto dokumente sa Kramného mama vyjadruje, ako ľúbila svoju vnučku a mali aj jeho ženu radi, že to bola dobrá žena. Ani zmienka o pochybnostiach o otcovstve. Ale tak vieš, podľa jej písania ona najostrejšia ceruzka v peračníku nebude a preto od nej neočakávaj , že niečo viac pochopí. Pre ňu je prirodzené šíriť lži a vydávať ich za fakt "že vraj" a je mnoho dôkazov o jej povahe. Na tie dôkazy o jej pohave/Kramného manželky/ čakám doteraz.
@parvinka0001 Každý piatok nová časť, posledná časť pôjde 16.8. 🙂
Určite si to pozriem už sú to roky.
Tu je celkom dobre opísaný priebeh
https://www.voxpopuli.sk/pravo/kauzy-pravo/prip...
@enmery zase na druhej strane skúste sa vžiť do jeho manželky. No asi nič moc život s takým sociopatom. Tak asi prirodzene rozmýšľala odísť, začať si vzťah s niekým iným...(iliusa82)by som ju nenazývala pobehlicou.
@kocurikpupcek Veď aj keď rozmýšľala, je to je úplne pochopiteľne v akomkoľvek vzťahu. Je jedno, kvôli čomu sa človek cíti nekomfortne vo vzťahu a rozhodne sa ho opustiť.Ale fakt mi vadí, keď trúbka s fotkou ako z hentai príde písať o inej MŔTVEJ žene, ktorá bola zavraždená, "ževraj bola pobehlica provokativna".🙄Viktimizácia obete ako sviňa. Preto som jej napísala o tom vrahovi prostitútok.
@enmery
@puklica13
@kocurikpupcek Ja napríklad nič z toho nevylučujem, ci dna, či to aky viedla život, ale nepríde mi to vôbec dôležité v tomto celom. Hoc aj by nebola jeho, nikdy to nebol pravdepodobne dôvod na vraždu a očividne boli spolu rodina. O tom aka bola ona, mi je jedno aj keby bola na vypadovke, je to hrozne, nezaslúžila si to. Pre mňa je hrozné ak niekto má potrebu o ženách sa vyjadriť hocikde takým nechutným štýlom. Nikto nie je svätý, aj keby tam bola nevera pre mňa to nie je "ospravedlnenie".
Veď preto som napísala ten point o tom americkom vrahovi. Ide o smrť nevinného človeka a dieťaťa a mne proste fakt vadia dehonestujuce vyjadrenia od Ženy na inú mŕtvu Ženu a jej mravnosť, zvlášť, ak sa nemôže brániť, keď to nemá podležné faktami len "ževraj". Taky človek musí byť fakt...Inak kde všade si o tom pozerala dokumenty podcasty?Poznáš aj Krimi príbehy tej známej Češky?Ona všetko rozoberá úplne tak dopodrobna.
Suhlasím. Alebo aj prípad zavraždenej nevesty zo Spiša (deň pred svadbou ju zapichol nožom do chrbta). Mladá bola povedzme "dominantnejšia stíhačková" povaha, on nevedel vycúvať z toho všetkého. Mal jej pokrk. Ale cítil sa zaviazaný jej rodine. Za prácu policajta, za byt....Nevedel ju stopnúť. Ale to ho neoprávňovalo ju zniesť zo sveta. Mal sa s ňou rozísť a hotovo.
Mna osobne okrem toho, ze sa pytal ci ukazal dost citov zaujalo, ze hned daval rozhovory. Neviem si predstavit normalneho cloveka po takejto tragedii, ze rozdava rozhovory len tak. A pomerne akoby v pohode (ok lieky, ale aj tak)…
Pri kauze kramny mi to osobne pride ako: vies ako si ich zabil, ale nevies to dokazat bez toho, aby si sa sam neusvedcil...🫣🫣🫣🫣
Ja sa priklanam na stranu egyptskych znalcov, ktory hovoria o podani nejakeho jedu. A tiez nechapem, ze vobec nevysetrovali kramneho internetovu stopu a zameriavali sa na odpocuvanie telefonu🤔. V 2013 bol internet a internetove vyhladavanie uz dost daleko....
@zuza265 a o to jej rodine išlo. Vyvrátiť a spochybniť jasné dôkazy. Za desattisíce dali spraviť nové posudky. Poukázať ako by mohlo také milé, inteligentné dievča niečo také hrozné urobiť. Snaha vyvolať u verejnosti diskusiu,že také dievčatko ( dieťa!) by niečo také neurobilo, a že to niekto jej chce iba zle a celé to na ňu zvalil. Veď toto dievča ako by len mohlo toto urobiť.
No, veru že mohlo! Lebo Juditka mohla vždy všetko.
@zuza265 Jasné, to bolo ich zámerom a Tomáš sa v byte dobodaný s juditou ocitol náhodou. Ona skrvacaná a dorezená až na šľachy. Nijaká utekova stopa krvi, z toho množstvo by bol teda páchateľ zašpinený mäsiar. Keď ten záchranár uniesol mladú Soňu a ju dopoval oblobovákmiaj bez krvi ho našli. Fakt si niekto myslí, že po takomto masakri by niekto odišiel nezašpinený, bez kvapky krvi?A že nejakého zakrvaveného muža by polícia nevidela na záznamoch a nenašla?A moja druhá otázka, kto teda Tomáša masakrálne zavraždil u nej v bytek, kde boli sami-duch?Ďalej, raz tvrdí, že nebola pri vedomí a v odvolaní na znajvyšší súd píše sudcovi, že chce zdôrazniť, že jeho smrť nebola trýznivá a že zasiahnuť viackrát životné dôležité orgánu nožom nemusí byť so zámerom spôsobiť smrť. Akože wtf? Tu ešte fakt má niekto pochybnosti?
@enmery oficialne priznam u judity mam pochybnosti, kedze ju uznali vinnou typom vsetko ostatne sme vylucili, lebo nie su dokazy (ktore sme ani nehladali) , tak to musela byt ona. Ak by bola taka sociopatka, dokazal by to skuseny psychiater, obzvlast pri 16rocnej -ak takeho na sk nemame, nie je problem prizvat z inej krajiny, co sa neurobilo. Neexistuje, ze psycholog a psychiater nenajde odchylku od normy pri takomto cine (a ze bol este planovany k tomu, ako je vela ludi presvedcenych- co ja nevylucujem, ale neexistuje, ze to nedokazali a nevedia dokazat). Takisto detektor -jeho ucinnost je 98% a preto sa pripusta aj ako dokaz pri sude- a neda sa natrenovat, akokolvek sa vela ludi snazi. Ani notoricky klamar nevie oblbnut detektor. A tieto 2 veliciny spolu- no niekde je chyba, bud v policii a dokazovani alebo v tom, ze to neurobila (sama napriklad)....
@enmery a toto,že Judita sa odvoláva na súd,že Tomášova smrť,nebola až tak trýznivá ( veď sa vlastne priznáva sama k vražde😳)
A po ďalšie, tu aspoň vidieť ako je úplne mimo. Dopichať niekoho nožom 49 ranami nie je trýznivé? A čo je to? Slastné umieranie?
Tak Juditka je úplne mimo a má zvrátené všetko.
@vevesh Veľmi sa mýliš. O tom, že skúsený psychiater by odhalil takú pokrivenú osobnosť len tak. A úrpimne si povedzme, veľa takých odobrnikov na vysokej úrovni nemáme. Detektor lži vedia vpohode oklamať práve takíto ľudia. Odporúčam prof. Svetozár Drobu, slovensky špičkový forenzný psychiater a čo to si od neho o poruchách a vrahoch vypočuť, aj o detektore lži. Ale keby sa táto vražda stala vonku, ešte by som zapochybovala, že ho zabil niekto iný. Nikto mi doteraz neodpovedal na otázku, kto Teda Tomáša zabil u nej doma, kde je sud krvi, ona od krvi a žiadna iná krv len ich dvoch. A žiadne stopy na schodoch či vyťahu-to vrah odletel? Mám dobrého kamaráta z detstva, je veľmi dobrý kriminálny vyšetrovateľ. Vieš aký bol na nich vyvíjaný tlak práve preto, že išlo len o 16rocnú?Keby sa v tej chvíli alebo aj hodiny predtým alebo potom na kamere objavil čo i len jeden muž s náznakom porezania aj keď v totálne inom oblečení, hľadali by ho kvôli vypočutiu. Nikto taky na kamerách nebol. Ja sa pýtam úplne vážne, kto ho teda dobodal, keď nie ona a nech mi vysvetlia fakt, že výťah a schodisko čisté-pretoze len odtiaľ by mohol vrah utiecť. Tu dostáva logika ťažko na frak. Jej rodičia odviedli skvelú prácu. Len čo chudáci Tomášovi rodičia, to on je obeť. Musí im byť z toho zle toto ešte stále čítať alebo počúvať.
@kocurikpupcek Veď to, keď som čítala to odvolanie tak som si až čapla po čele, že keď ešte po tomto bude niekto mať o Juditke pochybnosti, aj o jej osobnosti, tak ja už neviem. 🤷♀️
@kocurikpupcek rodičia majú peniaze, tak sa všetkými možnými prostriedkami usilujú dokázať jej nevinu, ale podľa telefonátu Judity s matkou to tak nevyzerá
Ved to dievčatko sa na neho aj podobalo
A aj jeho sestra si mysli že to bol on. Jeho blízki podľa mna vedia čoho je schopný. Matka si to samozrejme nechce uvedomit
@lusesita2 mne presne stačil ten telefonát. Práca policajtov bola myslím slabá. Ale dôkazy o jej nevine nie sú. Všetko sú to poprekrucane pochybenia polície. Všetko vytrhnuté z kontextu.
@evazhoufova Ako to? Info o sestre mi unikla, v dokumente tvdila matka, že sestra tvrdí, že on by toho nebol schopný.
Odporúčam YouTube Extra cz Kramny
Baby všetkým by som vam dala like keby to šlo, už som olutovala anonymnú diskusiu(chcela som aby keď ma tato téma omrzi aby som nebola tu označovaná aj o 3 roky).😀 Stotožňujem sa asi s každou aj ohľadom judity, vidím to úplne rovnako. Žiadny vyšetrovateľ by neobvinil dieťa a zničil mu život bezdôvodne, neverím v extra súdnictvo. Ale stále sme na tom lepšie v mojom ponímaní ako v amerike, aspoň čo sa týka falošných obvineni apod. A k psychiatrom... Môjho blízkeho psychiatra som sa na to pýtala, jeho názor po všetkých veciach bol rovnaký, že musela to urobiť, ale mohla a môže trpieť amneziou keď to bol silný afekt. A už ďalej si to odmieta pripustiť, vymazala túto spomienku, hoc podľa mňa tuší kde je pravda a odvtedy si možno aj spomenula...
Viete čo je sranda, ze okrem pár svetlých výnimiek na celom svete o vrahoch rodinní príslušníci tvrdia, že on by to nikdy nebol schopný urobiť. Ako hovorí ten už spomenutý forenzny psychiate- vraždy je schopný každý z nás, Len u každého by boli tie okolností iné a dôvody iné. To len také zamyslenie. Preto by som čo sa týka krutej vraždy nebola schopná o nikom povedať, že on nikdy.
@vevesh mýliš sa, psychopat bez emocií, vie oklamať detektor lží. Preto to nie je prípustný dôkaz pre súd.
U normálneho človeka dokáže detektor odhaliť čo to. Lebo u normálneho človeka fungujú tieto procesy normálne. Ale u sociopata, psychopata, narcistu , to nie. Dokážu vytesniť emócie. Úplne ich vypnúť. Nemať výčitky. Vraví sa,že ten kto má výčitky z takého zločinu, má ešte Boha pri sebe. Ale oni nemajú výčitky, čiže ani detektor lží nemá čo zaznamenať.

@liusa82 wow
Čiže nejaký idiot toto napísal a ty tomu veríš .. snáď keby toto bola pravda tak to určia iba dna testy .. a o tie nikto nepožiadal… ani Kramny nie…evidentne nemal dovod