icon

Kauza v Košiciach - Štefan Bazso

28. júl 2023

Baby co ste z okolia pripadne z mesta co sa tam vlastne stalo?

Strana
z2
callibera
22. aug 2023

Ja vam napisem ako to bolo ... Stevo sa pobil 8 maja s chlapcom ktory bol na dome v krasnej ... Stevo tam prisiel so zamerom ho zbit ... sfetovany atd ... to ,ze Stevo dopadol ako dopadol nema na svedomi ten chlapec ,pretoze tym ,ze stevo pichal stereoidy tak tie zuzuju cievy cize niekde sa mu upchavala uz dlhsiu dobu cieva a uderom sa len krvna zrazenina ktora sa tvorila v tele pohla ... Stereoidy su zakazane latky a ak mali by sa brat pod drobnohladom lekara plus v kombinacii s drogami ,alkohol si systematicky nicil telo a telo uz nezvladlo ten napor ... to neni to ze mu dotycny taku pridzubal a toto sa mu stalo ..Stevo dostal Cievnu Mozgovu prihodu pretoze sa mu picahnim stereoidov zuzovali cievy

klauduska007
13. nov 2024

@callibera neuveriteľne....a este to daju do siedmeho neba

klarasamuelko
13. nov 2024
autor
14. nov 2024

@klarasamuelko nwm ale videla som na jeho ih

parvinka0001
14. nov 2024

@klarasamuelko aj Vilo Rozboril má na profile jeho ...

klarasamuelko
14. nov 2024

@parvinka0001 kde to vidite

klarasamuelko
14. nov 2024

@parvinka0001 ja som to nenasla

parvinka0001
14. nov 2024

@klarasamuelko myslím si že asi bude teraz keď už to tam má a iný príbeh nie

parvinka0001
7. dec 2024

@klarasamuelko bude to ísť teraz 11.12

terezkaarthuramax
12. dec 2024

Ach. To nemyslite vazne co tu pisete! A ja sa čudujem, preco obyvatelia toho jeho panelaku nesuhlasili s tou telocvicnou...

parvinka0001
12. dec 2024

@terezkaarthuramax no žiaľ je to tak. Stačí si pozrieť pár príspevkov o ňom a hneď sú komentáre

vera0123
13. dec 2024

@terezkaarthuramax ale je to tak žiaľ stalo sa mu co sa stalo ale on naozaj bol" kvietok " a to doslova a do písmena.
Osobne poznám dievčatá ktorým sa naublizoval, bil vtedajšiu priateľku, drogy atď atď...

mysicka36
18. dec 2024

Veď tá jeho priateľka Miška velice rýchlo zdúchla. Samozrejme sa jej nečudujem. Kto by sa staral o takého krypla. On okrem toho, že nemá nohy, tak je aj intelektuálne postihnutý, stačí si pozrieť jeho videá čo dáva na nsta. Bohužial asi nemá ani poriadny invalidný dôchodok, keďže nikde nepracoval. Ano, aj mne je ho ľúto.... Lenže mne veľmi vadí, že sa v článkoch všade píše, že ostal hodiny bez pomoci, čo nieje pravda. Pravda je taká, že keď sa mu to stalo, mal v sebe taký koktail steroidov a drog, že nebolo možné ho ihneď operovať. A ešte mi vadí, že sa stále poukazuje na pouličnú bitku a vykreslujú to, akokeby ho takto zmrzačil ten druhý. Keby to tak bolo, bol by odsúdený za ublíženie na zdraví. Ale nieje.... A pre Vilka je toto lukratívy príbeh, až na to, že je dosť pozmenený. Ale to 90% ľudí nevie a veselo chudáčikovi prispievajú. Nuž, aspoň už nedroguje a neberie steroidy a bude mať zdravšiu pečeň obličky a cievy.

papver12
6. mar 2025

Vďaka za vysvetlenie. Tiež som si o tom dosť čítala a komenty o tomto človeku nenaznačovali nič dobré. To je ale väčšina týchto nasteroidovaných bojovníkov. Doslova mi prídu úplne vygumovaní. Poznám aj inteligentných a príčetných chlapov, ktorí sa venujú bojovému umeniu ale držia sa pri zemi.

jovka
25. jún 2025

https://www.facebook.com/reel/687709414027977 tolko k tomu ci si zasluzi lutost , za mna nie..v jadre ostal aky bol , agresivne hovado

srdeenko19
25. jún 2025
@jovka

https://www.facebook.com/reel/687709414027977 tolko k tomu ci si zasluzi lutost , za mna nie..v jadre ostal aky bol , agresivne hovado

@jovka pokora, nič. Ja byť jeho mama, plesknem mu späť, ale po papuli.

jovka
25. jún 2025
@srdeenko19

@jovka pokora, nič. Ja byť jeho mama, plesknem mu späť, ale po papuli.

@srdeenko19 mna to tak vytocilo , ze az,ludia mu peniaze posielaju ,lutuju , rodicia starsi na dochodku mu pomahaju , mamina sa s nim trapi a on co? mohli ho niekde dat do ustavu kde by sa mu nik nevenoval a kde by bol, nie kavicky , storycka a este si serie do vlastneho hniezda , no vravim zmrd.

srdeenko19
25. jún 2025
@jovka

@srdeenko19 mna to tak vytocilo , ze az,ludia mu peniaze posielaju ,lutuju , rodicia starsi na dochodku mu pomahaju , mamina sa s nim trapi a on co? mohli ho niekde dat do ustavu kde by sa mu nik nevenoval a kde by bol, nie kavicky , storycka a este si serie do vlastneho hniezda , no vravim zmrd.

@jovka áno, na tom jeho ksichte je veru vidieť, že sa nepoučil, nie je vďačný, že žije a jeho maminka ho rozváža kade tade po MC donaldoch, reštikach. Strašný chrapúň. Ale on to musí mať v hlave porúchané, nevie ani rozprávať, pár slov a mlaskanie dookola vo videách.

jovka
25. jún 2025
@srdeenko19

@jovka áno, na tom jeho ksichte je veru vidieť, že sa nepoučil, nie je vďačný, že žije a jeho maminka ho rozváža kade tade po MC donaldoch, reštikach. Strašný chrapúň. Ale on to musí mať v hlave porúchané, nevie ani rozprávať, pár slov a mlaskanie dookola vo videách.

@srdeenko19 ale stale dost nato aby bol neprijemny ...mala by aj maina sa uvedomit a vykaaslat sa nanho , niekam ho strcit , ved co ma ona teraz za zovit o chrapuna sa starat a este jej plieskat bude ggrr , velmi vytocena som z neho.😠

bielasovicka
25. jún 2025
@jovka

@srdeenko19 ale stale dost nato aby bol neprijemny ...mala by aj maina sa uvedomit a vykaaslat sa nanho , niekam ho strcit , ved co ma ona teraz za zovit o chrapuna sa starat a este jej plieskat bude ggrr , velmi vytocena som z neho.😠

@jovka boze🤦🏼‍♀️to je poriadny cocot.....

jozef77788
26. jún 2025

Zdravim vie niekto povedať ako dopadlo vysetrovanie? Alebo ako sa mu to stalo ?
A aky bol naozaj ? Kto ho poznal z okolia ďakujem
Precitak som si nieco na internete ale je tam toho malo.
Ďakujem.

ejenoues
12. nov 2025
@jozef77788

Zdravim vie niekto povedať ako dopadlo vysetrovanie? Alebo ako sa mu to stalo ?
A aky bol naozaj ? Kto ho poznal z okolia ďakujem
Precitak som si nieco na internete ale je tam toho malo.
Ďakujem.

Strana
z2