icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
ivasofi
9. nov 2012

Ahojte baby, tak som si urobila kafco....staci to ako vstupenka do klubu?? 😉

ibajeho
9. nov 2012

@strihalka ja mango planujem dat zajtra. Maly ma dnes desat mesiacov. Vravi sa ze by to mal od roka ale tak za skusku nic nedam a nemusi byt presne podla nejakej tabulky.

ivasofi
9. nov 2012

tak sa trosku predstavim az viete s kym mate do cinenia 😀 ...mam 32 r, za chvilu 3 rocnu dceru a prave sa zotavujeme z brusnej virozy...uff poviem vam toto nebola sranda.... 😒

aduskatt
9. nov 2012

@powerica1 dakujem🙂

strihalka
9. nov 2012

@ibajeho ka dala trochu dnesk s bananem, tak uvidme🙂

reni1512
9. nov 2012

krásna teeema 🙂 milujem kavu a snivam o perfektnom kavovare :D ahojteeeee 🙂

maria613
9. nov 2012

@ivasofi nech ti chuti...tak za chvilu znovu nastup do prace, ci?

ibajeho
9. nov 2012

@strihalka ale ja predpokladam ze malemu bude chutit. Lebo aj ja aj tata lubime mango. A napriklad take avokado mi papa skoro denne a smakuje mu stale. Davam mu ho s bananikom, jablckom a jogurtom. Neviem ako stare mas babatko ale ked toto vsetko dokopy vymixujes je to velka basta, vzdy spravim za velku misku a co nespapa dotlacim ja 😀 😝

maria613
9. nov 2012

@reni1512 ahoj aj ja som snivala a kupioa som si tchibo 3 mesiace som ho pouzivala a potom som sa vratila ku klasickej zalievanej iavicke mnam mnam a stroj mi tu len stoji a obcas ked dojde navsteva ponuknem latte akurat tak.. 😅

kaktusik007
9. nov 2012

@ivasofi heh, aj u nas nieco take prebehlo... tak sme to mali dvojmo 🙂) ale tiez uz je dobre... a ano, ako vstupenka do klubu kafco staci 🙂

kaktusik007
9. nov 2012

@reni1512 tiez snivam... a niekto moj sen "splnil" tak, ze mi daroval docle gusto.. proste niektorym ludom nevysvetlis, co je kavovar 😖
@maria613 to nie e kavovar... to je hracka na varenie kavy 🙂)))

reni1512
9. nov 2012

@maria613 no vidis tak mozno len snivame a pritom toto naj mame pod nosom :D
@kaktusik007 jooj tak ja by som taky delongi brala :D :D

kaktusik007
9. nov 2012

@reni1512 mozno motyka vystreli a bude 😉

ewca
9. nov 2012

ahojte, prave pijem svoju prvu kavicku dnes, a nechce sa mi samej, tak sa k vam pridam 🙂

reni1512
9. nov 2012

@kaktusik007 uz len zohnat tisic eur a :D .. nooo tak skoro to nebude :D

ivasofi
9. nov 2012

@maria613 ...hm ani nie... 😉 som si trosku predlzila matersku a decra nastupuje do skolky od septembra 2013

rikarr
autor
9. nov 2012

helof, tak som pisala adminovi a vraj sa tema neda zamknut museli by sme vytvoriť novu, tak čo teda?

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr čo navrhuješ? 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

neviem, admin pisal aby sme vytvorili novu sukromnu a potom do nej len popridavali tych čo budu chciet

rikarr
autor
9. nov 2012

@ivasofi a jejejeeeej ktože to tu je, tak vitaj pri kafči 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

no dobre, vytvorim teda sukromnu a popridavam vas tam len aby som na niekoho nezabudla ......

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr dobre,a ozaj čo malá,už videla nálepky?

rikarr
autor
9. nov 2012

jasne videla, padla jej sanka
tešila sa velmi

mirkamirkaa
9. nov 2012

Ahojte pridám sa aj ja, som tiež kavičkový typ volam sa Mirka, deti ešte nemám

rikarr
autor
9. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj , kludne sa pridaj

simca06022011
9. nov 2012

Aj ja by som si dala kavicku :(

@ibajeho ja mam pri sebe knizku o starostlivosti o babatko a tam je mango hned medzi prvymi jedlami. Inak je to americka spisovatelka, tak mozno preto....🙂 V Hu som kupila aj vyzivu od 6mesiacov s mangom.. takze ja malej mango davam uz davno :P a ide sa popukat s tym...
To len tak mimochodom 🙂))))

mirkamirkaa
9. nov 2012

@rikarr dakuejm a co všetko tu rozoberate ake temy?

rikarr
autor
9. nov 2012

@mirkamirkaa čo nam pride pod ruku 😀 všetko čo nas prave napada

simca06022011
9. nov 2012

@reni1512 ku kavovaru: ja som nam kupila obrovsky krups kavovar.. a nemam komu kavu varit.. iba ak sebe :P tak teraz mi je aj luto... akurat som uvazovala ze ho vezmem radsej do prace :(

aduskatt
9. nov 2012

@simca06022011 keby si nebola daleko, pozvala by som sa, ja kavu veeeelmi mooozem