Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

tak sa trosku predstavim az viete s kym mate do cinenia 😀 ...mam 32 r, za chvilu 3 rocnu dceru a prave sa zotavujeme z brusnej virozy...uff poviem vam toto nebola sranda.... 😒
krásna teeema 🙂 milujem kavu a snivam o perfektnom kavovare :D ahojteeeee 🙂
@strihalka ale ja predpokladam ze malemu bude chutit. Lebo aj ja aj tata lubime mango. A napriklad take avokado mi papa skoro denne a smakuje mu stale. Davam mu ho s bananikom, jablckom a jogurtom. Neviem ako stare mas babatko ale ked toto vsetko dokopy vymixujes je to velka basta, vzdy spravim za velku misku a co nespapa dotlacim ja 😀 😝
@ivasofi heh, aj u nas nieco take prebehlo... tak sme to mali dvojmo 🙂) ale tiez uz je dobre... a ano, ako vstupenka do klubu kafco staci 🙂
@maria613 no vidis tak mozno len snivame a pritom toto naj mame pod nosom :D
@kaktusik007 jooj tak ja by som taky delongi brala :D :D
@reni1512 mozno motyka vystreli a bude 😉
ahojte, prave pijem svoju prvu kavicku dnes, a nechce sa mi samej, tak sa k vam pridam 🙂
@kaktusik007 uz len zohnat tisic eur a :D .. nooo tak skoro to nebude :D
helof, tak som pisala adminovi a vraj sa tema neda zamknut museli by sme vytvoriť novu, tak čo teda?
neviem, admin pisal aby sme vytvorili novu sukromnu a potom do nej len popridavali tych čo budu chciet
no dobre, vytvorim teda sukromnu a popridavam vas tam len aby som na niekoho nezabudla ......
jasne videla, padla jej sanka
tešila sa velmi
Ahojte pridám sa aj ja, som tiež kavičkový typ volam sa Mirka, deti ešte nemám
@mirkamirkaa ahoj , kludne sa pridaj
Aj ja by som si dala kavicku :(
@ibajeho ja mam pri sebe knizku o starostlivosti o babatko a tam je mango hned medzi prvymi jedlami. Inak je to americka spisovatelka, tak mozno preto....🙂 V Hu som kupila aj vyzivu od 6mesiacov s mangom.. takze ja malej mango davam uz davno :P a ide sa popukat s tym...
To len tak mimochodom 🙂))))
@rikarr dakuejm a co všetko tu rozoberate ake temy?
@mirkamirkaa čo nam pride pod ruku 😀 všetko čo nas prave napada
@reni1512 ku kavovaru: ja som nam kupila obrovsky krups kavovar.. a nemam komu kavu varit.. iba ak sebe :P tak teraz mi je aj luto... akurat som uvazovala ze ho vezmem radsej do prace :(
@simca06022011 keby si nebola daleko, pozvala by som sa, ja kavu veeeelmi mooozem

Ahojte baby, tak som si urobila kafco....staci to ako vstupenka do klubu?? 😉