icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
aduskatt
9. nov 2012

@liwka potah na tortu si mozes urobit aj kyslejsiiiiiii 🙂

aniicka24
9. nov 2012

@maria613 jj no uz mladsi spi a starsi este tv kuka maly je chory tak som dnes taka s neho vycerpana ze sa normalne tesim az sa pojdem k nemu pripojit do hajan 😀 najhorsie na tom.je ti ze mm ma dnes poobednu a bola som na maleho sama ....

aniicka24
9. nov 2012

@rikarr Ahoj super temu si vymyslela 😉 😉 😉

maria613
9. nov 2012

@aniicka24 juj no to ti verim moj ani neni chory.ale dal mi dneska zabrat mal zly den 😒 moj mm zas dojde o jedenqstej a ja tiez rozmyslam ci nanho cakat alebo si ist dobehnut spanok.... 😉 tak vidis aj tebe takto vecer padne skvelo kavicka🙂

maria613
9. nov 2012

Ja.asi idem este kuk telku neviete co davaju nech viem ci,sa oplati ju predsa len zapnut po sto rokoch...

aniicka24
9. nov 2012

@maria613 moj je taky zlaty ked je zdravy ani o nom neviem kolko krat. esteze mozem ist na kavco konecne 😀. a co davaju v telke tak na markize je farma a na joj panelak a ostatne programy neviem tie nesledujem 😀 😀 😀

simca06022011
10. nov 2012

@ibajeho no podla mna je to teraz uz jedno🙂 malu som natlacila aj rybkou ked mala asi 8 mesiacov a od vtedy pravidelne 🙂 je to zdrave a nema jej co z toho ublizit... Iba s citrusmi som bola opatrna a bala som sa jahod, ale to sa nedala zastavit... Nastastie sme to prezili🙂)))))

simca06022011
10. nov 2012

Inak dobre rano baby, komu treba rannu kavu a ranajky??

lea641981
10. nov 2012

dobre rano 😀 kavicku treba mne uz popijam 😎 dufam ze este dnes bude tak pekne ako vcera lebo sme mali peknu prechadzku vcera 😅 😅 😅

lea641981
10. nov 2012

@simca06022011 🙂 ja som akurat zacala s prikrmami pred par dnami malicka ma 5mesiackov lebo nekojim a zacali sme zeleninkou a skoncili sme o mudr.s takou reakciou ze sa nam osypala a na celom telicku 😨 som opatrna 🤐

lea641981
10. nov 2012

@aniicka24 😨 skore uzdravenie 😨 ja som vcera tiez isla skoro spat po tej 2hodinovej prachadzke a potom sme boli v tescu po 17hodine som odkvecla ked sme o 19prisli domov 😝 😝 a spala 🙄 🙄

aniicka24
10. nov 2012

@lea641981 dakujem 😉

aniicka24
10. nov 2012

a tiez prajem krasne dobre ranko... a este krajsi dnik 😉

aniicka24
10. nov 2012

a zabudla som idem si urobit kavco a chvilku sa tu pokukat co sa tu za noc udialoo 😅 😅 😅 😝 😝😝

lea641981
10. nov 2012

@aniicka24 🙂 vcera v tescu bola taka zima tam fukalo riadne 😠 som taka uzimena nejaka 😔

marcelasandrika
10. nov 2012

Pekne Ranko všetkym

lea641981
10. nov 2012

mala je hore utekam pekny vikend

aniicka24
10. nov 2012

@lea641981 to ti verim 😉

ibajeho
10. nov 2012

Dobre ranko a dobru kavicku prajem 😉 vcera som sa tu nakoniec k ziadnemu citaniu nedopracovala, lebo maly vymyslal takze ako vidim dnes ma to tu caka a este s dalsou stranou navyse. Picne ma, neviem ci to stihnem 😀

sarka9832
10. nov 2012

dobre rano,stala som o pol osmej a kavu idem varit az teraz,mrvenicka uz urobena a az sa aj vari,pradlo sa perie a ja idem na tu kavu

rikarr
autor
10. nov 2012

ranečko

@powerica1 tak som rada, sa odreaguješ trocha 😉

joj baby fajn som sa vyvenčila ..dobre to padlo ....

tema sa može volať rovnako alebo aj niečo ine možme vymysliet, ale bude lepšie chvilku počkat kym sa tu ustalime aby som presne vedela koho tam pridať

smetiacik
10. nov 2012

pekný deň Vám všetkým prajem 😀 😀 konečne som sa sem aspoň na chvíľku dostala 😀

maria613
10. nov 2012

Dobre ranko teda obed🙂 niak tu nikto nejste asi mate tiez toho dost sice som od osmej u
Hore nemala som cas na kafco az teraz g pekne upratanom bytiku...🙂

@rikarr to ti veru verim si sa mala dobre aj ja sa tesim oed bude maly vacsi..n🙂 co nenasla si foto tej podlahy?

Babenky co dnes.dobre podniknete? Ja sa chystam piect vanilkove rozteky bo mam straasnu chut na to (nebojte neni to uz na vianoce,nejsom blazon....) dneska.je.celkom dobre pocasicko tak my sa s malym pojdeme na dlhsie poprechadzat....🙂
inac uz my dlho nechutioa tak kavicka ako s vami kedze s malym asi do kaviarne tai skoro nie...:-!

sarka9832
10. nov 2012

aj ja sa pripravujem ze si urobim kavu druhu,mliecna polievka hotova,pradlo zavesene,poupratovane,este smeti vyniest,kolac sa uz ide tiez vyberat a bude hotovo ,ked sa sofi vyspi pojdeme asi na nakup do tesca aj ked u nas fuci ako blaznive

vanes10
10. nov 2012

ahojte kočeny.ja len na chvilku sem kuk,bo prídu o chvílku gratulanti 🙂 no ale ste sa rozbehli,že 16 str za necelé tri dni..super 🙂 dnes to nestihnem ani všetko prečítať 😝 tak vám prajem peknú sobotu a zajtra sa hadam ukážem..pa pa kočeny 🙂

rikarr
autor
10. nov 2012

ahojte baby, ja mam kafe už za sebou, a sušim nechty, dnes ideme kuk male babatko ...ale len na chvilu bo moje štence su chore, jednotka ma kašlisko a teplotu a dvojka len kašel. ale nič hrozne, teplota nieje vysoka len zvyšena.....vykon maju stale rovnaky.

@maria613 zatial nie, ked bude čas presliedim pc.

liwka
10. nov 2012

@maria613 neviem, ci novinka, http://www.delicukraren.sk/#/prichute, posledná príchuť. je skvelá🙂
minule som ochutnala novú Fidorku kávovú, nie je zlá, ale táto Deli je najsam🙂
a ďakujem za tému, je fajn preberať akékoľvek témy🙂

powerica1
10. nov 2012

ahojte babule, dnes som sa sem nevedela nejak dostat, draheho mam kooooonecne doma 😉 tak konecne oddych od maleho nezbednika. Dnes po dlhej dobe vyrazame s drahym trosku von tak som zvedava, ake to bude 😀 Idem sa koceny nachystat tak zatial. Inak kavicka dnes uz bola fajnova, vychutnala som si ju kludne 😀

reni1512
10. nov 2012

Ahojteee, no ženy prave som do seba naliala jednu fajnu kaveju 🙂 lebo cez den nestihacky a som zvedava co to so mnou spraviii 🙂

anulienka166
10. nov 2012

ahojte babenky...ja som dnes mala 4 kavy 🙂 a 2 enegreticke najpoje..dufam ze v noci zaspim...mali sme nakupnu sobotu..drobcovi sme kupili komplet zimu vybavu, vetrovku, oteplene nohavice, rukavice , ciapku, sal...aj ja som si kupila nejake to tricko a rifle..spokojnost neskutocna hlavne drobec s novymi hrackami 🙂