icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
majuska0407
11. nov 2012

Tak ahojte!!!
popradte mi začínam zhanať vianočne darčeky mamžel si zaželal mp4, aby kukal filmy mate nejake skusenosti daju sa prehravať v poho? aj hry sa daju stahovať ja sa nejak nevyznam do toho a pri dvoch detičkach nemam čas študovať za PC 😖 😖 a aj narodky 23.12 tak si to pekne sklbil 😝
ďakujem za všetky rady 😉 😉

strihalka
11. nov 2012

Dobry vecer, zijeeeem, jen nejako nestiham, jeste jsme narychlo skladali novou postel abychom mei kde spat..kavu jsem mela napsoeldy v 18hodin takze spinkat se mi uz coooo?? chce!!! 😀

miskakyska
11. nov 2012

@rikarr nemáš na FB stranku kvety? 🙂

raszuz
12. nov 2012

Dobré ránko kávičkárky, mne sa chladí čajík, káva bude neskôr 🙂 . Aký ste mali víkend?

lea641981
12. nov 2012

dobre rano 🙂 ja pijem capuccinko

lea641981
12. nov 2012

moj chlap ma zajtra narodeninky 😀 poradte aky darcek mu mam kupit 🙂 chcela by som poradit nejaky vesely taky ktory si da do police 😅 zabavny

raszuz
12. nov 2012

tak už idem na to kafčo 🙂 a keď pôjdem s malým von, tak bude aj latté 😉

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 ja som toto riešila pred dvoma týždňami a moja kreativita skončila pri pyžame a boxerkách ☹

lea641981
12. nov 2012

moj velmi rad vari a som mu vcera kupila zasteru tucniakov taku peknu a mohla som mu ju kupit zajtra 😝 to by sa teskal a k tomu nejaku capicu 😅 😅 😅 rozmyslam ze co co co a neviem asi nieco do kuchyne co vyuzije na varenie alebo knihu westrny cita 🙄

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 tak mu kúp kuchársku knihu 🙂, nejakú fajnú

lea641981
12. nov 2012

@raszuz ja ked nema nikto sviatok chodim po obchodoch a uz si predstavujem co sa komu hodi ked bude mat sviatok a ked ten sviatok pride tak mam pocit ze nic vhodne pre toho cloveka neexistuje 😀 😀 😀 cim to je? 😠 😠 😠 ze nemozem nic kupit 😀 😀 😀

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 presne aj a preto som skončila pri pyžame 😀

marcelasandrika
12. nov 2012

Krasne ranko,želam všetkym. 😉
Idem sa dať kavičku 😀

lubenka01
12. nov 2012

Kávička už vypitá 😲

lea641981
12. nov 2012

capuccino mi vychladlo som zabudla dopit 😝

liuba84
12. nov 2012

dobre ránko..dnes sa mi podarilo vypiť kávičku skôr ako sa ten môj mládenec zobudil 🙂

smetiacik
12. nov 2012

krásne ránko ....ja už mám kávičku pomali vypitú,deťúrence už v škole....aký ste mali víkend? ja perný ☹ ale našťastie to mám za sebou,dve deti v poriadku odovzdané svojej mamine a ja som to prežila bez ujmy 😀 😀

strihalka
12. nov 2012

Ahojteeee. Kava pomalu dopita. Behem ni obstarana maďam Viki. Uĺizena kuchyn a jeste spousta veci predwmnou. Jknak co se vanoc tyka. Tak nejvice darku mame pro mladou. A pro stare rodice😀

lea641981
12. nov 2012

este cajik vypijem 🙂

lea641981
12. nov 2012

@smetiacik co sa stalo cez vikend? ked bol tazky 😢

ja som bola so synom sarkana pustat ma 7rokov a mala4mesacna tiez toho nenaspala bola hore aj vonku bolo krasne 😎 mali sme bezvetrie v parku ale sak popustali sme 😀 😀 😀 dobre bolo aj na navsteve sme boli ani tam malicka nespala tak spala odvcera od20hodky a spi este doteraz a len rano okolo 6 kakala a spi dalej taka je unavena 😅 😅 😅 😅

raszuz
12. nov 2012

jáááj, moja káva zhorkla .... som sa práve bola pohádať dole s jedným páprdom, ktorého trápi, že on tu býva 40 rokov a zrovna kvôli našim 2 autám (jedno sa predáva, pracuje sa na tom) a dve autá máme cca iba 2 týždne, nemá kde parkovať ... minulý týždeň som si našla odkaz za stieračmi a teraz som náhodou vyšla na balkón a videla som ako ukazuje na moje auto, na náš balkón nejakým mladým, potom stál pred svojim vchodom a nejakému chlapíkovi to isté ... tak malého som dala do postieľky, obliekla sa išla dole, som sa ho opýtala aký má problém a či sme jediní s dvoma autami a aj keby nám ich tu stálo 10 tak je jeho do toho prd ... tak mi povedal, že odišiel na pol hodinu a už sme tam stáli my a že kde sme parkovali doteraz a blábláblá ....tak som mu povedala, že keď chce mať miesto stále, tak nech si to ide vybaviť na mestský úrad, že ja tu nevidím, žiadnu tabuľku s jeho číslom, na to povedal, že si to mám ísť vybaviť ja lebo ON TA BÝVA 40 rokov ...

kaktusik007
12. nov 2012

ahojte, kafe zaliate, deti zaujate hrou, takze... mozno budem mat stastie a vypijem ju este relativne teplu 😀

kaktusik007
12. nov 2012

@raszuz no ved toto je argument - 40 rokov je 40 rokov 😀 na to protiargument proste ani neexistuje 😝

raszuz
12. nov 2012

@kaktusik007 ani mi nehovor, skoro som z kože vyletela, lebo on chudáčik musel za rohom parkovať 🙂 ...

raszuz
12. nov 2012

@kaktusik007 a ešte jeden argument, že ani sanitka sa k ním nedostane, ale keď na tom mieste parkuje on, tak sa asi dostane 🙂

kaktusik007
12. nov 2012

@raszuz tak ak sa nedostane sanitka, tak to si mu mala povedat ze aha, tak oki, volajte mestsku policiu, nech auto odtiahnu.... 😉 - ze ako by sa tvaril, ked by inokedy odtiahli jeho, xi xi

raszuz
12. nov 2012

@kaktusik007 jeho by asi neodtiahli, veď 40 je 40 😀

smetiacik
12. nov 2012

@lea641981 ale,varovala som dve deti a plus moje,takže plný byt a ešte jedno stoho choré,takže som nemohla nikam snimi ísť,a to bol stále nejaký boj o niečo a stále boli hladný,takže stále som niečo varila a upratovala 😀 .

lea641981
12. nov 2012

@raszuz mala si mu povedat ze 😀 😀 😀 ty stary chren 😅 😅 😅 😅 mala si ho utasat 😀 😀 😀

lea641981
12. nov 2012

@smetiacik chudatko 😒 no to si mala naozaj zaujimave pocas vikendu 🙂 ale tak deti nikdy nie su na skodu 😀 mozno aj nieco vtipne si zazila alebo nejaku hlasku pocula 😀 😀 😀 to ked tu mam synovca sa rehocem v kuse stale 😀 mojho chlapa vola ze Jozefko 😅 😅 😅 😅 😅 😅