Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

Dobry vecer, zijeeeem, jen nejako nestiham, jeste jsme narychlo skladali novou postel abychom mei kde spat..kavu jsem mela napsoeldy v 18hodin takze spinkat se mi uz coooo?? chce!!! 😀
@rikarr nemáš na FB stranku kvety? 🙂
Dobré ránko kávičkárky, mne sa chladí čajík, káva bude neskôr 🙂 . Aký ste mali víkend?
dobre rano 🙂 ja pijem capuccinko
moj chlap ma zajtra narodeninky 😀 poradte aky darcek mu mam kupit 🙂 chcela by som poradit nejaky vesely taky ktory si da do police 😅 zabavny
tak už idem na to kafčo 🙂 a keď pôjdem s malým von, tak bude aj latté 😉
moj velmi rad vari a som mu vcera kupila zasteru tucniakov taku peknu a mohla som mu ju kupit zajtra 😝 to by sa teskal a k tomu nejaku capicu 😅 😅 😅 rozmyslam ze co co co a neviem asi nieco do kuchyne co vyuzije na varenie alebo knihu westrny cita 🙄
Krasne ranko,želam všetkym. 😉
Idem sa dať kavičku 😀
Kávička už vypitá 😲
capuccino mi vychladlo som zabudla dopit 😝
dobre ránko..dnes sa mi podarilo vypiť kávičku skôr ako sa ten môj mládenec zobudil 🙂
krásne ránko ....ja už mám kávičku pomali vypitú,deťúrence už v škole....aký ste mali víkend? ja perný ☹ ale našťastie to mám za sebou,dve deti v poriadku odovzdané svojej mamine a ja som to prežila bez ujmy 😀 😀
Ahojteeee. Kava pomalu dopita. Behem ni obstarana maďam Viki. Uĺizena kuchyn a jeste spousta veci predwmnou. Jknak co se vanoc tyka. Tak nejvice darku mame pro mladou. A pro stare rodice😀
este cajik vypijem 🙂
@smetiacik co sa stalo cez vikend? ked bol tazky 😢
ja som bola so synom sarkana pustat ma 7rokov a mala4mesacna tiez toho nenaspala bola hore aj vonku bolo krasne 😎 mali sme bezvetrie v parku ale sak popustali sme 😀 😀 😀 dobre bolo aj na navsteve sme boli ani tam malicka nespala tak spala odvcera od20hodky a spi este doteraz a len rano okolo 6 kakala a spi dalej taka je unavena 😅 😅 😅 😅
jáááj, moja káva zhorkla .... som sa práve bola pohádať dole s jedným páprdom, ktorého trápi, že on tu býva 40 rokov a zrovna kvôli našim 2 autám (jedno sa predáva, pracuje sa na tom) a dve autá máme cca iba 2 týždne, nemá kde parkovať ... minulý týždeň som si našla odkaz za stieračmi a teraz som náhodou vyšla na balkón a videla som ako ukazuje na moje auto, na náš balkón nejakým mladým, potom stál pred svojim vchodom a nejakému chlapíkovi to isté ... tak malého som dala do postieľky, obliekla sa išla dole, som sa ho opýtala aký má problém a či sme jediní s dvoma autami a aj keby nám ich tu stálo 10 tak je jeho do toho prd ... tak mi povedal, že odišiel na pol hodinu a už sme tam stáli my a že kde sme parkovali doteraz a blábláblá ....tak som mu povedala, že keď chce mať miesto stále, tak nech si to ide vybaviť na mestský úrad, že ja tu nevidím, žiadnu tabuľku s jeho číslom, na to povedal, že si to mám ísť vybaviť ja lebo ON TA BÝVA 40 rokov ...
ahojte, kafe zaliate, deti zaujate hrou, takze... mozno budem mat stastie a vypijem ju este relativne teplu 😀
@raszuz no ved toto je argument - 40 rokov je 40 rokov 😀 na to protiargument proste ani neexistuje 😝
@kaktusik007 ani mi nehovor, skoro som z kože vyletela, lebo on chudáčik musel za rohom parkovať 🙂 ...
@kaktusik007 a ešte jeden argument, že ani sanitka sa k ním nedostane, ale keď na tom mieste parkuje on, tak sa asi dostane 🙂
@raszuz tak ak sa nedostane sanitka, tak to si mu mala povedat ze aha, tak oki, volajte mestsku policiu, nech auto odtiahnu.... 😉 - ze ako by sa tvaril, ked by inokedy odtiahli jeho, xi xi
@kaktusik007 jeho by asi neodtiahli, veď 40 je 40 😀

Tak ahojte!!!
popradte mi začínam zhanať vianočne darčeky mamžel si zaželal mp4, aby kukal filmy mate nejake skusenosti daju sa prehravať v poho? aj hry sa daju stahovať ja sa nejak nevyznam do toho a pri dvoch detičkach nemam čas študovať za PC 😖 😖 a aj narodky 23.12 tak si to pekne sklbil 😝
ďakujem za všetky rady 😉 😉