Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

dobré ránko kočeny 😉 kávička urobená,deti ranajkujú 🙂 a už len rozmýšlať,čo dnes variť...
moja malicka je hore ,idem ju prebalit a poumyvat a ponatierat a pojde sa hrajkat potom si vypyta papat 🙂
pekne dobre rano..my sme dnes vynimocne spali dlho, takze kavicka zaliata az teraz 🙂 pekny den prajem
tak ja som sa vcera na prechadzke v parku snazila vyhnut auticko ktore zbiera listie huci ako debilne a oni sem prisli k nam na sidlisko pod balkony a zbieraju tu to huci,no to bude den a vela tu toho je ky to zozbieraju aj ucha mi odumru sme na prizemi 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Dobre ranecko, dnes s nase mala madam prekvapila,..vstavala o hodinu pozdeji nez ma vbe zvyku, takze si ju o hodinu pozdei delat kavicku ale nevadiiii, aj ja spala o hodnu dele.-D
kočky, neviete mi poradiť, čo si dať na bolesť hlavy? pred tehu to bol ibáčik, počas tehu nič a spánok, ale teraz spať nemôžem a ešte aj malému odsávam mlieko ...
ja pijem capuccinko 😀 citam vas 😎
A jinak kau uz maaam🙂
@raszuz len keby z kazdej strany nezbierali nemam kde ulozit malicku lebo spinka a hulaka to dost, malej hluk nevadi ale to skor telka digestor a podobne ,henta masina to je koniec sveta a mam ich pod oknami kde mam decku a kde mam spalnu obyvacku 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 z oboch stran su ,za panelakom aj pred panelakom 😕

dobré ránko, tak ja kávu nepijem, tak sedím pri voňavom čajíky, idem urobiť dcére desiatu do školy, a variť, prajem pekný dník 😉