Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

@raszuz never tomu ze by maleho nemal rad,je to len o dovere naozaj,jeho osobnost sa meni ale napriek tomu je to iste dieta,jeho mama by mala pochopit ze ked bude este starsi moze ju zacat nenavidiet ak ju uz nenavidi ze tie reci,tvoj priatel by jej mal nato povedat nech sa da liecit,to su ludia ako ona ktori jednoducho neprijimu fakty a hotovo ona je ten kripel a poriadny 😠 😠 😠 jej sa to vrati a ver mi ze syn jej to spocita a dlho to nepotrva ,deti maju deti radi a je to o strachu to je vsetko a treba vela hovorit lady sa prelomia henta nic nezmoze 😀 nech tahne volakde 😠
@raszuz aj moj ziarli na sestru to je podla mna viac menej normalne,mnoho krat kukne na mna ked drzim malicku ale robi tak presibane ze povie daj malicku mne mamina a hned je stastny a zabudne ci mam jeho rada viac alebo malicku 😀 😀 😀 on nepcha ze by mne na ruky ale on si tu malicku pochova popestuje vezme si ju do postele zaspava s nou potom ju len zoberiem ale pritom kladie otazky ci lubim jeho viac a ci aj o neho som sa tak starala a mam mu zehlit vecicky ako sestre a podobne ale lubi ju vezme ju a ako by ho to upokojovalo drzat ju na rukach 😀
mal by sa mne pchat na ruky nie????ten moj syn to je martanko 😀 😀 😀 neublizil malickej nikdy 😀 😀 on si berie malicku do izby na ruky bozkava ju krmi 😅
@raszuz ty sa tym netrap,ak bude tvoj mozno o par mesiackov starsi mozno o rok tvoj si k bratovi najde cestu a ty mozno v tomto nezmozes nic 😉 vekovo si budu blizsie a som ista ze to prehrmi je to len otazka mozno trpezlivosti dokedy,mozno lasky kto sa pre koho obetuje viac a mozno len nedovara 🙂 mozno to chce viac menej toho nasilia ak rozumies ze vtisnem na ruky maleho starsiemu alebo vyzeniem starsieho s mladsim von alebo len trochu starsieho posunut aby to nebolo to iste ale nech sa nieco zmeni,nech sa stane pokrok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zatial to mas fajn aspon nerobia hovadiny 😅 😅 😅 😅 treba hladat aj to dobre v tej tazkej situacii 😉
ja idem s malou von 🙂
idem dat kavu 😀
sa napapa malicka a uvidim 🙂 hadam este prejdeme park,sme sa prechadzali po meste ,to ja nemusim tam ludia vrazaju do seba,cakaju ze sa uhnem s kocom radsej chodim do parku 🙄 🙄 🙄
ahojte koceny, dnes som sa sem vobec nemohla dostat, prisla mi navsteva a na dalsiu sa chystame vo stvrtok mi tak aj vikend budem mat perny. Dnes som po kavicke ani nepachla a rozmyslam ci si spravit teraz kedze budem spratavat ten neporiadok co mi ostal po navsteve asi do noci no co potiahnem si nocnu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte,deti su v posteli a ja idem konecne vylozit nohy na gauc a porelaxovat,dnes som si objednala parfum na vianoce lauru tak som zvedava co pride a dufam ze budem spokojna
dobre ranko 🙂
kava dopita 🙂 som ju mala studenu lebo sa zobudila malicka a riadne pokakana 😀
takze kym sme sa poprebalovali obriadili,umyli, ponatierali, kava vychladla 😲
uvarim cajicek matovy a mala sa hrajka 🙂 co dnes budete porabat???
dobré ráno, ja mám čaj, káva bude v druhom kole, malý ešte spí na tatinovej posteli 🙂 roztiahnutý jak žabka, ja sedím na svojej s notebookom, ale uvažujem, že zaľahnem, odvčera ma bolí hlava, brucho a pridali sa aj kríže ... v noci som bola tak k.o., že sa mi matne zdá, že malého kŕmil tatino, ja som to nebola určite ...
@raszuz joj aj mna v noci boleli krize chrbat a nohy boleli 😢 som si v noci mocila v horucej vode a pomohlo trosku 😖 😖 tak nech sa uzdravis 😖 ja sa tiez dnes tesim ako sa budeme valat po posteli s malickou 😀 vcera sme toho nechodili a dnes asi budeme domka zatvorene a len sa prebalovat ,papat, spat 😅 😅 😅
ja idem krmit malu a bude spinkat sa hodinu pohrala 😀 😀 😀
bre ranko dievcata🙂 tak ja som moje dieta vyhnala do skoly napriek jeho protestom, xixi.......
u nas je slniecko 😀 mala napapana a spinka 🙂

@lea641981 on sa vyjadril, že ma mal rád pokiaľ sa nenarodil malý, ale voči sebe nebadám zmenu, že by bol horší, len ma trápi, že k malému je úplne pasívny a je vidno, že žiarli ... my sa s ním hrávame, chodíme na výlety, dokonca, keď je tu, tak sa mu venujem ... jeho matka mi priala, aby sa narodil kripel, tak verím tomu, že je toho schopná, že očkovať, aj mi malý občas povedal, čo mu hovorila, ale ja ju neriešim ... viem, že to má ten malý ťažké, ale niekedy sa točí podľa toho ako mu to vyhovuje ...