icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
lea641981
16. nov 2012

@raszuz ahoj no drzim ti palceky u hygienicky 🙂 🙂 🙂

lea641981
16. nov 2012

tak ale ja sa musim priznat takto pri kavicke a malicka spinka 😀 ze som zanedbala zubara este pocas tehutlkovstva som riesila jeden zub a druhy mam deravy alebo nemam cas tam behnut alebo sa skor vyhovaram 🙄 🙄 🙄
som to trosku zanedbala ale musim sa odhodlat inak ja sa zubara nebojim 😕 😀

este v porodnici ma chytili bolesti hned ako sa malicka narodila ☹ musela som utekat k zubarovi v inom okrese kde som rodila po sekcii 🙄 to bol zazitok 😖

moj zubar chce tie dva zuby vytrhnut co sa s nimi piple uz pol roka 😝 😝 😝 😝
no musim to absolvovat uz lebo nepomaha liecba zubu stale sa boli horucom studenom 😠 😠 😠

no musim tam ist na to trhanie 😖 cim skor 😢

sarka9832
16. nov 2012

ahojte,zuby su ina potvora,ked som bola dieta tak som ich tiez nemusela,a injekcie ani nehovorim ked som bola dieta tak som mala taky strach ze som dostala z paniky teplotu a ockovanie sa muselo prelozit,a branie krvi som absolvovala co si pamatam 1 krat ked som prisla na to ze som tehotna a to som mala uz 24 rokov,aj ked mi beru nemozem sa divat no co uz 🙂

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 už som doma ... samozrejme, že malý nespal, tak celý čas som ho mala na kolenách, všetko okukoval a predvádzal svoju novú zábavku, že uááá, ááááá, buééééé 🙂 a vypľúval cumeľ ... potom som sa stavila v banke, v obchodoch a konečne doma a huráááá kafčo, kým krpec dospáva zážitok 🙂

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 ja som stihla prehliadku v prvom trimestri a v druhom už ne, lebo malý sa rozhodol narodiť 🙂

lea641981
16. nov 2012

@sarka9832 ja si pamatam mojho brata mal asi15rokov a isli sme k zubarovi spolu 😀 a stalo ze brat odvtedy u zubara nebol 😲 😲 😲 😲
zubar mu vrtal a to brata zabolelo a zhodil mu vsetko naokolo a usiel aj mna tam zabudol 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

uz som s nim nikdy u zubara nebola a zmenila som zubara 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😀

raszuz
16. nov 2012

@sarka9832 tak na toto sa nechytám 🙂

lea641981
16. nov 2012

@raszuz moja sa akurat zobudila 🙂

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 tento môj zvedavec zaspal o deviatej ako sme vyšli z ordinácie a stále spí 😀

lea641981
16. nov 2012

mala vcera spala po hodinkach a dnes tiez 😲 a prebalim napapa sa a hrajka sa asi hodinku a zaspi na hodinku a napapa sa opat a takto dookola 😀 😀 😀 a jaky kolotoc 😝 aj ja dam kavu 🙂

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 keď som s ním doma, tak tiež má také hodinové intervaly, ale ako náhle vybehneme von, tak zaspí a spí a spí a spí ako šípkový ruženko 😀

lea641981
16. nov 2012

@raszuz no moja mala ta spi najlepsie doma a v koci len pol hodku ☹ ked prespi hodinu tak to je oslava hed buchame sampano 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 doma spala aj 3 hodiny neviem co sa zmenilo ale inak je tichucko pekne papa spinka no hodku ale hm hrajka sa 🙂 v koci nechce byt od narodenia a budi aj to ked prejdeme cez jamu alebo po kamenoch otrasy neznasa,ine dieto to uspi ju to budi 😝

b.bardyova
16. nov 2012

kocky mam evitovky ..zoznam IP

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 aspoň sa prebaví, rastík potrebuje spoločnosť, keď je hore 🙂 ... s kočárom zatiaľ problém nie je a dúfam, že ani nebude 🙂

lea641981
16. nov 2012

@raszuz to mate fajn ze je rad v koci 🙂 hm aspon ze doma zaspava celkom fajn no bez kocikovania kolisania len polozime a spi 🙂 syna som musel kolisat a vozit po vonku len tam spal pri nej si aspon oddychnem ked pisnka nemusim kolisat ani kocikovat hm to tiez nieje zle 🙂 radsej je vovajicku ked nakupujeme v tescu a kuka alebo ju mam na rukach ked sme tam kocikom tiez kuka a smeje sa na hrackach idem s nou medzi hracky a hrame sa alebo jej na vajicko zavesim nieco hracku a ked ideme domov hodim do regalu naspat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 dobre vymyslené 🙂, budem sa inšpirovať, keď malý začne štrajkovať po nákupoch 😀

lea641981
16. nov 2012

@raszuz sa smejeme ze co doma nemame taky zavesime malej na kocik to ako kaby sme boli na navsteve u niekoho a maju ine hracky sak sa zabavi 😀 😀 😀 😀 😀 treba to vyuzit malej sa to paci 😀 😀 😀 sak ked vratis co ti mozu nic 😀 😀 😀 😀 a starsi tak beha s kadecim ma 7rokov a potom hodi do regalu a ideme dom 😀 😀 😀 😀

lea641981
16. nov 2012

teraz ma zabavku ze som flasi nasadila usi drziaky a chce sama pit no 😀 😀 😀

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 ďalší dobrý nápad, lebo krpec už skúša a sem tam chytí fľašu, tak mu tam dám uši 🙂

lea641981
16. nov 2012

@raszuz taka je z toho vytesena ze ani nepije len drzi a asi sa cuduje ze ako to ze ju drzi a smeje sa a hadze ju kade tade okolo seba 😀 😀 😀 😀

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 náš, keď chytí fľašu, tak tak opatrne a malíčky mu odstávajú, ako keby pil niečo nóbl 😀 , ale tie uši, tie sa mi ľúbia

lea641981
16. nov 2012

@raszuz moja uz dopila a je tichucko celkom ju to ukludnilo a espon viem co uz bude chciet ked mrnci flasu s usami 😀 aj bez mlieka 😀 len aby usi mala 😅 😅 😅 jej rozprava vselico 😀 flasa pocuva 😅 😅 😀

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 no tento môj sa začína vrtieť, idem ho prebaliť, nakŕmiť 🙂

lea641981
16. nov 2012

budeme sa krmit a pride tatino a ideme ze mudr. pre recept na nutrilon a potom ze do mesta na nakup 😀 😀 😀 😀 mam si kupit cizmy moj navrhol 😲 😀 tolka starost 😅

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 no aký to všímavý chlap 🙂 božeeee, rastík zase to svoje uáááá, buáááá, ááááá 😀

sarka9832
16. nov 2012

@lea641981 potom napis co si kupila,aj ja by som chcela cizmy a dlhsiu bundu tak uvidime

lea641981
16. nov 2012

@raszuz ono je to tak ze pocas tehotenstva som zacala mat problem s nechtami zacali zarastat a akosi mi okolo prstov zacalo to tam tak zapalovat sa a musim si kupit nie do spicky ale take do stvorca nieco na nohy,priatel mi nohy masiruje a natiera aj pocas tehotenstva to robil ked som bola kinderko takze pozna moje nohy 😀 😀 😀 😀
casto lakujem lebo to dezinfikuje pomohlo to bola som s tym aj u mudr.poradila nechat co najdlhsie nechty naras a pilnikovat pomohlo to ale to okolo mam zapalene mala som aj vysoke CRP zapal v tele z toho ale da sa uz no je to lepsie tak aj preto tie cizmy musim kupit 😅 😅 cizmy ktore mam tlacia a bolia ma v nich tie moje prsty 😢 😢 😢 😢

lea641981
16. nov 2012

@sarka9832 no som zvedava co kupim,v tescu mali take pekne ale o 2cisla vacsie a neobula som ich 😲

raszuz
16. nov 2012

@lea641981 tak zarastajúce nechty sú nepríjemné ☹ ... ja preto chodím preventívne, aj počas tehu som chodila na pedikúru ... ale hlavne, že keď ma viezol priateľ do pôrodnice o mesiac skôr, tak ma netrápilo, že budem rodiť, ale to, že nemám spravenú pedikúru a oholené nohy 😀,zrejme stres spravil svoje 🙂

esstrella
16. nov 2012

Ahojte dievčatá🙂 malá spí, káva hotová k tomu buchta parená a idem si Vás prečítať 🙂