icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
esstrella
16. nov 2012

@lea641981 doktor ti na to nič nedal? mám kamošku pedikérku, stále hovorí, čo noha to problém s nechtami, je to nepríjemné a bolavé. Dáva na to nejakú masť, ktorá je však na predpis, ak chceš opýtam sa jej akú, možno by ti pomohla.

ibajeho
16. nov 2012

Ur zeny nesiel nam par dni net neviem ani preco no aspon som travila viacej casu s priatelom 😀 ani neviem ci vas vobec stihnem docitat a co sa tu vsetko udialo kedze som skoncila na strane 7 😀 kazdopadne ak budete vytvarat sukromnu kavickaren poprosim si tam miestenku 😝 dakujeeeem

rikarr
autor
16. nov 2012

ahojte, dik za povzbudive slová. mala zdriemla tak som vas prebehla. fuuuuuuuuuuuuuj že zubaaar ....naposledy ked mi trhali zub mudrosti som im odkvecla v kresle 😎 ale som objednana aj s deckami na prehliadku v decembri tak hadam ...... nič nenajde

lea641981
16. nov 2012

@sarka9832 nekupila som ziadne topanky nic som neobula 😠
ale kupila som vianocny obrus a malemu rukavice a sal 😀
hracku malemu a este kocik s mikulasom na stol 🙂
tasku fialovociernu malej na oblecko a plienky a nutrac termosku ked niekam ideme lebo kocik mame od priatelovho brata ale tasku ku kociku nemam 😖
kupila som si vianocnu chnapku ked budeme s drobcom vypekat nedovniky 😀 aj zastere mame vianocne 😀 😀 😀

sarka9832
16. nov 2012

@lea641981 Ty si ako ja ked si idem nieco kupit,vacsinou pridem s niecim inym pre deti,musim kupit hned ked sa mi to paci lebo ked vaham tak nic nekupim,a najlepsie su rychle nakupy,zamladi som chodila aj cely den po obchodoch a teraz ma to uz moc nebavi a ked ma clovek deti tak sa uz neda chodit cely den

esstrella
16. nov 2012

cez víkend majú v tescu 20% akciu na všetky hračky, tak ak rozmýšlate detičkám niečo na Vianoce 😉

rikarr
autor
17. nov 2012

ach ja by som skupila najradčej všetko ale tak zoznam mam už spisany a niečo malo aj kupene, hadam ten zoznam tento rok aj dodržim a neprekročim svoj limit

sarka9832
17. nov 2012

ahojte,dnes sa stale tocim dookola,az teraz som si sadla,dve pracky oprate a zavesene ked uschne tak chcem este vyzehlit malej pradlo do skolky,polievka uvarena,kolac hotov,este chcem zemiaky ocistit a pozametat,aj ja uz mam darceky pre mensiu komplet,

natal12
17. nov 2012

čaute, ja akurát čakám kym mi stuhne torta a pojdem ju ozdobiť tak obyčajne a dám si kávu a budem vegetiť 🙂

rikarr
autor
17. nov 2012

@sarka9832 a čo si kupila?

sarka9832
17. nov 2012

tricko kratky a dlhy rukav,ponozky,nohavicky,pancuzky,teplaky,sveter,leginy,gumacky,rupsak,a babiku SALLY vysoku 62cm,sponky
@rikarr

mojka2310
18. nov 2012

tak a mne momentálne ani ta káva nechutí, chytila sa ma nádcha či čo to je a tak nefunguje skoro žiadny zmysel, ani ten pre humor:D

raszuz
19. nov 2012

dobré ránko kávičkárky, čajíčkárky a milovníčky podobných mokov 🙂 , pijem kávu a kukám, čo pribudlo 🙂 , lebo cez víkende som nebola pri PC, bola som prvýkrát u svojej nádejnej svokry v jej prítomnosti, dopadlo to celkom dobre, bez ujmy na zdraví na oboch stranách 😉

raszuz
19. nov 2012

@lea641981 tak toto poznám, idem niečo kúpiť a nakoniec donesiem kopu iných potrebných vecí 🙂

raszuz
19. nov 2012

@rikarr ja by som mala začať nejako hlboko sa zamýšľať nad Vianocami, tento rok žiadna inšpirácia

lea641981
19. nov 2012

dobre ranecko 🙂 tak ja som malu prebalila vecer sa dovalila aj teraz rano sa vykakala 😀 😀 😀 pekne takto rano 😀 😀 ked mam este jedno zatvorene 😀

lea641981
19. nov 2012

@raszuz ja uz mam chvalabohu exsvokru 😀 😀 😀

raszuz
19. nov 2012

@lea641981 no nádejná ex svokra bola zlatý človek 🙂 a terajšia nádejná svokra je možno tiež, len to musím v nej objaviť 🙂 ... som len druhá ...

raszuz
19. nov 2012

@lea641981 tiež som práve malému riťulu umývala 😀

smetiacik
19. nov 2012

Dobré ránko,no dlho som tu nebola,lebo povinnosti ma nepustili,ale už som volnejšia 🙂 ,dcérka sa zobudila s horúčkou,takže sa nejde dnes do školy.Kávička uvarená,ešte pôjdem vyvenčiť hafana a môžme písať 🙂 .

lea641981
19. nov 2012

@smetiacik skore uzdravenie malej 😒 🙂

lea641981
19. nov 2012

@raszuz tie nase deti to je rano 😀

raszuz
19. nov 2012

@lea641981 no to áno a aby toho nebolo dosť, tak som ho nedala na nepremokavú podložku, tak mám preistotu ocikanú posteľ 😀 a malý sa bohovsky baví ... dúfam, že cestou ku kaderníčke zaspí a bude spať, nieže ho budem musieť držať na kolenách ako u zubára 🙂

smetiacik
19. nov 2012

@lea641981 Ďakujem,je len poprechladaná,došla od jej tatinka po víkende,takže to som tak trochu čakala ☹

raszuz
19. nov 2012

@smetiacik nech jej to rýchlo prejde ...

smetiacik
19. nov 2012

ako tu tak čítam,preberal sa zubár,aj mňa moja staršia dcérka prekvapila keď došla s preventívky,že 9kazov malých ☹ ,čo mi je dosť divné lebo všeky zuby má zapečatené,ale doktorky mi to vysvetlila ☹ ,takže začíname šetriť na zubára 🙂

smetiacik
19. nov 2012

@raszuz ďakujem,dúfam že ano,ak ju udržím v posteli 🙂

raszuz
19. nov 2012

@smetiacik no tak to bude asi problém predpokladám 🙂

smetiacik
19. nov 2012

@raszuz to ano,lebo ju odmalička nebaví nič,ani telku pozerať,takže to budem riešiť učením 😀 vtedy sa tam udrží 😀

raszuz
19. nov 2012

@smetiacik zodpovedné to dieťa 🙂