Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

Ur zeny nesiel nam par dni net neviem ani preco no aspon som travila viacej casu s priatelom 😀 ani neviem ci vas vobec stihnem docitat a co sa tu vsetko udialo kedze som skoncila na strane 7 😀 kazdopadne ak budete vytvarat sukromnu kavickaren poprosim si tam miestenku 😝 dakujeeeem
ahojte, dik za povzbudive slová. mala zdriemla tak som vas prebehla. fuuuuuuuuuuuuuj že zubaaar ....naposledy ked mi trhali zub mudrosti som im odkvecla v kresle 😎 ale som objednana aj s deckami na prehliadku v decembri tak hadam ...... nič nenajde
@sarka9832 nekupila som ziadne topanky nic som neobula 😠
ale kupila som vianocny obrus a malemu rukavice a sal 😀
hracku malemu a este kocik s mikulasom na stol 🙂
tasku fialovociernu malej na oblecko a plienky a nutrac termosku ked niekam ideme lebo kocik mame od priatelovho brata ale tasku ku kociku nemam 😖
kupila som si vianocnu chnapku ked budeme s drobcom vypekat nedovniky 😀 aj zastere mame vianocne 😀 😀 😀
@lea641981 Ty si ako ja ked si idem nieco kupit,vacsinou pridem s niecim inym pre deti,musim kupit hned ked sa mi to paci lebo ked vaham tak nic nekupim,a najlepsie su rychle nakupy,zamladi som chodila aj cely den po obchodoch a teraz ma to uz moc nebavi a ked ma clovek deti tak sa uz neda chodit cely den
cez víkend majú v tescu 20% akciu na všetky hračky, tak ak rozmýšlate detičkám niečo na Vianoce 😉
ach ja by som skupila najradčej všetko ale tak zoznam mam už spisany a niečo malo aj kupene, hadam ten zoznam tento rok aj dodržim a neprekročim svoj limit
ahojte,dnes sa stale tocim dookola,az teraz som si sadla,dve pracky oprate a zavesene ked uschne tak chcem este vyzehlit malej pradlo do skolky,polievka uvarena,kolac hotov,este chcem zemiaky ocistit a pozametat,aj ja uz mam darceky pre mensiu komplet,
čaute, ja akurát čakám kym mi stuhne torta a pojdem ju ozdobiť tak obyčajne a dám si kávu a budem vegetiť 🙂
tak a mne momentálne ani ta káva nechutí, chytila sa ma nádcha či čo to je a tak nefunguje skoro žiadny zmysel, ani ten pre humor:D
dobré ránko kávičkárky, čajíčkárky a milovníčky podobných mokov 🙂 , pijem kávu a kukám, čo pribudlo 🙂 , lebo cez víkende som nebola pri PC, bola som prvýkrát u svojej nádejnej svokry v jej prítomnosti, dopadlo to celkom dobre, bez ujmy na zdraví na oboch stranách 😉
dobre ranecko 🙂 tak ja som malu prebalila vecer sa dovalila aj teraz rano sa vykakala 😀 😀 😀 pekne takto rano 😀 😀 ked mam este jedno zatvorene 😀
Dobré ránko,no dlho som tu nebola,lebo povinnosti ma nepustili,ale už som volnejšia 🙂 ,dcérka sa zobudila s horúčkou,takže sa nejde dnes do školy.Kávička uvarená,ešte pôjdem vyvenčiť hafana a môžme písať 🙂 .
ako tu tak čítam,preberal sa zubár,aj mňa moja staršia dcérka prekvapila keď došla s preventívky,že 9kazov malých ☹ ,čo mi je dosť divné lebo všeky zuby má zapečatené,ale doktorky mi to vysvetlila ☹ ,takže začíname šetriť na zubára 🙂

@lea641981 doktor ti na to nič nedal? mám kamošku pedikérku, stále hovorí, čo noha to problém s nechtami, je to nepríjemné a bolavé. Dáva na to nejakú masť, ktorá je však na predpis, ak chceš opýtam sa jej akú, možno by ti pomohla.