Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

tak ale ja sa musim priznat takto pri kavicke a malicka spinka 😀 ze som zanedbala zubara este pocas tehutlkovstva som riesila jeden zub a druhy mam deravy alebo nemam cas tam behnut alebo sa skor vyhovaram 🙄 🙄 🙄
som to trosku zanedbala ale musim sa odhodlat inak ja sa zubara nebojim 😕 😀
este v porodnici ma chytili bolesti hned ako sa malicka narodila ☹ musela som utekat k zubarovi v inom okrese kde som rodila po sekcii 🙄 to bol zazitok 😖
moj zubar chce tie dva zuby vytrhnut co sa s nimi piple uz pol roka 😝 😝 😝 😝
no musim to absolvovat uz lebo nepomaha liecba zubu stale sa boli horucom studenom 😠 😠 😠
no musim tam ist na to trhanie 😖 cim skor 😢
ahojte,zuby su ina potvora,ked som bola dieta tak som ich tiez nemusela,a injekcie ani nehovorim ked som bola dieta tak som mala taky strach ze som dostala z paniky teplotu a ockovanie sa muselo prelozit,a branie krvi som absolvovala co si pamatam 1 krat ked som prisla na to ze som tehotna a to som mala uz 24 rokov,aj ked mi beru nemozem sa divat no co uz 🙂
@lea641981 už som doma ... samozrejme, že malý nespal, tak celý čas som ho mala na kolenách, všetko okukoval a predvádzal svoju novú zábavku, že uááá, ááááá, buééééé 🙂 a vypľúval cumeľ ... potom som sa stavila v banke, v obchodoch a konečne doma a huráááá kafčo, kým krpec dospáva zážitok 🙂
@sarka9832 ja si pamatam mojho brata mal asi15rokov a isli sme k zubarovi spolu 😀 a stalo ze brat odvtedy u zubara nebol 😲 😲 😲 😲
zubar mu vrtal a to brata zabolelo a zhodil mu vsetko naokolo a usiel aj mna tam zabudol 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uz som s nim nikdy u zubara nebola a zmenila som zubara 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😀
mala vcera spala po hodinkach a dnes tiez 😲 a prebalim napapa sa a hrajka sa asi hodinku a zaspi na hodinku a napapa sa opat a takto dookola 😀 😀 😀 a jaky kolotoc 😝 aj ja dam kavu 🙂
@raszuz no moja mala ta spi najlepsie doma a v koci len pol hodku ☹ ked prespi hodinu tak to je oslava hed buchame sampano 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 doma spala aj 3 hodiny neviem co sa zmenilo ale inak je tichucko pekne papa spinka no hodku ale hm hrajka sa 🙂 v koci nechce byt od narodenia a budi aj to ked prejdeme cez jamu alebo po kamenoch otrasy neznasa,ine dieto to uspi ju to budi 😝
kocky mam evitovky ..zoznam IP
@raszuz to mate fajn ze je rad v koci 🙂 hm aspon ze doma zaspava celkom fajn no bez kocikovania kolisania len polozime a spi 🙂 syna som musel kolisat a vozit po vonku len tam spal pri nej si aspon oddychnem ked pisnka nemusim kolisat ani kocikovat hm to tiez nieje zle 🙂 radsej je vovajicku ked nakupujeme v tescu a kuka alebo ju mam na rukach ked sme tam kocikom tiez kuka a smeje sa na hrackach idem s nou medzi hracky a hrame sa alebo jej na vajicko zavesim nieco hracku a ked ideme domov hodim do regalu naspat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@raszuz sa smejeme ze co doma nemame taky zavesime malej na kocik to ako kaby sme boli na navsteve u niekoho a maju ine hracky sak sa zabavi 😀 😀 😀 😀 😀 treba to vyuzit malej sa to paci 😀 😀 😀 sak ked vratis co ti mozu nic 😀 😀 😀 😀 a starsi tak beha s kadecim ma 7rokov a potom hodi do regalu a ideme dom 😀 😀 😀 😀
teraz ma zabavku ze som flasi nasadila usi drziaky a chce sama pit no 😀 😀 😀
budeme sa krmit a pride tatino a ideme ze mudr. pre recept na nutrilon a potom ze do mesta na nakup 😀 😀 😀 😀 mam si kupit cizmy moj navrhol 😲 😀 tolka starost 😅
@raszuz ono je to tak ze pocas tehotenstva som zacala mat problem s nechtami zacali zarastat a akosi mi okolo prstov zacalo to tam tak zapalovat sa a musim si kupit nie do spicky ale take do stvorca nieco na nohy,priatel mi nohy masiruje a natiera aj pocas tehotenstva to robil ked som bola kinderko takze pozna moje nohy 😀 😀 😀 😀
casto lakujem lebo to dezinfikuje pomohlo to bola som s tym aj u mudr.poradila nechat co najdlhsie nechty naras a pilnikovat pomohlo to ale to okolo mam zapalene mala som aj vysoke CRP zapal v tele z toho ale da sa uz no je to lepsie tak aj preto tie cizmy musim kupit 😅 😅 cizmy ktore mam tlacia a bolia ma v nich tie moje prsty 😢 😢 😢 😢
@lea641981 tak zarastajúce nechty sú nepríjemné ☹ ... ja preto chodím preventívne, aj počas tehu som chodila na pedikúru ... ale hlavne, že keď ma viezol priateľ do pôrodnice o mesiac skôr, tak ma netrápilo, že budem rodiť, ale to, že nemám spravenú pedikúru a oholené nohy 😀,zrejme stres spravil svoje 🙂
Ahojte dievčatá🙂 malá spí, káva hotová k tomu buchta parená a idem si Vás prečítať 🙂

@raszuz ahoj no drzim ti palceky u hygienicky 🙂 🙂 🙂