icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
rikarr
autor
20. nov 2012

no , ja som uvarila zemiačkovu omajdu krpcovi hadam ju zje lebo mizerne papal kym som bola preč, spratala som trocha kuchynu uvarila mnam čajik, objednala pre mm darček ešte jeden aj zaplatila, od sovkry pre decka som objednala darčeky aj zaplatila. pojdem dat maleho spat,umyjem si hlavu,pospratujem trocha toho pradla čo treba a pojdem si spravit nechty lebo vyzeraju ako keby som robila v nejakom lome 😀 no a potom ked sa krpec zobudi pojdmee triedit ponožky 😀 😝 a potom nejaka zabavka sa hadam najde, nafigu to je ked nemožeme von

raszuz
20. nov 2012

ja som práve dobojovala s malým, zvládol 22 lyžičiek takých mini, mrkvičky s cestovinkou (bezvaječnou), už sa teším ako ma doktorka asi dodrbe, lebo som začala aj bez nej ... lenže mlieka mám stále menej a menej (dávam mu odsaté), dokrmujem UM a vyzerá to tak, že budem musieť ísť do roboty ... a jednej publikácii som čítala, že čiastočne dokrmovanému a dojčenému dieťaťu je možné dávať príkrmy od cca 5 mesiaca a zavádzať lepok medzi 4-7 mes. najsamlepšie okolo 5 mes. ... ja som začala o týždeň skôr 🙂 a verím, že ma za to nebude tu nikto pranierovať, ako som v niektorých témach videla, lebo toto je taká pohodovka 😉

ematko29
20. nov 2012

ahojte,no dnes neskutočná hmla tu v PO.ani dychať sa nedá lebo všetko visí dolesmog z áut avšetko 😖

rikarr
autor
20. nov 2012

@raszuz ja si myslim že je každeho vec ako a čo dava detom nie? ja som prikrmovala od 4mes. a žiju obe moje deti 😉

raszuz
20. nov 2012

@rikarr tiež si myslím, len som našla občas nejaké témy, kde sa mamička pýtala, či môže dať deťom to a to, a niektoré mamičky ju išli "zožrať" 🙂

esstrella
20. nov 2012

@rikarr toľko roboty za jeden deň, ty si superstrela 🙂 ja by som to mala na 3 😀

@raszuz vždy sa riaď vlastným rozumom a inštinktom, je to tvoje dieťa a ty sama si ho poznáš najlepšie. Niektoré mamičky len odcudzujú a pohoršujú sa, tiež som prikrmovala od 4 mesiaca a rohlík, ten malá žužlala hneď ako ho vedela chytiť do ruky 🙂 keby sme sa mali riadiť tabulkami, doktormi, múdrymi knihami a supermatkami neviem ako by to dopadlo 😀

llia
20. nov 2012

@powerica1 ja som si tiež zo začiatku myslela, že ma na materskej z toho picne a potom som sa rozhodla, že s tým niečo urobím. Začali sme chodiť na plávanie, chodili sme 2krát do týždňa, bolo to fajn. Našla som si tam kamošky z ktorými sme potom chodili aj von a naše deti začali spolu vyrastať.Už sa takto stretávame rok, chodíme na prechádzky, na ihriská, do detských centier, navštevujeme sa doma, dokonca sme boli aj s našimirodinami na dovolenke. 🙂 Mne dokonca bude možno aj ľúto, keď pôjdem do práce.

raszuz
20. nov 2012

@esstrella no a rohlík mu tiež v nedeľu chutil, si len tak ďasná na ňom brúsil 🙂

rikarr
autor
20. nov 2012

ja som kupovala deckam tie ryžove apohankove chrumky a taaaak mlaskali a to ledvaj sedeli

powerica1
20. nov 2012

@llia no tak to mas skvele, no ja som zo ZM a tu dokopy nic neni, a plavaren pre babetka je az 30km tak to sa mi neda

llia
20. nov 2012

Zlaté Moravce poznám, mala som tam babku a trávila som tam do 18 rokoch celé leto🙂))ešte teraz tam mám rodinu ale už sa moc nenavštevujeme, sme skôr len v telefonickom kontakte.Je to malé mesto, to je pravda. Možno keď drobec podrastie v lete budete chodiť na ihrisko a tam sa vždy nájde nejaká mamina na pokecanie a kamošenie, bude vám veselšie, alebo skús mrknúť na toto, sesternica tam chodila s deťmi http://www.mamioaza.sk/, je to v Moravciach presne pre matky na materskej dovolenke...Tak pa nech sa darííí🙂)

raszuz
21. nov 2012

dobré ránko 🙂

sarka9832
21. nov 2012

ahojte,kava a ranajky konecne za sebou,manzel bol chvilu doma tak som sa az teraz naranajkovala,mala rano plakala ze chce ist s ocinom do skolky ale on musel ist so starsou a potom na urad a do prace,uz aj v skolke hovori ze kedy pride ocino ze jej chyba,no on ma teraz kopu roboty lebo ludia chcu prerabat prave pred vianocami no co uz,mozno bude za to na buduci rok dovolenka po 10 rokoch pri mori

raszuz
22. nov 2012

dobrá ránko dámy ... včera kávička nebola? 🙂 ... ja si ju dávam teraz, potom oblečiem seba, malého a idem autobusom (furt som nenašla odvahu začať šoférovať tú veľkú kravu 😝 ) pozrieť sa do roboty a vyzistiť situáciu, čo bude so mnou po MD, pretože RD je pre mňa momentálne veľké sci fi a budem musieť ísť do roboty, len by som rada vedela, či bude do akej ...

lea641981
22. nov 2012

bre ranecko 🙂 davam kavicku mnam 🙂 vonku prsi 🙄

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 u nás nie, alebo som slepá ... musím zaostriť 🙂

lea641981
22. nov 2012

@raszuz drzim ti palceky aby si mala pracicku 🙂

lea641981
22. nov 2012

ty nebudes na materskej a kde das maleho?

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 no jasličky ... alebo opatrovateľka, nakoľko moja mama ešte robí a nebýva v PK a priateľova mama má 79 rokov

lea641981
22. nov 2012

@raszuz juj mne by to bolo luto tiez som rozmyslala nad jaslickami ale nikdy ☹ ☹ ☹ ☹ nemam odvahu tam malicku dat 😖

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 tiež mi srdce trhá, lenže budem potrebovať peniažky na hypo, ktorú si platím sama a chcem, aby to tak ostalo ... a tých smiešnych cca 195 €, čo dávajú na rodičovskej fakt je výsmech ... keby som mala byt splatený, tak neváham ani chvíľku a ostanem doma ...

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 tajne dúfam, že sa mi podarí vybaviť jasličky cca 2 min. pešo od roboty 😉

lea641981
22. nov 2012

@raszuz joj to je situacia 😒 no drzim ti palceky aby si si vsetko vybavila tak aby si bola spokojna hm ale hm cudna situacia mas dieta predsa s priatelom a dat dieta do jasli ze ty mas uver sama,no dobre ale hm,urcite to vybavis tak aby bol aj maly spokojny aj ty drzkam palceky 🙂 ale mi to je luto ze drobcek nebude s tebou ja tie jasle a podobne no rozmyslala som ale nemusim bojim sa 😕 😕 😕 😕 😕

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 viem, že to čudne vyzerá, ale je to tak a na dlhé vysvetľovanie 🙂

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 úver som si brala, keď som ešte nechyrovala, že budem mať krpčeka a poučená zo svojho ex som to riešila tak ako som to riešila 🙂 ... sama

lea641981
22. nov 2012

krmime sa

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 ja som práve dala malému zemiačik uvariť 🙂 a poslala som ti IP 🙂

lea641981
22. nov 2012

@raszuz odpisala som ti prave 🙂 ja dnes malej tiez suchnem zemiak a akurat sa napapala a dobre pokakala 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lea641981
22. nov 2012

ideme sa prebalit 😝 😀

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 malý naložil hneď po zobudení 😉