Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

@lea641981 malý tiež reaguje na to, že fuuj, ty si sa poos.... ideme umyť riťulu (zbalím ho a idem do umývadla), tak sa začne rehotať, lebo vodu ľúbi .... tak normálne rozmýšľam, či mi to ten krpec nerobí naschvál ... inak budem musieť vymyslieť, ako ho kúpať v sprchovom kúte (asi mu tam dám vaničku - zmestí sa), lebo najnovšie pri kúpaní mám mokré podlahy, steny, stoličky v okolí stola ... beťár napodobňuje plávanie a statočne prská 🙂
malicka zaspala napapana vykakana 😀
@raszuz ja som syna kupala tak aj malu budem 🙂 ze som ho mala na rukach a sprchovala som sa s nim aj s malou sa budem 🙂 pretoze ked som do velkej vane vlozila tu malu tak mal neprijemny pocit a vrieskal sa bal 😀 😀 😀
mam tu podlozku do vane tu dam mozno do sprchoveho a malu pomalicky osprchujem takym slabuckym prudom vodicky 😀 😀 😀 😀
tak a drzte dnes 🙂 nech vam neprsi 😉
ahojte koceny,ja kavicka u kamosky,a doma ranajky,idem upratat kupelku,u nas prsalo v noci a teraz neprsi a vonku je celkom prijemne
Ahojte, včera sme mali každá absenciu 🙂
@raszuz aj ja idem dávať malinkú od januára do jaslí, prvé dva týždne budú adaptačné, takže som zvedavá ako to zvládneme. Tiež idem do práce. Daj vedieť ako si dopadla v práci.
U nás je dnes zamračené ☹ neznášam ziiiiimuuuuuuuuuuu.
Malá má dnes výmesačie(každý mesiac malinkej symbolicky pripíjame na zdravie 🙂 zajtra muž narodky, tak sa teším. Už vymýšlam, čo navariť, upiecť.
kočky dnes idem na prednášku - ako a čím by sa mali tie naše pokladíky stravovať, tak ak bude záujem zajtra zreferujem 🙂 hlavne ak majú nejaký problém ekzém, alergiu ...
Zanedbam....omlouvám se ..... Ale kavu piji pravidelne;)
ahojte zienky 🙂 nechcem zakladat novu temu, a tato mi aj pasuje k mojej otazke... Dnes som sestricke na gynde povedala ze beriem od nich kartu, chcem ist k inej doktorke. mam si po nu prist zajtra,kedze dnes som sa ponahlala do roboty. moj "problem" je v tom, ze sa desim toho ako na mna zajtra doktorka vyleti, ze preco odchadzam 😖 😖 😅 😅 nemate nejaku neutralnu "vyhovorku" , po ktorej by ma nemohla ziadnym komentarom odrovnat? 🤐 🤐 😀 dakujem 😀
Ahojte žienky prajem vam krasny podvečer
@tatiana1985 myslím, že sa nemáš, čo vyhovárať, je to tvoje rozhodnutie a lekárka ho nemá prečo komentovať ... ja som do svojho odišla, keď som zostala tehotná s tým, že sa mi nebude chcieť dochádzať do TN aj som mu to tak povedala, skutočnosť bola však taká, že, ešte tak na riešenie ročných sa dal, ale inak dosť roztržiťý
@strihalka 🙂
@tatiana1985 presne ako hovorí raszuz, nerieš to, možno ani s lekárkou neprídeš do styku, veď kartu berieš od sestričky a keď tak povedz, že máš osobné dôvody a hotovo! 🙂
Kočky, tak na prednáške bolo suuuuper len keby sme sa mali celá rodina stravovať zdravo, racionálne, tak by som musela vylúpiť banku 😀 ale viem aké kašičky, ako ich variť, čo s čím ako a s čím zdravo sladiť 🙂 obdivujem všetkých ľudí, ktorý takto žijú a dokážu odolať tých nezdravým pokušeniam, ktoré na nás číhajú na každom roku 😀
Pekný zvyšok večera
rohu 😀
Ahojte, chcem vás poprosiť o vyplnenie jedného dotazníka, ktorý by veľmi pomohol jednej študentke.
Link pre maminy zo Slovenska: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fo...
Link pre maminy z Čiech: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fo...
Ďakujem a ak by sa dalo, prepošlite to prosím aj každej mamine, ktorú poznáte
@indiankaindi aj by som vyplnila, ale pri jednej otázke Počet ďalších detí mladších ako 18, ale starších ako 3 chýba možnosť žiadne, takže to neodošle
ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@indiankaindi už som vyplnila ;)
dobrá ránko, táááák depka po včerajšej návšteve v práci prešla ... nebudem sa zbytočne zožierať, budúci týždeň sa dozviem ... dnes idem urobiť polevu na koláč, čo som večer piekla a beriem ho dnes k nádejnej svokre 🙂, uff 2. návšteva v priebehu týždňa 🙂, potom idem do železiarstva kúpiť skoby na obrazy pre babku (svokru) a ešte aj batériu mne do kuchyne, potvora začala tiecť, ale veď má nárok, keď som byt kupovala, tak rekonštrukcia bola 5 rokov stará 🙂
@raszuz už je to opravené 🙂 Ďakujem za podnet
@ivka_666 Ďakujem 🙂
@indiankaindi tak idem na druhý pokus 🙂
dobre ranko zeny. 🙂
ahijte kocky,ja dnes doma aj s malou,vcera od rana jej zacal tiect soplik a ucitelka ked som prisla pre nu povedala ze ju s,tale stipal nostek,v noci spala pri mne kazdu chvilu plakala lebo jej sa neda dychat no super noc,vystriedala vsetky polohy a to mame v pondelok vianocne fotenie v skolke tak dufam ze jej to prejde,idem nieco upratat a navarit

no malý práve ide hodiť svoj doobedňajší šlofík, ešte má chvíľu čas kým vyrazíme, potom už len spinkanie v kočári 🙂