icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
raszuz
22. nov 2012

no malý práve ide hodiť svoj doobedňajší šlofík, ešte má chvíľu čas kým vyrazíme, potom už len spinkanie v kočári 🙂

lea641981
22. nov 2012

@raszuz hovorim malej 😀 ty si biologicka zbran kazde rano 😀 😀 😀 😀

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 malý tiež reaguje na to, že fuuj, ty si sa poos.... ideme umyť riťulu (zbalím ho a idem do umývadla), tak sa začne rehotať, lebo vodu ľúbi .... tak normálne rozmýšľam, či mi to ten krpec nerobí naschvál ... inak budem musieť vymyslieť, ako ho kúpať v sprchovom kúte (asi mu tam dám vaničku - zmestí sa), lebo najnovšie pri kúpaní mám mokré podlahy, steny, stoličky v okolí stola ... beťár napodobňuje plávanie a statočne prská 🙂

lea641981
22. nov 2012

malicka zaspala napapana vykakana 😀

lea641981
22. nov 2012

@raszuz ja som syna kupala tak aj malu budem 🙂 ze som ho mala na rukach a sprchovala som sa s nim aj s malou sa budem 🙂 pretoze ked som do velkej vane vlozila tu malu tak mal neprijemny pocit a vrieskal sa bal 😀 😀 😀
mam tu podlozku do vane tu dam mozno do sprchoveho a malu pomalicky osprchujem takym slabuckym prudom vodicky 😀 😀 😀 😀

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 no u babky sa s tatinom sprchoval, u našich sa kúpal vo veľkej vani a bolo super, pred dvoma týždňami sme boli v aquaparku a to bol Rastík úplne, že unesený 🙂 ... zatiaľ to chcem riešiť vaničkou, lebo sprcháč mám murovaný a nedá sa mu tam spraviť bazén 🙂

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 môj krpec sa rozhodol, že bude cestovať po postieľke a vrieskať to svoje uááá, tak som ho dala sem k sebe , pritúlil si plienku a akosi poškuľuje po mobile ... ale vidím to tak, že do 5 min je po ňom, lenže už ho potom musím ísť obliekať .... ach jáááj

lea641981
22. nov 2012

tak a drzte dnes 🙂 nech vam neprsi 😉

raszuz
22. nov 2012

@lea641981 neprší 🙂, zatiaľ

sarka9832
22. nov 2012

ahojte koceny,ja kavicka u kamosky,a doma ranajky,idem upratat kupelku,u nas prsalo v noci a teraz neprsi a vonku je celkom prijemne

esstrella
22. nov 2012

Ahojte, včera sme mali každá absenciu 🙂

@raszuz aj ja idem dávať malinkú od januára do jaslí, prvé dva týždne budú adaptačné, takže som zvedavá ako to zvládneme. Tiež idem do práce. Daj vedieť ako si dopadla v práci.

U nás je dnes zamračené ☹ neznášam ziiiiimuuuuuuuuuuu.
Malá má dnes výmesačie(každý mesiac malinkej symbolicky pripíjame na zdravie 🙂 zajtra muž narodky, tak sa teším. Už vymýšlam, čo navariť, upiecť.

esstrella
22. nov 2012

kočky dnes idem na prednášku - ako a čím by sa mali tie naše pokladíky stravovať, tak ak bude záujem zajtra zreferujem 🙂 hlavne ak majú nejaký problém ekzém, alergiu ...

strihalka
22. nov 2012

Zanedbam....omlouvám se ..... Ale kavu piji pravidelne;)

tatiana1985
22. nov 2012

ahojte zienky 🙂 nechcem zakladat novu temu, a tato mi aj pasuje k mojej otazke... Dnes som sestricke na gynde povedala ze beriem od nich kartu, chcem ist k inej doktorke. mam si po nu prist zajtra,kedze dnes som sa ponahlala do roboty. moj "problem" je v tom, ze sa desim toho ako na mna zajtra doktorka vyleti, ze preco odchadzam 😖 😖 😅 😅 nemate nejaku neutralnu "vyhovorku" , po ktorej by ma nemohla ziadnym komentarom odrovnat? 🤐 🤐 😀 dakujem 😀

pawlinka1
22. nov 2012

Ahojte žienky prajem vam krasny podvečer

raszuz
22. nov 2012

@esstrella no zatiaľ je všetko 50/50 😒 ... ach jaj, ale budúci týždeň by som už mohla vedieť definitívne, čo a ako ...

raszuz
22. nov 2012

@tatiana1985 myslím, že sa nemáš, čo vyhovárať, je to tvoje rozhodnutie a lekárka ho nemá prečo komentovať ... ja som do svojho odišla, keď som zostala tehotná s tým, že sa mi nebude chcieť dochádzať do TN aj som mu to tak povedala, skutočnosť bola však taká, že, ešte tak na riešenie ročných sa dal, ale inak dosť roztržiťý

esstrella
22. nov 2012

@strihalka 🙂

@tatiana1985 presne ako hovorí raszuz, nerieš to, možno ani s lekárkou neprídeš do styku, veď kartu berieš od sestričky a keď tak povedz, že máš osobné dôvody a hotovo! 🙂

Kočky, tak na prednáške bolo suuuuper len keby sme sa mali celá rodina stravovať zdravo, racionálne, tak by som musela vylúpiť banku 😀 ale viem aké kašičky, ako ich variť, čo s čím ako a s čím zdravo sladiť 🙂 obdivujem všetkých ľudí, ktorý takto žijú a dokážu odolať tých nezdravým pokušeniam, ktoré na nás číhajú na každom roku 😀
Pekný zvyšok večera

esstrella
22. nov 2012

rohu 😀

strihalka
22. nov 2012

@esstrella co vim, tak treba muz sladil jeden cas steviou...coz je teda pekny hnus☹ brrr

indiankaindi
22. nov 2012

Ahojte, chcem vás poprosiť o vyplnenie jedného dotazníka, ktorý by veľmi pomohol jednej študentke.
Link pre maminy zo Slovenska: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fo...

Link pre maminy z Čiech: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fo...

Ďakujem a ak by sa dalo, prepošlite to prosím aj každej mamine, ktorú poznáte

raszuz
22. nov 2012

@indiankaindi aj by som vyplnila, ale pri jednej otázke Počet ďalších detí mladších ako 18, ale starších ako 3 chýba možnosť žiadne, takže to neodošle

kotatko1232
22. nov 2012

ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ivka_666
22. nov 2012

@indiankaindi už som vyplnila ;)

raszuz
23. nov 2012

dobrá ránko, táááák depka po včerajšej návšteve v práci prešla ... nebudem sa zbytočne zožierať, budúci týždeň sa dozviem ... dnes idem urobiť polevu na koláč, čo som večer piekla a beriem ho dnes k nádejnej svokre 🙂, uff 2. návšteva v priebehu týždňa 🙂, potom idem do železiarstva kúpiť skoby na obrazy pre babku (svokru) a ešte aj batériu mne do kuchyne, potvora začala tiecť, ale veď má nárok, keď som byt kupovala, tak rekonštrukcia bola 5 rokov stará 🙂

indiankaindi
23. nov 2012

@raszuz už je to opravené 🙂 Ďakujem za podnet

indiankaindi
23. nov 2012

@ivka_666 Ďakujem 🙂

raszuz
23. nov 2012

@indiankaindi tak idem na druhý pokus 🙂

evita2011
23. nov 2012

dobre ranko zeny. 🙂

sarka9832
23. nov 2012

ahijte kocky,ja dnes doma aj s malou,vcera od rana jej zacal tiect soplik a ucitelka ked som prisla pre nu povedala ze ju s,tale stipal nostek,v noci spala pri mne kazdu chvilu plakala lebo jej sa neda dychat no super noc,vystriedala vsetky polohy a to mame v pondelok vianocne fotenie v skolke tak dufam ze jej to prejde,idem nieco upratat a navarit