Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

krásne piatkové poludnie
@raszuz držím palce na návšteve u svokry, potom zreferuješ ako chutila torta. Ty si tiež taká žena činu, skoby batéria, do voza do koča 😵
@sarka9832 aj naša má soplík, mám pocit, že ako začala táto mrcha zima máme každý 2 týždeň niečo ☹ na nervy. Skús jej striekať ten slaný roztok a dávaj kvapky, nám ten nasivin soft vždy pomôže, aspoň v noci, aby sa vyspala.
to ano, fakt hrozne
@indiankaindi v stave mi chyba stav ze v rozvodovom konani 😀 😀 😀 ale celkovo ani rozvedena tam nie je
no na prvom sme boli čisto len na koncerte to sme boli s oboma, maly mal nejak 2 roky a mala 4 a kym mala bola vycapena na podiu atančila snimi to maleho bavilo, potom sa hral s telefonom 😀 a tento druhy bol velky koncert aj s kuzelnikom a šašom a tam som maleho nevzala, zdalo sa mi to moc na neho a čo tam boli s menšimi detmi tak ich aj tak furt vlačili na rukach
jaj baby, čo mate nove, konečne sa mi nejak unormalnil stav doma tak vas už budem stihat
ahojte baby co dnes porabate?ja uz man skoro hotovo,pradlo oprate zavesene,polievka skoro dovarena,ananasovy kolac hotov uz len natriem plnku,mala spala znova pri mne ale uz to bolo lepsie v noci uz nebola tolko hore,
ahojte, ja mam teraz frai, pojdem spravit kafe a vyložim nohy, kvety popolievane, obed navareny, pradlo oprane a rozvešane, poobede mi muž hadam vyčisti konečne odpady v kupelkach a vyčistim poriadne umyvadla aj vanu a sprchač. a potom spišem zoznam na nakup
baby čo zvyknete piect na vianoce?????
dobré ránko, takže návštevu som prežila, aj keď som dostala pár otázok, ktoré mi dvíhali adrenalín, ale nedala som na sebe nič znať 😀 , koláč sa zjedol, tak bol asi jedlý dosť 🙂 ... teraz si uvarím kávu a potom musím konečne upratať tento svoj "obrovský" 🙂 až jednoizbový byt (bordel je tu ako keby som mala vilu ako hrom) 😝 a musím aj žehliť, ach jááááj, žehlenie neznášam ... 😒
@raszuz tak super že žiješ, ake otazky ti dvohli tlak????? bože ja tieto otazky a lebo komentare zbožnujem 😀 vždy sa tak na...s...erem 😎
ja som dnes rano spravila škubanky deckam a upratala kupelky, ešte pozametam a tiež by som mala žehlit aspon dve košele mužovi by som mohla prebehnut - nemam rada žehlenie - ble
Ahojte. Môžem sa pridať do kávičkárne? Synak spinká, pračka perie, obed sa varí... kávička pri mne, pekne horúca ako má byť. A ja si potrebujem oddýchnuť. Náročné dva týždne za mnou, toľko som revala, že by som naplnila rybník. 😖
@rikarr na Vianoce u nás nesmú chýbať medovníčky a určite linecké koláčiky. Z medovníkového cesta robievam aj domček. Dávam ho na chodbu, aby videl aj poštár, keď mi donesie nejaký lis,a aby ma návšteva pochválila, že aká som už ja šikovná žienka. 😀
@bubula_007 a čože si revala?
ja robim medovniky, vanilkove hviezdičky, škoricove klbka a uška a pudingoš
@rikarr som sa horkoťažko dokopala k tomu, aby som povysávala a umyla podlahy, začína ma bolieť hlava, aj som s malým poobede spala ... tak dnes ešte tak maximálne umyjem riady po obedem oblečiem malého, seba a pôjdeme sa vyvetrať, žehlenie počká do zajtra a hádam nejaké to čisté tielko zajtra ešte nájde 😉
ahojte dievčatá
@sarka9832 aký robievaš ananásový koláč?
Ja to na Vianoce nepreháňam klasika medovníky, van. rožky, linecké a milujem robiť trubičky (oblátky mi nejdu)
Žehlenie, väčšná dilema, muž nosí do roboty len košele a tie milujem najviac, hlavne tie, že ožehlím a stále pokrčená 😠
Čo budete ešte dnes robiť?
a bisťu tak to musí byť dobrý koláč, keď taký názov 🙂
žehlenie... hrúúúúúúúza! Nechávam si vždy na večer, keď malý zaspí. @rikarr mala som zápal prsníka, dostala som atb, z čoho ma chytila hnačka. To vyvolalo hemoroidy. Keď sa tie konečne stiahli, tak som dostala mykózu, ale takú brutál som ešte nikdy nemala. Konečne som si kúpila canesten kombi, a keď som sa už chystala na tú tabletku, tak sa mi dostavil menzes. Z toho nekonečného svrbenia a pálenia som už bola taká hotová a zúfalá, že som len revala.

helou baby
papam pri vas polievku, decka pozeraju spievankovo tak som sa tu zašila pri vas