icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
ibajeho
8. nov 2012

Jezis baby dneska ma na plavani jedna mamicka uplne vytocila ale kusla som si do jazyka. Akoze dosla na plavanie s chorym deckom. Sest dalsich deti sme tam boli a on nam tam na nase deti kychal. Akoze to sa uz fakt niektore necitia??? Teraz tu akoze nechcem robit nejake rozbroje len sa potrebujem asi postazovat ked uz kavickujeme tak aj tie staznosti k to u patria 😉

ibajeho
8. nov 2012

@strihalka a kde na nete sa to da stiahnut? Lebo vsetci su ochotni jak salamunov zadok a neporadia, tak dufam ze aspon ty povies odkial to mas ;)

powerica1
8. nov 2012

@kakika007 ja mam draheho tiez doma iba na vikendy, no s 2 detickami je to uz tazsie ale co uz nam ine zostava iba byt dobrymi mamami 🙂

powerica1
8. nov 2012

@strihalka ja ju mam stiahnutu aj mne pomohla

limoncino
8. nov 2012

Vy tu tuším máte všetky také bábätká, len ja mám kone 😀
Syn má desať a dcéra bude mať 6 rokov. Ja už si kávičku užijem, ale poviem vám jedno, ja som vždy "nadávala", ked´boli deti malé, že nespia, že nechcú jesť to, čo im dávam a podobne. Ale to sú tak "jednoduché" starosti, teraz riešim, prečo má zase poznámku, prečo hádžu papiere na zem, syna postihla puberta, stále sa bijú, malá je panovačná a všetko musí byť tak, ako ona chce, no koniec... Tak toto vás čaká 😀

powerica1
8. nov 2012

@ibajeho ak chces poslem ti link odkial som ju stiahla

strihalka
8. nov 2012

@ibajeho XI XI me to stahoval muz, ale jo, nalsajsem na ulozto.sk http://www.ulozto.sk/xjfFpdg/kazde-dieta-sa-vie...

powerica1
8. nov 2012

@strihalka presne odtial som ju ja stiahla

powerica1
8. nov 2012

@limoncino juuuj tak aspon viem co ma caka, male deti male starosti, velke deti velke starosti 😉

limoncino
8. nov 2012

@powerica1 presne tak, až teraz chápem naozajstný zmysel tejto vety 😝

ibajeho
8. nov 2012

@strihalka
@powerica1 diky zeny, zajtra nam zapajaju net tak si to hned stiahnem. No drahy dosiel idem sa mu venovat trosken. Vidime sa zajtra pri ranajsej kave 😀

ibajeho
8. nov 2012

@limoncino koneeee 😀 som si oprskala telefon, to ma dorazilo 😀 ja si skor myslim ze ked bude moj maly vacsi tak si lahko poradim lebo uz mi bude rozumiet co od neho chcem. Teraz sa darmo rozculujem ked nevie o co mi ide. A ked bude mat pubertu tak sa budeme asi vypravat rucne strucne ako posunkovou recou 😀

powerica1
8. nov 2012

idem ja zalomit lebo moj maly za chvilu bude buntosit co ho poznam tak papa

vanes10
8. nov 2012

no kočeny moje,manželik doma s práce,tak večer patrí nam dvom.hadam sa zajtra stretneme pri rannej kave.tak pekný večer všetkým 🙂 ..inak ja prvu kavu pijem niečo po 6,tak pa pa 😀

anulienka166
8. nov 2012

ahojte mozem sa k vam pridat??ja tiez neviem co rodicom a svokrovcom na vianoce..ta kabelka je dobry napad ;)aj to fotenie..ja vlastne celkovo neviem komu co kupit ach boze..baby a kupujete riadne aj surodencon,krsniatkam atd?ci to iba ja kupujem celej rodine?

anulienka166
8. nov 2012

inak ja zboznujem kavu 🙂

vanes10
9. nov 2012

dobré ranko kočeny..vstávame a šup šup kávička 🙂 🙂

raszuz
9. nov 2012

Dobré ránko, ja som včera musela rýchlo vycúvať z kaviarne, lebo dítko sa rozhodlo, že sa zobudí a budeme mu musieť robiť program 🙂 . Takže sme boli s priateľom animátori voľného času ako vyšití, a keby len večer, ale aj o pol štvrtej ráno mal Rastík pocit, že potrebuje animátorov 😀 Dnes mám v pláne upratovať, ale potom by som sa na "kafčo" zastavila 😉 a mrkla tiež po vianočných darčekoch, veď ten čas tak nenormálne letí 😝 . Ozaj, myslíte, že som strelená, keď mám v pláne ísť so 4,5 mes. synom trošku sa vyhriať do teplej vody v Senci? Lebo moja mamina "konzerva" - tak ju nazval tatino a ešte aj zdravotná setra skoro z kože vyletela 🙂. Podotýkam, že ho tam nemienim močiť celé tri hodiny 😀. Chodili sme tam s ním aj v lete, to sa ešte nekúpal a prežil to v pohode. Prajem Vám všetkým pekný deň

raszuz
9. nov 2012

@vanes10 mne už sa varí 🙂

raszuz
9. nov 2012

@kaja173 ja ho milujem, teraz síce pijem bezkofeínové, ale vôbec mu to neuberá na chuti 🙂

marecek4
9. nov 2012

@kaja173 kabelek má asi 10 a stejně je nenosí-sedí pořád doma nebo něco šušňá po zahradě,knížek o zahradě má taky ☹,ještě plete a háčkuje,ale i k tomuto má vše potřebné,přece jen kolik let ji to i živilo,když už ne jen jako přivýdělek
@rikarr já byla doma nějakých 7 let,a byla jsem na ně víceméně pořád sama,ale pak jsem úplně náhodou chytila u nás práci-ve vesnici kde je cca 140 obyvatel zázrak,sice teď po mateřský je to poměněný,ale místo mám pořád,ale ten slovník-dáme korunky,zaplatíme novinky-jak s děckama,ale na druhou stranu to jsou samí důchodci tak to zas až tak moc blbý nebylo 🙂 a zvykla jsem si já i oni
@vanes10 já budu péct asi tak 15 druhů,k tomu dort a zákusky-peču na zakázku,takže asi tak nějakých 30 kilo
@ibajeho co dnes není drahé?ale já se řídím heslem,že peníze byly a budou,ale my už tu nebudem,nebo na druhou stranu že děti měli většinou jen ti chudí a dokázali se o ně postarat a byli spokojení,tak to musíme zvládnout taky-když se chce tak to jde,mám výhodu,že už mám děti velký,takže na prcka jsem vlastně 4 plus táta,ale ten je bohužel v poslední době jak na baterky ☹

marecek4
9. nov 2012

ale jinak dobré ránko děvčata,kafíčko se mi vaří a jdu dočítat co jste tady pokecaly

rikarr
autor
9. nov 2012

@strihalka jaj ti knihu mam doma a aj som sa podla nej riadila ked boli male, oni nemaju problem zaspat same, zaspia v pohode dokonca ma aj vyhanaju z izby aby som tam nebola. ale maly mava dni kedy prosto pride a aj ked ho vyhodim dvermi pride zas oknom aj 10x za noc ale toto obdobie ma možno 2x za mesiac, potom nič potom sa zase chce potuliť a potom zase nič ....

strihalka
9. nov 2012

@rikarr aha, lebo ja my se snazime alou naucit to, ze pokud se v noci probudi aby aj asama usnula, a nez az po 2hodinovem hrani jak ma v oblibe😀, ale dneska to opet vysôpo...probudila se az v sedm🙂
A jinaaaaak pijeeeem kaaaviiiiickuuuuu 🙂

strihalka
9. nov 2012

Kavicky, od kedy ste davali drobum mango?

raszuz
9. nov 2012

@strihalka tiež robíš v noci animátorku? 🙂

marecek4
9. nov 2012

@strihalka pro malého mám nachystanou hromadu dárečků,traktory,autíčka,puclíky se Šmoulíkama,něco měkkého,pro holky dokoupím ještě nějakou kosmetiku,jinak starší si vybrala kosmetický kufřík-plný,pro mladší mikinu,k tomu ještě něco drobného,pro velkýho kluka triko,trenďule a pdodobně,k tomu něco ze stříbra a kosmetika,jen s tátou mám problém,už tři roky jsme od něj nikdo nedostali nic,tak pomýšlím na to samé ☹ no a anšim asi nějakou knížku a něco dobrého,děda si potrpí na kávu,tak nějakou dobrou a k tomu jeho oblíbený lovečák a mamce nějakou harlekýnku a pro změnu miluje studentskou pečeť tak nějakou dárkově balenou pokud natrefím,ale i sušeným ovocem jí udělám radost a k tomu třeba mini bombošku z čokoládovny-tam je to otevřené do vánočních trhů,jestli mě něco nenapadne tam a nepadne do oka

marecek4
9. nov 2012

@anulienka166 asi záleží na Vaší domluvě,my se švagrovou domluvily že sobě dárky dávat nebudem,jen dětem

rikarr
autor
9. nov 2012

ranečko damy 😀 už mi tu rozvoniava ....

@anulienka166 my sme sa v rodine dohodli kedže nas je ako hadov že kupujeme len rodičom a krsnatam mimo nas, surodencom už nie .....ani synovcom či neteram len krsniatkam.

ja napr. milujem knihy, som na ne tak trocha uchylna takže ja som krsnata poriešila knihami, aj svokor dostane knihu - svokra nevidi aj s okuliarmi takže tam som vsadila na nejaku peknu modnu šatku, deti si zakružkovali komplet cely katalog dračika 😀 😝 a muž .....to ma niečo ešte napadne,zatial mam vonavku 😉 ale moji rodičia ...ako bavi ich zahrada, kvety a ovocne stromy ale knih maju kvantum ....dala som spravit kalendare s detmi a dalej neviem čo ....premyšlala som nad nožnicami na stromy s tou dlhou ručkou -kedže nam otec chodi upravovat stromy sa mu to hadam aj šikne a mama .... možno jej predplatim časak zahrada alebo kupim pekny sveter ...neviem ešte
@limoncino hahaha mne tuto vetu vždy mama hovorievala ale je fakt pravdiva .... moja ma 5 r a syn 2,5r ale dcerke už začina taka ta prva citova pubiška .... pre všetko reve, nevie či je mala či velka ....katastrofa, sa jej bojim aj čosi povedat aby sa nerozrevala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jaj idem lebo ranny zhon utichol, dcerka je už v školke a krpec si pyta jogurt ....

lubenka01
9. nov 2012

môžem sa pridať i ja ? 😀