Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

Ahoj. Můžu se přidat byť jsem ze vzdáleného zahraničního západu? 😀 Já totiž kávičku tuze ráda 😅
Olalaaaa zaaapaad ja jsem rodila prazacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pači sa mi ako sa to tu rozbieha baby ...idem na ten jogurt a pridem si k vam dopit tu rannu kavu 😉
môžem sa aj ja pridať?...mám rada miesta kde to rozvoniava kávou 🙂 ......a jednu už mám za sebou 🙂
jasnačka
no jogurt zjedeny, dopijem kafe apojdem trocha upratat a vymysliet program krpcovi .....ale aky?????asi zavolam susede či su doma,nech sa vyhraju,ma male babatko ešte tak si ho pomojkam 😵
tu su pekne darčeky https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/mata_m...
@rikarr ja jsem so ibjednala od ceskeho jezisa toto : https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/fiod/cho...
dobré ránko,mohla by som sa aj ja k Vám pridať? 🙂
ahojte... krasna tema, a prave pijem ranne kafe, deti su u otca, takze mi padne vhod prijemne citanie... mozem sa pridat??? 😉
@kaktusik007 @smetiacik samozrejme
@rikarr super napad s touto temou... palec hore 🙂)) inak, pozeram, ze ked sa to vezme v ramci slovenska, sme susedy 😀
Dobré ráno! Můžu se přidat? Právě piju kávu.Dccerka si prohlíží knížky,syn si hraje na dece,muž ještě spí,prostě pohoda.
@strihalka náš slintá jak bernardín, všetko čo môže ožužláva, ruky stále stále v puse, niekedy mám pocit, že sa chce sám zjesť 🙂 a po zuboch ešte ani stopy 🙂 ... aký experiment? my sme skúšali podľa knižky každé dieťa sa vie naučiť spať, ale nepodarilo sa to, stále sa budil 2 - 3 za noc. Potom sme to nechali na neho, tak sa zobudí tak 1 x, keď je dobrá konštelácia hviezd, tak hneď ako sa naje zaspí, keď hviezdy sklamú 😀 robíme animátorov
tiež tuho rozmýšľam čo kúpiť na vianoce hlavne sestre a jej priatelovi mal by to byť spoločný darček pre oboch ...lenže majú všetko :/
dobre ranko 🙂 rada by som sa pridala dopila som kavu mala sa uz zobudila budeme sa krmit 🙂
@kaktusik007 si priamo z mesta?

@strihalka naši mali mango asi raz anechutilo im ale okolo roka apol som ja až davala