icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
rikarr
autor
9. nov 2012

@strihalka naši mali mango asi raz anechutilo im ale okolo roka apol som ja až davala

sal80
9. nov 2012

Ahoj. Můžu se přidat byť jsem ze vzdáleného zahraničního západu? 😀 Já totiž kávičku tuze ráda 😅

strihalka
9. nov 2012

@raszuz obcas hej , ale posledni 4noci akokeby utlo a nic, spi az do rana😀

rikarr
autor
9. nov 2012

@lubenka01 samozrejme

rikarr
autor
9. nov 2012

@sal80 jasnačka a odkial presne?

strihalka
9. nov 2012

Olalaaaa zaaapaad ja jsem rodila prazacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

pači sa mi ako sa to tu rozbieha baby ...idem na ten jogurt a pridem si k vam dopit tu rannu kavu 😉

liuba84
9. nov 2012

môžem sa aj ja pridať?...mám rada miesta kde to rozvoniava kávou 🙂 ......a jednu už mám za sebou 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

jasnačka

rikarr
autor
9. nov 2012

no jogurt zjedeny, dopijem kafe apojdem trocha upratat a vymysliet program krpcovi .....ale aky?????asi zavolam susede či su doma,nech sa vyhraju,ma male babatko ešte tak si ho pomojkam 😵

rikarr
autor
9. nov 2012
strihalka
9. nov 2012

@rikarr ja jsem so ibjednala od ceskeho jezisa toto : https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/fiod/cho...

raszuz
9. nov 2012

@strihalka náš ma tiež také obdobia, že nás namlsá 🙂 zo dve noci spinká do rána a potom, keď pominie naša ostražitosť, tak začne vystrkovať rožky 🙂

smetiacik
9. nov 2012

dobré ránko,mohla by som sa aj ja k Vám pridať? 🙂

kaktusik007
9. nov 2012

ahojte... krasna tema, a prave pijem ranne kafe, deti su u otca, takze mi padne vhod prijemne citanie... mozem sa pridat??? 😉

rikarr
autor
9. nov 2012

@strihalka niečo podobne mali aj naše decka super to je, pred tyždnom sme posunuli dalej

rikarr
autor
9. nov 2012

@kaktusik007 @smetiacik samozrejme

strihalka
9. nov 2012

@raszuz no nevim, lebo roste nam druhy zub a je takato.... 🙂 zkousime na ni experiment a zatim to vychazi tak doufam, ze to bude ok

kaktusik007
9. nov 2012

@rikarr super napad s touto temou... palec hore 🙂)) inak, pozeram, ze ked sa to vezme v ramci slovenska, sme susedy 😀

benjik
9. nov 2012

Dobré ráno! Můžu se přidat? Právě piju kávu.Dccerka si prohlíží knížky,syn si hraje na dece,muž ještě spí,prostě pohoda.

raszuz
9. nov 2012

@strihalka náš slintá jak bernardín, všetko čo môže ožužláva, ruky stále stále v puse, niekedy mám pocit, že sa chce sám zjesť 🙂 a po zuboch ešte ani stopy 🙂 ... aký experiment? my sme skúšali podľa knižky každé dieťa sa vie naučiť spať, ale nepodarilo sa to, stále sa budil 2 - 3 za noc. Potom sme to nechali na neho, tak sa zobudí tak 1 x, keď je dobrá konštelácia hviezd, tak hneď ako sa naje zaspí, keď hviezdy sklamú 😀 robíme animátorov

liuba84
9. nov 2012

tiež tuho rozmýšľam čo kúpiť na vianoce hlavne sestre a jej priatelovi mal by to byť spoločný darček pre oboch ...lenže majú všetko :/

lea641981
9. nov 2012

dobre ranko 🙂 rada by som sa pridala dopila som kavu mala sa uz zobudila budeme sa krmit 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

@kaktusik007 si priamo z mesta?

rikarr
autor
9. nov 2012

@liuba84 welnes pobyt .....na zlavach sa da kupit vyhodne alebo masaže apodobne

rikarr
autor
9. nov 2012

@benjik to je ina pohodička

rikarr
autor
9. nov 2012

@lea641981 kludne sa pridaj

smetiacik
9. nov 2012

@liuba84 tak to je môj každoročný problém,čo komu kúpiť 🙂 ,vždy si poviem že začnem od leta,do leta rozmýšlam kto čo potrebuje a čomu by sa potešil,ale akosi to nikdy nevychádza a potom nakupujem na rýchlo 🙂

raszuz
9. nov 2012

@smetiacik tiež si to nechávam na poslednú chvíľu a to som si myslela, že keď budem na MD, tak vymyslím a nakúpim darčeky skôr ... houbeles, december to istí 🙂

strihalka
9. nov 2012

@raszuz presne podle teto knizky mi mla zaspi do 7minut a spi celou noc🙂