icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
kaktusik007
9. nov 2012

Dievcence, super sa mi citate a pise s vami, ale uz mam kafe studene, takmerc dopite, musim sa uz chystat, idem dnes na 10tu do skolky - dufam a pevne verim ze od januara mam velkeho skolkara, tak idem hodit rec s tetou riaditelkou.... lucim sa zatial 🙂
@rikarr prosim ta, tento vikend sa mi moc prispeivat nebude dat, detto to so mnou bude asi trosku pobledsie -- ako ked som sama na dvoch chalanov, ale urcite ak budes temu davat do sukromnej tak na mna mysli 😉 prosim.

lea641981
9. nov 2012

co dnes varite? 😨

kaktusik007
9. nov 2012

@tessy44 taky je zivot... aj ja si teraz hladam pracu... nie je ina moznost 🙂

smetiacik
9. nov 2012

@tessy44 to poznám,ja som tak nastúpila pri druhej dcérke,muž na cestách a ja sama doma s dvomi deťmi,nevedela som kde mi hlava stojí

raszuz
9. nov 2012

@tessy44 mňa to čaká zrejme po materskej, treba mi hypo platiť a podobné veci

tessy44
9. nov 2012

Veď to, peniaze nám to kazia 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

@kaktusik007 ano obchod

lea641981
9. nov 2012

@smetiacik 😅 😅 ved to ze ako budu reagovat ked tam nic take ci napisali nebude aj minuly som rok som to predychavala ked sa ksichtil ze Jezisko ho sklamal 😝 😝 😝

no idem na to tak ,ze jezisko mu donesie to co potrebuje a primerane k jeho veku 😠 😠

smetiacik
9. nov 2012

@lea641981 tak navarené mám zo včera zemiakovú kyslú,zemiakový šalát a fašírku na plechu,tak snáď sa to dnes po je 🙂 ale čo budem variť zajtra netuším,lebo pribudli my dve kamarátky deti na celý víkend,takže to bude veselé 🙂

tessy44
9. nov 2012

No to aj my doma už niekoľko týždňov počúvame, čo všetko mu má Ježiško doniesť. Ja mu vždy pre istotu poviem, že nemôže chcieť toľko hračiek, veď Ježiško nemá iba jeho - na svete je veľa iných detí. Našťastie už to chápe a berie to. A keď bol menší, tak ešte nesledoval reklamy - takže nemal také veľké požiadavky. Našťastie 🙂

lea641981
9. nov 2012

ja tiez rozmyslam ze do roboty by som nastupila,tiez hypo ale malickej je mi luto odist od nej ked so synom som bola doma ,no uvidim je to tazke odist od deti aj zostat doma a nemat eura 😒 😒

lea641981
9. nov 2012

@smetiacik 😅 ja fasirku velmi lubim mnam 🙂 ja som pecienku vytiahla 😉 tak rozmyslam co s nou 😠

smetiacik
9. nov 2012

@lea641981 tak ja to vysvetlujem tak že na budúci rok musí viac poslúchať a ako si poznám dcéru tak u nej to nehrozí 🙂 takže každý rok mám o to postarané ale vždy tam mám niečo čo viem že ju poteší a trošku utíši jej sklamanie 🙂 ,no uvidím dokedy to budem môcť takto skúšať 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

joj baby naše deti si napisali darčeky spolu za nejakych 3000ečiek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 skromne to deti ale finalny list ježiškovi pišeme až koncom novembra decembra a ja ich pritom vždy trocha nasmerujem (aby tam napisali aj to čo už mam kupene) 😀 a poom su neni sklamane

smetiacik
9. nov 2012

@lea641981 dva spôsoby na smotane a cestovina alebo na cibuľke s ryžou alebo zemiakmi 🙂

tessy44
9. nov 2012

@rikarr To sme aj my takto doposiaľ upravovali - čo mi rodina avizovala, to bolo na zozname. Tento rok je to už naopak - šepkáme rodine o čom naše dieťa sníva 😀 😀 😀

smetiacik
9. nov 2012

ach tie vianoce,kde je tá doba keď nám rodičia kúpili nejaké oblečko,jednu knihu a nejakú malú hračku a boli sme najšťastnejšie deti na svete 🙂

raszuz
9. nov 2012

som si teraz spomenula, ako sme so segrou raz dostali debilný nápad pohľadať darčeky, tak sme okrem iného prišli na to, že dostaneme aj hodinky ... prišiel štedrý večer, rozbaľovanie darčekov a hodiniek nikde, tak som takým nevinno-sklamaným ksichtíkom a hláskom tresla: "ja som si myslela, že mi ježiško donesie aj hodinky" ... jeziško sa tresol po hlave, prevrátil oči a nacupital do skrine ... zabudol 😀 a niekedy sme niektoré vianočné darčeky dostali uprostred leta, keď sa upratovali skrine 🙂

sal80
9. nov 2012

@rikarr Karlovy Vary v ČR a Nová Baňa na SK 😉 Kosmopolitní vztah tu máme 😀

smetiacik
9. nov 2012

to mne sa stalo tiež už 😀 tak som dobre poschovávala darčeky že až pri vianočnom stromčeku som zistila že mi tam polovička veci chýba,ale najhoršie bolo že som nevedela kam som to schovala 🙂 ,lebo myslela som že keď ja som prehladávala skrine a hladala darčeky,tak že to bude robiť aj moja dcéra 🙂

maria613
9. nov 2012

Caute baby rada by som sa pripojila na kavicku🙂 vidim.ze.ste vianocne naladene....

smetiacik
9. nov 2012

@maria613 neviem či vianočne naladené alebo vianočne v dileme,čo stými našími deťúrencami a z jejimi nenáročnými darčekmi 😀

maria613
9. nov 2012

@smetiacik ved to ze.rodic sa moze pomaly pretrhnut aby im kupil to najlepsie(samozrejme iba to naco,ma...) a nakoniec tym este aj sklame.dieta...no nuz narocne su uz dneska tie deti aj ja som zvedava ako sa budeme zachvilu musiet snazit jak blazni...🙂 este tieto vianoce fajn maly bude mat len 3 mesiace...🙂

smetiacik
9. nov 2012

@maria613 tak to je super,lebo kým sú detičky malé tak sa to dá,a sú nenáročné,ale čím su staršie tak je to každým rokom náročnejšie a hlavne oni 😀

raszuz
9. nov 2012

@maria613 tiež si myslím, že to tento rok nebude ešte také náročné, krpec bude mať 6 mesiacov, tak hádam nejaké veľké požiadavky ešte nebudú 🙂

smetiacik
9. nov 2012

chcem sa opýtať či sa sem môžu dávať aj nejaké vtipi na pobavenie,dnes ráno som jeden našla že ženský ožralecký vtip a dosť som sa pobavila

maria613
9. nov 2012

@smetiacik ja si myslim ze pri kavicke si clovek rad obcas vypocuje vtip 🙂

maria613
9. nov 2012

Baby aku specialnu.vianocnu vyzdobu robite doma....?

smetiacik
9. nov 2012

super,tak ja ho sem hodím Zensky ozranecky vtip:D: Včera som so svojimi kamarátkami vyrazila na vecierok.Manželovi som povedala, že sa vrátim o polnoci. "Sľubujem ti, miláčik, že sa nevrátim ani o minútu neskôr!" vyhlásila som a vyrazila. Ale večierok bol fantastický. Drinky, tančeky, drinky a znovu tančeky, ešte viac drinkov ... bolo to tak skvelé, že som zabudla na čas! ... Keď som sa vrátila domov, boli tri hodiny v noci. Vchádzam do by tu, ako myška otváram dvere a vtom počujem tú sprostu kukučku v hodinách, ako kuka trikrát! Keď som si uvedomila, že manžel sa pri tom kukani môže prebudiť, zakukala som sama ešte deväťkrát ... Bola som na seba hrdá, že aj keď som ožratá ako delo, dostala som taký dobrý nápad a podarilo sa mi vyhnúť nepríjemnosti s manželom ...! Rýchlo som si ľahla a zaspávala s myšlienkou na to, ako som inteligentna. Ráno, počas raňajok sa manžel spýtal, kedy som sa vrátila z večierku. A tak hovorím, že presne o polnoci, ako som sľúbila. Nič nevravel a ani nevyzeral, že by mal nejaké pochybnosti. "To je skvelé, som zachránená ..!" pomyslela som si a utrela pot z čela. "Vieš, musíme vymeniť tie naše kukučkové hodiny." Zbledla som od strachu a pýtam sa pokorne: "Aaano? A prečo, miláčik?" A on na to: "Vieš, dnes v noci kukučka zakukala trikrát, potom neviem, ako to urobila - vykríkla Ó bože!, Znovu zakukali štyrikrát, povracala celu predsien, zakukali ešte trikrát a spadla so smiechom na podlahu. Kukla ešte raz, šliapla na mačku a prevrátila stolík v obývačke. Potom ma poslala do riti a zvalila sa vedľa mňa. Potom zakukala naposledy a začala chrápať...:D

powerica1
9. nov 2012

ahojte baby, nejak som sa sem dnes nevedela skor dostat, akurat si tu kavicku este len idem vypit. Kedze mam len mesacneho syna, tak zatial list jeziskovi a rozpis darcekov pod stromcek u nas nebolo no uz buduci rok to bude ine. Dnes neviem kde mi hlava stoji, synator ma zlu naladicku ☹