icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
maria613
9. nov 2012

@powerica1 jaj aj ten moj mi dava dnes zabrat od siestej rana hore len stale nieco chce raz dudep ra flasu kazdu minutu nieco ine a vyznaj sa no dakujem pekne....
@smetiacik som sa pobavila...🙂ajaj to som zvedava kedy ja si budem moct takto vyjst von....:-P

lea641981
9. nov 2012

@maria613 😀 no u nas musia byt na stromceku medovnicky ktore vykrajuje a hadze na plech syn 😅 😅 ja ich len peciem 😀
tiez sa synovi paci mikulaske oblecko na nejakej flaske capicka a vesticka a nejaky certik na polici a na dverach nalepene tiez voleke cudo vianocne co maly vyrobi 😀 😀 😀 no a kupila som malej mikulaske oblecko tak to je nasa najkrajsia specialitka budeme sa s nou fotit 😀 😀

lea641981
9. nov 2012

@smetiacik 😀 vtipy ? ano 😅 😅 😅 😅

lea641981
9. nov 2012

moja mala ta uz sa zobudila druhy krat 😖 pravy krat spala hodinku od rana a teraz pol hodku 😝 😉

smetiacik
9. nov 2012

@maria613 no keď malý vyrastie,len potom si nekupujte kukučkové hodinky 😀 aby si nemusela robiť tiež tak kukučku 😀

maria613
9. nov 2012

@lea641981 aj ja soj kupila malemu tiez mikulaske oblecko 😀 ajaj tie medovnicky mozu byt super my zase davame susene pomarance a potom to aj pekne voni 😉

powerica1
9. nov 2012

@maria613 presne mi sme hore uz od piatej a to celu noc buntosil, tolko energie ma to dieta, ja som znicena ospala a on ma sili este vrieskat. No dnes to bude krute, ma svoje maniere, aby som sa ani na minutu od neho nevzdialila 😖

powerica1
9. nov 2012

ja som mojmu kupila mikulaske oblecko a vyzera to tak ze mu bude male, kedze moj synator ido do sirky uz je ako slonicek

bambulka82
9. nov 2012

ahojte, tak ja si prave vychutnavam latte 😀

suzzi_
9. nov 2012

ahojte, tiez pijem kavicku a cirou nahodou som objavila vasu kaviaren. ani vas nestiham citat, iba 3 stranky dozadu, tak vas len chcem pozdravit. uz sa nam zvianocuje, ako vas citam tak vy ste viac vianocne naladene nez ja, dcerka oslavuje este pred vianocami narodeniny, tak to asi zacnem prezivat az po oslave. po prvy raz budeme piect medovnicky, uz sa na to tesim. mate nejake tipy na rucne robenu vianocnu vyzdobu pri ktorej moze aktivne pomahat 2rocne dieta?

powerica1
9. nov 2012

@bambulka82 juj tak si vychutnaj a poriadne, ja som tu moju kavicku do seba iba naliala a o vychutnavani mozem iba snivat 😵

maria613
9. nov 2012

juj baby kedze sme vkavickarni ja by som si fakt dala take dobre presso s trochou slahacky....ojeje vyzera ze maly konecne zaspal!!!🙂

tessy44
9. nov 2012

My každý rok pečieme spolu medovníčky vo veľkom a potom rozdávame babkám, dedkom, tetám. A malý si vymyslí niečo špeciálne - pre každého jeden extra medovníček. Minulý rok okrem srdiečok, ktoré zdobil pre každého inak, vyrobil ručne vianočných červíčkov a dážďovky 😀 😀 😀 A babky sa veru tešili...

powerica1
9. nov 2012

ja musim este pockat s dalsou kavickou, moj ma este plnooooo energie to len ja som skapata uz od rana 😀

maria613
9. nov 2012

@bambulka82 tak si pochutnaj s nami...
@suzzi_ urcite niake pecene ozdoby na stromcek minuly rok sme.robili u jednych znamych z obycajneho cesta kde bola len muka voda vajce sol skorica a kakao kvoli voni a farbe a potom sme na nich aj malovali...

maria613
9. nov 2012

@powerica1 tak drzim palce mne sa mojho podarilo uspat pusinkovanim 😉asi som ho tym tak otravila 😅

smetiacik
9. nov 2012

máte nejaký dobrý recept na medovníčky ,ktoré sú mäkké aj po vychladnutí a aj vydržia?lebo ja každý rok mám,ale vždy mi nejako stvrdnú po vychladnutí,a zmäknú za pár dní a len tak na poli.

powerica1
9. nov 2012

@maria613 no tak to je super, tak si na chvilu oddychnes a pokavickujes 😉 Ja mojho sintra len zatial nahanam po byte, lozi kade tade a vsade pcha tie svoje male prstiky, to ma taku rannnu rozcvicku, aspon schudnem 😀

maria613
9. nov 2012

@powerica1 aj mne by sa zislo 😅 sak ale aj na mna dojde rada 😉

maria613
9. nov 2012

@smetiacik ja mam a ked.chces mohla.by som ti ho aj zajtra poslat lebo este sa.k receptom musim prehladat kedze sme sa stahovali...:-P

smetiacik
9. nov 2012

@maria613 dobre,to by bolo super,ďakujeeem 🙂

tessy44
9. nov 2012

@smetiacik Ja robím tak, že ku medovníčkom dám jabĺčko alebo šupky s mandarínky. Sú stále úplne úžasné a mäkučké.

evala777
9. nov 2012

ahojte, môžem sa pridať aj ja?...milujem kávu aj keď deti už mám "školopovinné", dcéra je už tretiačka a syn škôlkar? 😉

bambulka82
9. nov 2012

@powerica1 @maria613 dakujem baby, len sa tak po nej zaprasilo 😉 teraz uz cajickujem, som trosku prechorena, v praci som bola len chvilu, potom som bola u doktorky a teraz doma oddychujem 😉

poobede vyzdvihnem manzela z prace, pojdeme po maleho a ideme k fotografke, dnes mame objednane vianocne fotenie, tak sa tesim 😀

smetiacik
9. nov 2012

@tessy44 to robievam aj ja,ale niekolko dní to trvá kým zmäknú,a deti sú nedočkavé 🙂

raszuz
9. nov 2012

huráááá, upratané 🙂

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz mňa to ešte len čaká,ale asi pôjdem na to ☹

evala777
9. nov 2012

@raszuz nechceš prísť aj mne upratať 😀 by si ma potešila 😀 😀 😀

raszuz
9. nov 2012

@smetiacik síce mi to trvalo 2 x dlhšie ako normálne,
mám iba jednoizbový, ale čurbes tu bol riadny a ešte som aj kávičkovala 🙂

raszuz
9. nov 2012

@evala777 no záchvat pracovitosti pretrváva, zavolám helikopotvoru a letím do spišskej 😀