icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
smetiacik
9. nov 2012

@evala777 ja myslím že áno,tiež som tu nová a mám tiež väčšie deti a maminky sú tu super 🙂

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz čo ktomu dodať,jedine že šikulka 🙂 .Ja upracem dojde dcéra zo školy a môžem na novo.ja neviem či tie veci po nej skáču,lebo vždy tvrdí že ona nerozhádzala 😀

raszuz
9. nov 2012

@smetiacik tak moje dieťa ešte nechodí, ale neviem prečo som pratala najviac jeho veci a moje vlasy 😀

evala777
9. nov 2012

@raszuz výborne.... 😀 😀 😀

evala777
9. nov 2012

@smetiacik aj u nás stále "úraduje" SAMO a SATO.....a nikto nikdy nenarobí neporiadok....to poznám... 😀

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz tak tie vlasy,to je zabijak my sme doma 3 s dlhými vlasmi a to nestíham vysávať

raszuz
9. nov 2012

@smetiacik ja som síce sama s dlhými, ale podľa objemu na podlahe a všade, budem asi o chvíľu plešatá 😉

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz 😀 😀

powerica1
9. nov 2012

konecne aj na toho mojho sintra prisla unava, konecne zalomil a dufam, ze to nebude len pol hodka ako vzdy. 😝

aduskatt
9. nov 2012

u nas tiez zasadne chodia robit bordel duchovia🙂

powerica1
9. nov 2012

@raszuz jaj tak to aj ja poznam, na hlave mam uz len 3 vlasy deda vseveda a aj tie mi co chvila vypadnu 😀

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt 😀 mali by sme stými duchmi niečo už urobiť 😀 kto to má stále upratovať po nich 🙂 🙂 ?

raszuz
9. nov 2012

@powerica1 netreba si ich zapletať, oni vydržia 😀 😀 😀

aduskatt
9. nov 2012

@smetiacik ja cakam, kym to ten duch po sebe sprace🙂

powerica1
9. nov 2012

@raszuz hej hej uz viem aj kadernicka mi to poradila, kedze mi zapletala a jeden vytrhla tak uznala, ze lepsie bude nosit rozpustene 😀 😀 😀 😀

powerica1
9. nov 2012

@aduskatt sa asi nacakas, ten moj nevie rozpravat, ale uz teraz sa tesim ake vyhovorky bude mat 😀 ale bordel robi uz teraz a to ani nemusi rozpravat 😀

aduskatt
9. nov 2012

@powerica1 no sak ja cakam, stale nic 😀

powerica1
9. nov 2012

Idem sa pustit do toho upratovania, lebo ziadna dobra dusa nepride to spravit za mna no co uz hor sa na upratovania 😅

raszuz
9. nov 2012

ja idem dnes od vás, keďže neviem, či sa mi ešte dnes podarí prísť a cez víkend budeme rozletaní, tak vám popredu prajem príjemné prežitie víkendu a príjemné kávičkovanie, v pondelok sa stavím 😉

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt tak to budeme asi dlho ešte čakať 😀

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz aj tebe krásny víkend prajem 🙂

anulienka166
9. nov 2012

@marecek4 @rikarr baby dakujem, snad nieco vymyslim, my kupujeme 13 ludom +nase dieta a my s manzelom, ale isto nejake to tricko, vonavka, kabelka 🙂 a snad este nieco vymyslim...krsniatkam asi kupim klasika hracky a nejaku knihu, sa este casu dost 🙂)

aduskatt
9. nov 2012

@smetiacik to je mozne, ale ja nikomu poskoka robit nebudem🙂 si dam radsej kafiiicko🙂

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt tak to je správny postoj,to sa mi páči ...a keď sa niekomu nepáči nech si uprace 😀

aduskatt
9. nov 2012

@smetiacik presne ako vravis🙂 a raz zacas chytim igelitku, co nie je upratane vyrazim nadobro von a je to........🙂samozrejme po tom, co najskor slusne poziadam, nech laskavo uprace, potom raz dorazne a potom igelitkaaaaaaaaaaaaaaa 😀.......ale k tej sa uz vacsinou nedostaneme, lebo raz uz tretina hraciek letela 😀 😀

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt 😀 ja používam balkón,to asi zaberá najlepšie vyhodenie a hotovo,chvílu mám pokoj a zrazu si už vie aj upratať,lebo predtým tvrdí že ona to nevie,potom sa povadí so staršou sestrou,tak ja len potichúčky čakám,kedy to stíchne a až potom tam idem 😀 na prieskumy ako to dopadlo 😀

aduskatt
9. nov 2012

@smetiacik tak ale z balkona to vratis, decka su vypocitave 😀 ja som to vysmarila nadobro do kontajnera🙂

strihalka
9. nov 2012

Som tu nebola od rana, tak idme citkat, ale kavicku dam neskor🙂, dite mi usina v postylke, taka sem stastna, lebo se konecne naucilo usinat samo a do toho mi pusti zkousku siren 😠 😠 😠 😠

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt no myslím že ani nie,keď bývame na piatom a v Bratislave,takže kým zbehne dole nemá isté že to tam bude 😀

aduskatt
9. nov 2012

@smetiacik aha, ty to normalka ze vyhodis z balkona, hej? 😀