Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

konecne aj na toho mojho sintra prisla unava, konecne zalomil a dufam, ze to nebude len pol hodka ako vzdy. 😝
u nas tiez zasadne chodia robit bordel duchovia🙂
Idem sa pustit do toho upratovania, lebo ziadna dobra dusa nepride to spravit za mna no co uz hor sa na upratovania 😅
ja idem dnes od vás, keďže neviem, či sa mi ešte dnes podarí prísť a cez víkend budeme rozletaní, tak vám popredu prajem príjemné prežitie víkendu a príjemné kávičkovanie, v pondelok sa stavím 😉
@smetiacik presne ako vravis🙂 a raz zacas chytim igelitku, co nie je upratane vyrazim nadobro von a je to........🙂samozrejme po tom, co najskor slusne poziadam, nech laskavo uprace, potom raz dorazne a potom igelitkaaaaaaaaaaaaaaa 😀.......ale k tej sa uz vacsinou nedostaneme, lebo raz uz tretina hraciek letela 😀 😀
@aduskatt 😀 ja používam balkón,to asi zaberá najlepšie vyhodenie a hotovo,chvílu mám pokoj a zrazu si už vie aj upratať,lebo predtým tvrdí že ona to nevie,potom sa povadí so staršou sestrou,tak ja len potichúčky čakám,kedy to stíchne a až potom tam idem 😀 na prieskumy ako to dopadlo 😀
Som tu nebola od rana, tak idme citkat, ale kavicku dam neskor🙂, dite mi usina v postylke, taka sem stastna, lebo se konecne naucilo usinat samo a do toho mi pusti zkousku siren 😠 😠 😠 😠

@evala777 ja myslím že áno,tiež som tu nová a mám tiež väčšie deti a maminky sú tu super 🙂