icon

Každé tenisky mi derú nohy

17. jún 2022

Ahojte mám taký problém. Každé tenisky mi zoderu achylovku do krvi už po pár krokoch. Robia mi to všetky ktoré si kúpim, okrem Converse. Tie jedine mi to nerobia. Naozaj, či to boli vansy, adidasy, pumy, tenisky, platenky, espadrilky. Všetky moje topánky nemôžem nosiť lebo v nich neprejdem ani z auta do obchodu a už mi krvacaju achylovky. Čo robím zle? Má to ešte niekto takto? Už ma nebavia Converse a neviem do ktorých ísť bojím sa že zas si kúpim krásne topánky a nebudem ich môcť nosiť 😥

Strana
z2
domak2
18. jún 2022

Tiež to neznášam, plus vždy sandále po zime mi zoberú nohy. Jedny už mám 4ty rok, čo ma vždy najprv oderu a kým sa mi noha zahojí a dám si ich znova uz bez oderu, je pomaly jeseň a môžu ísť spať do police 😅

slavussik1
19. jún 2022

Barefoot obuv

janulka1802
19. jún 2022

Ja mám podobný problém, ale proste mám jemnú kožu a taktiež aj taký tvar paty, že sa mi tam topánky viac šúchajú. Paradoxne, nemám žiadny problém s dobrými lodičkami. Tie možem mať kľudne aj celý deň. Mne pomáhajú len leukoplasty a proste niektoré topánky sú v pohode a iné nemožem nosiť bez leukoplastov. Za tie roky som na nič iné neprišla, ale prikláňam sa k barefoot, tie by mohli tento problém odstrániť, zmierniť. Na druhej strane, máloktorý model z barefoot vie nahradiť klasické pekné lodičkx, resp. žiadne barefoot som nevidela, aby posobili elegantne...

autor
19. jún 2022

@janulka1802 barefoot ja vôbec lebo keď aj tenisky tak nožom vždy také elegantnejšie. Keďže nemôžem iný typ topánok iba tenisky tak kupujem také ktoré niesu veľmi športové. No a leukoplasty mne moc nepomáhajú to mi topánka vždy dala normálne dole a zosuchala nohu do krvi 🙄😥

domak2
19. jún 2022

A skechers si skúšala? Tie väčšinou prezijem 😁

autor
19. jún 2022

@domak2 pomalý jeseň? Nestras 😥🤣 akoo keby to robili iba občas tak beriem ale za každým obutim trpím

autor
19. jún 2022

@domak2 to som ešte nepočula. V čom sú iné?

domak2
19. jún 2022

Prídu mi mäkšie cele

vv88
19. jún 2022

Tiez odporucam skechers - su ako papucky 🙂

autor
19. jún 2022

@domak2 idem kuknúť ďakujem

jankulka01
19. jún 2022

Potvrdzujem, skechers su top, a este ked maju pamatovu penu, tak tie clovek na nohe ani neciti

bilancia
20. jún 2022

hmm, kupujes dobre cislo? nekupujes mensie? mne to robia nizke ponozky, je tam proste trenie ,vzdy nosim vyssie ,ktore mi zakryju tu achilovku a vtedy je vsetko ok 🙂 skusala si znacku new balance ( ak sa ti pacia) ? a skus mozno kupit o pol cisla vacsie .

unique
20. jún 2022

Ja presne to isté. Conversy mi to tiež nerobili a teraz posledne dvoje uz ma odreli tiez.

sono2
21. jún 2022

Tak ja fakt myslím, že si kupuješ malé topánky

manqua
21. jún 2022

Mozno potrebujes len makky obuv, chapes aby latka pri pate nebola nijako tvrdena. Mozno nieco take ako bezecke topanky a podobne

Strana
z2