Kde a ako ste sa zoznámili so svojím terajším partnerom?
Ahojte dievcence, len tak som si citala uz asi 5.krat tu super diskusiu o najhorsich rande a stretkach, a tak som sa, staby rozvedena single zena, zamyslela.
Kde ste vlastne prisli na svojich terajsich vyvolenych, manzelov, partnerov?
Zoznamili ste sa na nete, dali Vas dokopy znami, vrazil do Vas v potravinach, opravil defekt na ceste? 😀
A ako ste vedeli, ze je to "on"?
My sme sa zoznámili na jazere. Ja som sa bola kúpať s kamoškou, on sa tam zastavil okúpať keď bol na cyklo výlete. Dal si ku nám veci že či mu to postrážime. Potom sme si vymenili čísla a od druhého dňa už som sa chodila kúpať bez kamošky :D :D
15 rokov sme spolu, máme dve detičky 3 a 5 rokov 🙂
vo vytahu na intrakoch :D ked som vystupovala sa na rovinu spytal ci skocime niekedy na pivo. a nejak nam to zostalo
My sme sa zoznámili pred 2,5 rokmi na pokeci 😄 a po 2tyzdn. Sme sa stretli u nás v meste došiel zamnou 250km, odvtedy sme spolu.
My sme sa spoznali v taxiku, viezol ma domov, na druhej nahodnej spolocnej jazde sme sa dohodli, ze sa vezmeme a budeme mat deti, to bol maj. V juli som otehotnela, v oktobri bola svadba.
Mame 2 a polrocneho syna. 😁
Ja som svojho spiznala v prezidentskej záhrade, mali sme 16. Teraz mame o 23rokov viac dve deti 13 a 9.
@elenita 4. septembra 89 sme spoločne niesli naše prvácke aktovky do prvého ročníka, 8 rokov sme "drali" spoločné lavice a v tretej triede mi nechcel dať odpísať diktát 😭 ...potom sa naše cesty rozišli na stednú a po vysokej sme promócie zapíjali spoločne❤ Dnes sme 10 rokov manželia a občas sa smejeme, že to spolu ťaháme vlastne 30 rokov a dúfam, že ešte aspoň 100 budeme 😉
@natalindaaaaa tiež badooo
@via88 to je milé.nejako rýchlo. A neolutovali ste?
@kristina28918 jasne 😁 vzdy ked ma nahneva..
@kristina28918 ale potom to prejde a nie, urcite nelutujem 🙂 ale neodporucam to kazdemu taku rychlovku 😁
@dzulik_ uzasne
No, super tema toto! Tak aj ja sa pripajam.
V oktobri 2003 som si " luskala" teletext a vsimla som si, ze niekto pisal, teda asi nejaky pan, ako by mohol dobit kredit z jedneho operatora na druheho, tak ja ochotna som mu hned poradila, co by nie, ked som vedela 🙂. Svadba bola 2007, mame dve deturence.
Nahoda?, ani neviem, sme totiz narodeni v rovnaky datum, len manzel je odo mňa o 7 rokov starsi. 🙂
Zoznámila nás moja spolužiačka ktorá chodila s jeho bratom.. Bola to láska na prvý pohľad 😍po 2 týždňoch sme sa dali dokopy a ťaháme to spolu už 3 roky. Manželia sme 4 mesiace a mame 2 ročnú dcérku ❤️

@jerryjanka ja som na pokeci spoznala najlepsieho kamarata. Tiez mi napisal prvy, bez foto, ale pisali sme si o normalnych veciach. Aj ked sme sa stretli, tak to bolo super a este k tomu dobre vyzeral 😀