icon

Kde a ako ste sa zoznámili so svojím terajším partnerom?

elenita
30. júl 2019

Ahojte dievcence, len tak som si citala uz asi 5.krat tu super diskusiu o najhorsich rande a stretkach, a tak som sa, staby rozvedena single zena, zamyslela.
Kde ste vlastne prisli na svojich terajsich vyvolenych, manzelov, partnerov?
Zoznamili ste sa na nete, dali Vas dokopy znami, vrazil do Vas v potravinach, opravil defekt na ceste? 😀
A ako ste vedeli, ze je to "on"?

0silvia0
31. júl 2019

@elenita no a teraz môžeš rozmýšľať, kde stretneš toho pravého pre teba, alebo kde ho máš ísť hľadať 😂

moniikka
31. júl 2019

@elenita keď som šla 1.krat na Levočsku púť pred 20.rokmi prišiel za nami ci vladzeme (boli sme viaceré kamarátky spolu) a odvtedy sme spolu, z toho 15 manželia . V Levoči som viac nebola 😂😂😂 a pritom pochádzame z jednej dediny

ibabejatka
31. júl 2019

Hehe, my sme mali byť pôvodne v jednej rodine čoby švagrovci. On sa s mojou švagrinou rozišiel už dávno, ja som sa pred 10 rokmi rozviedla a zostala sama s 2 detmi. Stačilo pár návštev, pár miliónov esemesiek :D a po 1,5 roku na diaľku (žil 7 rokov v Anglicku) sa prisťahoval. Sme spolu 7 rokov, máme 5 ročného syna ;) Aj knihu by sme mohli napísať :D

janjelita
31. júl 2019

my sme sa zoznamili na Badoo.. bol moje prve rande a hned to medzi nami zaiskrilo.. vtedy, on 40 rocny bezdetny, ja 38 rocna bezdetna.. zacali sme spolu randit a teraz po 2 rokoch sme uz manzelia a mame spolu 4 mesacnu dcerku 🙂

elenita
autor
31. júl 2019

@0silvia0 Ved toto 🙄😂
Aj tak mam striedavo fazy, kedy si myslim, ze takto mi je najlepsie, potom fazy, kedy si hovorim, ze v mojom veku su vsetci normalni chlapi zadani, potom si poviem, ze kto by ma aj chcel, potom ja zas nikoho nechcem ... 😂😂
Ono, najviac ten chap chyba, ked potrebujem nieco opravit v domacnosti, alebo vyniest tazky nakup 😂
Ale tak clovek sa nauci, zvykne si 😝😀

leuska0910
31. júl 2019

Na svadbe, jeho sesternica a moja kamaratka🙂.. sme spolu 4 roky, predtym sme sa poznali cca 6 rokov.. na tej svadbe iskry len tak lietali😍🤗

0silvia0
31. júl 2019

@elenita ale čosi, že kto by ťa chcel? 😖 Také si ani nehovor, pôsobíš veľmi sympaticky a príjemne, určite na teba niekto niekde čaká. Na tvojom mieste by som sa sem-tam niekedy tomu osudu pripomenula. Buď reagovala na nejakú zoznamku alebo si vyšla niekam hoci aj sama do kina, divadla. Ako vidíš aj tu v príspevkoch, nikdy nevieš😍

barbara89
31. júl 2019

Tinder 🙂 3 roky spolu, 2 roky manzelia, syn 6 mesiacov 😍 hypoteka na 30 rokov 😂😂😂😍

elenita
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
31. júl 2019

@elenita no veď musíš počkať na nejakého nenamotávačkového, ja mám stále mail ešte na azete a občas mi tiež niekto napíše, niekedy sú to fakt schopne pôsobiaci muži, lenže ja zas nie som single, takže nepokračujem v konverzácii. Ak by som bola single, tak by som niektoré jedince skúsila otestovať, či s chémiou alebo bez, len tak nezáväzne 😎
Chápem ako to myslíš s tou chémiou, ale ak nevyskúšaš, nebudeš vedieť, či je u teba stále tá chémia taká podstatná, alebo po životných skúsenostiach stačí tej chémie pomenej🙂

michaelakors
31. júl 2019

Ja si myslim, ze “chemia” su sexualne pudy a to s racio nedas dokopy.
Mozes mat z roznych racio pricin rada partnera ale ked ti nevonia a nie je tam Chemia, tak necakaj motyliky v bruchu...Za to to moze byt ale pekny vztah. A naopak, ak mas dobry sex, memusi to byjst vzdy ako dobry vztah. Mat obe naraz je potom hlavne o dovere.
Ja som mojho muza stretla ma Devine, bola som sama ma skutri a on sa mi prihovoril, hladal cestu na hrad Devin. Chemia sedela az ked sme sa zblizili intimne, a ostatne sme pri stretavkach diskotovali, ci mame rovnake ciele, pohlady na zivot a hlavne uznavat rovnake hodnoty 🙂

kiklop7366
31. júl 2019

S mym partnerem jsem se seznanila pred zavrenym McDonald.. sla jsem z hospody hladova do mekace a on taky, jenze byl zavrenej, zeptal se mi na zapalovac a spolecne jsme hledali kde se najist, po neuspesnem premysleni jsem ho vzala k sobe domu a uvarila sama. Usnul na gauci rano jsem ho vyhodila chtel po me muj Facebook tak jsem mu ho dala asi o mesic dyl mi napsal ze me chte pozvat na sklenku, mela jsem volno sla jsem, po tomhle veceru jsem neprisla dva dny domu, protoze jsme byli spolu a pak skoro kazdy den a pak uz jsem ani ze svyho bytu nechodila do prace, jen od nej, tak asi po 2 mesich jsem u nej prakticky bydlela, po pul roce jsem pustila svuj byt a ted spolu pres rok stasne zijem.

elly23
31. júl 2019

Na historickom serme. Niečo mi vravelo, že tam ísť musím. Hneď na prvom tréningu som si ho vyhliadla. Ťažko to opísať, padol mi na neho zrak, ako keby mi niekto zobral oči a ukázal mi ho. Inak som si ho nevšimla. Ešte v ten deň po tréningu sa mi prihovoril. Dali sme sa dokopy po pol roku. Sme spolu 12 rokov, 3 roky manželia, mame syna a čakáme dcéru každú chvilu

jerryjanka
31. júl 2019

stredna škola, ja 1.ročnik on 3.ročník, pačil sa mi zalubila som sa tak som sa postarala o to aby sme sa zoznamili, odvtedy sme spolu je to 21 rokov, 12 rokov manželia, 3 deti.

aleskandra
31. júl 2019

tiež cez Pokec 😅😅 20.8 bude 8 rokov, čo sme spolu... 30.8. máme svadbu ;) a máme spolu skoro 17 mesačného synčeka.

petamada
31. júl 2019

no idem si to pozorne precitat, kedze "mam v plane" sa s niekym zoznamit..tak nech viem ako na to.. (2roky po rozvode, s tym mojim sme boli 12rokov denno denne spolu) a inak zoznamili sme sa v bare, resp. pred barom nas spoločny kamarat zoznamil, sa rozhodol, ze my dvaja isto patrime k sebe - a mal pravdu od toho vecera sme sa od seba nepohli 🙂

jerryjanka
31. júl 2019

Inak pokec to je kapitola - neohovorim že sa tam nenajde normalny človek, ale je to skôr vynimka, ked som tam kedysi chodila tak to 98% bolo len o tom že si chcu užiť, a z toho takmer všetcia boli ženatí 😀 konečná toto

elenita
autor
31. júl 2019

@petamada Mame podobne vychodiskove pozicie :D

nikola1234n
31. júl 2019

Mňa zobrala kamarátka von s chalanom ktorý sa jej pacil 😁 lenže sa ho strašne hanbila tak som kecala a kecala až tam nie je to trápne ticho ...až sme si mali čoraz viac čo povedať a potom sme šli vonn bez tej kamarátky. 😁 V tej dobe sme boli mladé a ešte medzi nimi nič nebolo takže to pochopila a sme jej do dnes vďační a sem tam sa na Tom zasmejeme že keby nebolo jej tak sa nespozname. Sme spolu ôsmy rok 🙂

0silvia0
31. júl 2019

@petamada no škoda, že ste sa rozviedli, keď to vyzeralo odzačiatku také osudové 😕

martinsen
31. júl 2019

Zoznámili sme sa na konverzačných hodinách angličtiny pre pokročilých, ja lektorka a on študent. V tom čase som bola vydatá v nefungujúcom manželstve, s jednou vtedy 8-ročnou dcérou , on slobodný a nezadaný. Boli sme len dobrí kamaráti, ktorí po hodine angličtiny mali spoločnú cestu domov a tak sme tých 20 min. peši vždy dobre pokecali. Občas si napísali cez messagener. Po roku som sa rozviedla (on to netušil o tom sme sa nikdy nerozprávali) a o ďalší rok sme sa dali dokopy. Poznáme sa 8 rokov, spolu sme 6 rokov, nie sme zatiaľ manželia ale žijeme spolu a čakáme momentálne bábätko okolo Vianoc .

kvetinka_andrejka
31. júl 2019

Neznášala som prácu v ktorej som pracovala. Neznášala som šefa, ktorým mi dal za úlohu niečo čo som vedela, že dosiahnem jedine že sa stane zázrak. Osoba, ktorá mi s tým mala pomôcť je môj aktuálny partner. Bola som zadaná vtedy s rovesníkom a on bol odo mňa dosť starší preto som si za božička nechcela prispustiť, že sa mi páči. Vonkoncom, že som už mala vzťah so starším a povedala som si nikdy viac a určila som si vekovu hlanicu, ktorú on prekročil o dobré 4 roky. Nikdy by som si nepomyslela, že by ma mohol chcieť ešte sa zo mna vysmieval že maličká a táák. Môj vzťah s rovesníkom sa pomaly končil ale musela som to poriadne premyslieť, lebo som bývala v cudzom štáte a nebolo to také lahke ako doma odísť z jeho domu. V práci si ma sef zavolal ze vidi ze sa so mnou niečo deje ze si mam vziať dovolenku. Nechcela som a tak som sa rozhodla, že si s mojím terajším trošku poflirtujem a odrazu sa mi bude lepšie chodiť do práce. Aj som mu to povedala, že to robím len preto on povedal prečo nie človeku sa hned lepšie pracuje s takým úškrnom an tvári. Rozchod som plánovala od augusta a na silvestra som mala všetko hotové. Byt, papiere na cudzineckej aj veci v dome bývalého uložené tak, aby som to mohla urobiť ako najrýchlejšie. Bála som sa že ked zostanem na silvestra znovu sa po alkohole popomerime a znovu to bude trvat pol roka. Všetko sa skomplikovalo keď mi kamoš oznámil, že ma neodvezie lebo už pil ved je silvester kto sa vtedy stahuje :D A ze môj v práci zo srandy povedal ze ma odstahuje a fakt si to nepamatal. Tak som zavolala a odstahoval ma do bytu. Silvestra sme strávili spolu slušne. Potom som sa chcela poskladať po rozchode ale nestihla som som "chcel sa o mna postarat" a ked uz videl ze bedarim po 15stom s tym najmom tak si ma nastahoval k sebe :D mame dieta, vek mi nevadi je mudry, sexi a naozaj laska si nevybera.....sorry za chyby necitma to posebe

andraska
31. júl 2019

nas acesta bola dlha a klukata, moj muz datuje nase prve stretnutie na vytvarke , ze som mu pochvalila Rumcajza a on mne kone grosovane co sme kreslili..... tolko nase prvestretnutie , potom sme sa sporadicky stretavali so psami na prechadzkach aby ked sme skoncili vysoku skolu sme si dali vzajomne sancu rozvinut nejake to chodenie, muz mi stale tvrdi , ze on si ma vybral uz vtedy n a vytvarke , a ja som zasa ho dohadzovala po vyske kamoske az kym mi nepovedla na rovinu , ze nechce kamosku al e mna , hm sm e spolu uz 24rokov🙂 a mame dvoch peknych chlapcov 15 a 5r.

petamada
31. júl 2019

@0silvia0 nuz veru skoda, moj mozog to stale nebere, ze preco 🙂 ale tak asi to tak malo byt.

petamada
31. júl 2019

@elenita nuz asi by sme mali ist spolu na kavu, pokecat, k vyrehotanym babam, isto niekto mudry pekny sikovny zdvorily a hlavne slobodny prisadne 🙂))

elenita
autor
31. júl 2019

@petamada idealne dvaja 😁😁

petamada
31. júl 2019

@elenita pri vsetkej mojej skromnosti urcite by to bolo idealne 🙂

susminka
31. júl 2019

@elenita tak my v koncentracnom tabore.. resp.v buse, ale tam si ma vsimol. Pred 19 rokmi. Nezaujal ma, chemia v tom nebola.. vtedy.. potom sme sa zacali blizsie spoznavat. Odvtedy sme spolu... 3 deti

niki172
31. júl 2019

Jeho mama rodila s mojou v nemocnici. Ako decká sme stále boli spolu ale my sme sa potom museli odsťahovať. Znovu sme sa strerli na VŠ a od dňa čo si ku mne v knižnici sadol keďže som mala knihu ktorú potreboval on sme boli spolu stále až do dnes. Snubak mam na ruke už 6 rokov a doma máme 16 mesačnú a mesačnú princeznú

fopka
31. júl 2019

Moj prisiel za mnou na diskoteke napity ako prasa. Odpalkovala som to chude, uchate a zubate stvorenie. Cca 2 tyzdne neskor prisiel na drzovku zase za mnou....to som mu nalozila kolko do neho voslo. A on chudak to nevzdal, prisiel aj tretikrat, ale uz pri zmysloch 😂 . Zistila som, ze sa s tym cudom da celkom dobre bavit....a tak sa spolu bavime uz 22 rokov, 17 ako manzelia 😄