Kde by ste deťom zakázali vstup?
Kde by ste deťom zakázali vstup?😁 Prípadne nechali osobitne miesto/čas na deti s rodinami.
Nepohoršujte sa, myslím to z hľadiska, že častokrát prídem do reštaurácie a dieťa obťažuje cele okolie vreskotom, behanim popod nôh čašníkom. Tiež si pamätám pamiatky, kde boli rodičia s deťmi a nič z toho som nemala, lebo cez vreskot dieťaťa a plač, to nešlo.😀 Tam by som uvítala aby rodiny s deťmi boli v nejaký určený konkrétny čas aby ten, kto deti nemusí vedel si vybrať aj túto možnosť. K deťom mám vzťah, ale vadí mi, že často musím ja rešpektovať arogantné, drzé, rozmaznane deti, ktoré ich rodičia ignorujú.
A miest, kde by som to uvítala by bolo asi veľa. 😄 Kde by ste to uvítali vy?
@mircalla to radšej nečítaj celú diskusiu, lebo ťa slahne o zem, koľko žien - matiek sa vyjadrilo súhlasne, že kvôli nezvladnutej výchove by fakt trebalo napríklad hodinovo obmedziť vstup s deťmi 🙂🙂🙂
Podľa mňa je super mať na výber napríklad Adult only alebo Baby friendly hotely. 🙂
@misiak7777 Ano, zasnem. Je x deti, co ma diagnozy napriklad. To extremne empaticku slecnu ani nenapadne
@mircalla ja s tým súhlasím, rodičia majú byť tolerantní k iným ľuďom 🤷 veľa žien tu napísalo kde by časové obmedzenie bolo vhodné, a jednoznačne súhlasím. Deti nemôžu za výchovu, tu ide o aroganciu rodičov
@mircalla fakt prečítaj diskusiu CELÚ, a zistíš že sa téma nie je o deťoch s diagnózou
@mircalla 😂 Mne to príde už vtipné, že do čoho ty nejdeš, keďže tu bolo viackrát písané, že pracujem s deťmi ktoré majú diagnózy a, že vôbec tu o nich nejde a už mám dosť dobrý odhad na dieťa ktoré niečo má, žiaľ ja bývam ten človek, ktorý rodiča upozorni, žeby to mal riešiť.... Ja neviem, máš zlý deň, tak sa snažíš vyvolať drámu aj tam, kde nie je?
Lebo tu po celý čas kým si neprišla ty a pár dám, bolo na úplne slušnej debate. 🙂
@mircalla Tak ja nie som empaticka ale ty za svoj predošlý komentár, ktorý si už aj zmazala, si predniesla hodnosť empatie? Vstala si hore zadkom, alebo o čo sa pokúšaš?
Som z teba ako človeka maximálne sklamaná, považovala som ťa za viac inteligentného človeka a nie za takého zatrpknuteho. Nemám viac slov. Namiesto slušného ospravedlnenia neustále sa do mňa púšťaš. Žiadne prepáč, nič. Len ďalej pokračuješ.
@mimka1402 Ja som si ozaj nevsimla, ze si prisla o dieta, zmazala som ho preto
Cely cas riesis seba, svoje zaujmy, to, ze ta deti vyrusuju, svoje nepohodlie ako rozmaznana primadona. Proste mi pride z tvojich prispevov, ze deti ti neustale sposobuju nepohodlie a obtazuju ta. Dramu robis ty, pre nic. Mas milion historiek neprijemnych skusenosit s detmi. Uz som sa vyjadrila, moc si to vsimas a moc to riesis.
Pokial je na slusnej urovni to, ze si tu este predo mnou pisala ludom, ktori mali iny nazor, ze su naruseni, tak budiz....ak to nazyvas slusnostou, asi mas kratku pamat.
Moje deti su slusne, takze nie preto ti to pisem. Nebude taky egocentricky sebec, bude sa ti lepsie zit.
@mircalla Ľuďom?!! Jednej, podobnej tebe, ktorá tu prišla ma čisto urážať a celu diskusiu otočila na veci, ktoré neboli pravdou. To bolo čisto konštatovanie faktu. Ak niekto v slušnej diskusii príde urážať čisto bezbreho, len aby ublížil iným. Tak ano, takýto človek je pre mňa narušený a nepatrí vôbec do spoločnosti a do diskusie. Čo je nepochopiteľné, na tom, že môžeš mať rád deti a odsudzovať neprisobive?
Keby šlo o rómske deti ďalších xy sa pridá a určite nepríde poznámka " sú to iba deti". Ale rasistické poznámky.😀 Ak som nespecifikovala, tak aj tak zle.
Ty si tiež mimo. Vidíš len to čo chceš. Aj keby som o dieťa neprišla, nemáš žiadne právo sa na adresu inej ženy takto vyjadrovať. Žiadne.
Áno, deti dokážu vyrusovat. Iných vyrusuju psy, ďalších iní ľudia. Je to normálna vec a je normálne, že v diskusii na to zameraneu človek primárne rieši danú temu.
Každý kto chcel pochopil, kto nie, tak úboho útočil.
@fajnova Ono vies, mozno keby bola matka, tak by bola menej sebecka a cely svet by sa netocil len okolo toho, ze ona sa nemoze sustredit na nejake muzeum, lebo ju vyrusuju nejake deti.
Resp. ze je dieta zobralo kolacik, uplna tragedia. A neprisla by s navrhmi ako detam zakazat pristup vsade, kam sa da.
Kebyze napise nejaky vecny prispevok, dajme tomu. Namiesto serie neprijmnych incidentov, ktore ona musi kvoli detom zazivat. Ze tato osoba pracuje s detmi je ozaj tazko uveritelne
@mircalla a nie je sebecké od rodičov vyrušovať ich deťmi ostatných ľudí???
@misiak7777 Nie, to sa velmi mylis, moje dieta nemoze vsetko. Moja dieta je davane ucitelmi za vzor. Jedine som neni posadnuta sledovani ostatnych deti. Mam ine veci na praci, ako cumiet na ostatnych a riesit ich. To uz by sa musela stat ozaj nieco fakt zavazne
@mircalla pre Krista, tebe by nevadilo keby ti cudzie dieťa aj naplulo do jedla 🤦🤦🤦

@mimka1402 Pozri si nazov temy, pozri sa ako vsade pises, ako ti deti kazia tvoju pohodu....Akoze naopak sa zda, ze ta extremne irituju